Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence az daha biriktir yamaha ER 5 falan all.Bundan sonra bir 500cc daha iyi olur:) :cherry:

Oda olur bakalım 6 mılyar bırıktırırım kışa kadar motoruda satarsam Yazın tadını Cbf 150"yle çıkarim :) kışa doğru inşallah, temiz bişiler buluruz.:)

Buradaki motoru görünce çok begendim , ve işten 5 dakika izin alıp biraz önce dnb motor dan Kırmızı bir CBF 150 aldım :) Yarın teslim edecekler inşallah :))
Çok pis gaza gelirim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Buradaki motoru görünce çok begendim , ve işten 5 dakika izin alıp biraz önce dnb motor dan Kırmızı bir CBF 150 aldım :) Yarın teslim edecekler inşallah :))

eheeuehuehueh hayırlı olsun ne diyelim:)

vallahi helal olsun ama bunun daha önceden bir yatırımı vardır:)Böyle biranda pek alınmaz motor daha önceden beyendiğin bir motordurki almışsındır :cherry:

olaya deli şaşırdım ya burada gördüm çok beğendim ve 5dk izin alıp gidip motor aldım...Ben senelerdr motor için bekliyorum ya...

arkadaşlar bu gün izmir honda yükselişte cbf 150 min 1000 km bakımını yaptırdım yağ değişti zincir yağlandı motor yıkandı toplam=10 ytl tuttu ve servis gerçektende güzel herkes çok ilgisiz diyordu ama bence çok güzel :rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
şu koruma demiri işinide bir halledelim benim motorunda resimlerini koyucam inşallah buraya

cihan hayırlı olsun dostum...galiba beton kamyonunun arkasında durdun harç dökülürken...:mrgreen:

cihan hayırlı olsun dostum...galiba beton kamyonunun arkasında durdun harç dökülürken...:mrgreen:
beton olurmu mete_han abi çamurlu yola girdik , benim 151 rs yi önüne aldım ön frene bastım bi gaz aha motor bu halde valla amcam motora kızmasa motor bu halini imkanı yok göremezdiniz,ama emin olun bundan sonrada göremeyeceksiniz:cat:

aman ha...hemen yıkat...yoksa bu çamurlar sertleştikten sonra silerken granajı çizebilir...

Bide bi yerde tanzikli su demişsi hane otomobil yıkamacılarda kullanılıyorya onları kullanma derim ben..Boyaya zarar veriyor yazık olur.Otomobillerde de kullanılmasına karşıyım ben...Ayrıca o çamur hala daha bekliyorsa bence ilk baştan bir kova sıcak su lazım sana boyaya zarar vermemek adına..Dök üstüne yavaş yavaş çözünsün bi öle sora usul usul temizlersin.Ama sakın o makinalardan kullanma yazık motora...

Hondanin yeni fiyati ile satişlar ne durumda? sizce normalmi fiyat? ybr ile rekabet yapmiyor galiba cbf150 bu fiyata rekabet olmaz zaten :) kaç km desiniz? memnunmusunuz? uzun yol yaptinizmi? :silent:

Bir kaç fotoğraf da benden olsun. (100km'lik minik şehiriçi gezimden enstantaneler.)

vallahi helal olsun ama bunun daha önceden bir yatırımı vardır:)Böyle biranda pek alınmaz motor daha önceden beyendiğin bir motordurki almışsındır :cherry:

Motoru ilk kez dun internette gordum , YBR gibi ekonomik ve tutulan ama bir güzel tasarımlı bir motor olsun istiyordum , uzun zamandırda motor bakmadım yeni çıkan bu modeli gorunce gozumu karartıp aldım , taksitle verdikleri için brikime fazla gerek yok , hoş ben aldıktan sonra borç bulup işi peşine çevirdim o ayrı ;)

3800YTL Peşin aldım ve koruma demiride taktırdım , tek sorun öğlen almaya gideceğim ve kaskım yok , bana acilen kask önerirmisiniz , 100 - 200 YTL arasında kaliteli bi kask ;)

Bu arada motoru nasıl koruyacağım , alarm falan işe yararmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motoru ilk kez dun internette gordum , YBR gibi ekonomik ve tutulan ama bir güzel tasarımlı bir motor olsun istiyordum , uzun zamandırda motor bakmadım yeni çıkan bu modeli gorunce gozumu karartıp aldım , taksitle verdikleri için brikime fazla gerek yok , hoş ben aldıktan sonra borç bulup işi peşine çevirdim o ayrı ;)

3800YTL Peşin aldım ve koruma demiride taktırdım , tek sorun öğlen almaya gideceğim ve kaskım yok , bana acilen kask önerirmisiniz , 100 - 200 YTL arasında kaliteli bi kask ;)

Bu arada motoru nasıl koruyacağım , alarm falan işe yararmı ?

Hayırlı Olsun öncelikle, kazasız belasız sürüşler.
Kask Lazer Lz6 silver modeli ucuz kaliteli işine yaricak bişi tahminimce değişmediyse fiyat 180-190 arası bişi

Hondanin yeni fiyati ile satişlar ne durumda? sizce normalmi fiyat? ybr ile rekabet yapmiyor galiba cbf150 bu fiyata rekabet olmaz zaten :) kaç km desiniz? memnunmusunuz? uzun yol yaptinizmi? :silent:

satışları hakkında bir bilgim yok, 9.000 km deyim uzun yol yaptım:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar