arkadaşlar hondanın sitesinde yayınlandı fiyatı 3,250 duyurulur..
erdo bana honda pazarbaşından satışçı bir arkadaş yazın en az iki katı olur bu motor şimdi kampanya fiyatı dedi belkide sallıyordur.
ruby evet haklısın güzel fikirlerin için saol.ben motor kışın kullanmak istemiyorum hatta kışın kullanılmış bir motor satın almıştım tüm vidaları paslı iğrenç durumdaydı ondan soğudum karda yagmurda motor kullanmaktan.Aralıkı bekle demişssin hatta mart fuarını beklesem çok daha süper olur.Yada temiz bir twsiter düşürürsem kapar alırım 5 milyar civarı olursa.Aklımda ya ybr 250 var ya cbf150 artık temiz düşeş olursa twister alırım.
walla ben keweey sp lt 150 kullanmıştım 850 kmde mi ne sattım bir haltı yoktu abartmayın hondada ne sorun olacak 300lü 500lğ km lerde.
Arkadaşlar ben usandım sıkıldım artık ybrdede öleydi.Azcık güçlü bir alet arıyorum o köprü yoluna girdimi anadolu yakasından ooff tam işkence 5den 4de yokusun tepesine doğru 3e sağdan sağdan gitt oooff ne eziyor yavaş makinen oldumu trafiktede tehlikedesen 500-600cclik makine ile trafikte her türlü oynuoyorum geçiyorum en sola benden hızlısı yok birde arkadan baktımı 2 karış lastiği gören arabada sana şekil yapamıyor.Ufak makine oldumu benzinci bile doğru dürüst muhattap olmuyor senle.Bende NX250 varken arkadaşın sitesine gitmiştim misafirliğe adam ne getirdiniz dedi "kendimi" dedim.Kurye sanıyorlar uyuz oluyorum.Ufak motorun her açıdan biraz derdi var.Ve ben sıkıldım 2,5 senedir bu işlerden.Artık olmazsa en kötü yine cbf150 alıcam bütçeler ayarlarnamazsa.Şu an beklemedeyim zaten hava deli gibi soğuk.
ilk kış yatmasın bari tadını ala ala zevkle rodaj yapalım