Hiç sorun çıkmaz inşallah....Arkadaslar eğer motorunuzdan beklentilerinizi küçük tutarsanız sorunlarınız oluşmaz...Ona gerektiği özeni gösterin yeter...:rendeer:453 km sorunsuz......

arkasaşlar bu motor titreme sorunu yok demisiniz tamam ok amaa bu titreme 100km üstünde illaki bir artma yaşanıyordur degilmi misal uzun yol yapmak için uygunmudur 600km kadar bu yol nede olsa honda hani...
sizi uzun yol yaptınız mı full depo ile kaç km yapıyor?(280 km yi aşarmı 1depo ile)
son sürat heralde 120km/h'dir.
650km biraz fazla gibi bence bu motorla uzun yol yapılabilir ozaman ama tipi biraz çinlilere benziyor egzos çok garip sen 650 kesin diyosunda nasil 650 km otobandan devamlı 90-100 km durmadan 650km yaparmı ki?
bu motor uzun yola gelirmi? 600km üstü yani
ama devamlı 80-90km/h ile 250km de duraklayarak gidermi? sorun çıkarırmı ?
arkasaşlar bu motor titreme sorunu yok demisiniz tamam ok amaa bu titreme 100km üstünde illaki bir artma yaşanıyordur degilmi misal uzun yol yapmak için uygunmudur 600km kadar bu yol nede olsa honda hani...
sizi uzun yol yaptınız mı full depo ile kaç km yapıyor?(280 km yi aşarmı 1depo ile)
son sürat heralde 120km/h'dir.
ya ben karşılaşmadım ya da yazılmadı ama benim gibi nişanlı veya evli olan bir çok arkadaş da vardır. ben mersin MT gezilerimizde yokuş ve rampalarda hep biraz geride kaldığım için motorumu yükseltmek istiyorum. ama benim motorum 125'lik ve sollamalarda maximum 100km. hıza çıkabiliyorum. ve bu da bir tehlike anında benim tepki vermemi yok edebilecek bir şey. sürekli cbf 150 yi takip ediyorum. 2 kişi düz yolda ve rampalarda, uzun yolda nasıl performans sergiliyor. biliyorum her kes yeni aldı ve belki birçoğu hep tek bindi. ama aklımdaki soru bu işte... tecrübe eden varsa yazabilir mi??
120 yapan arkadasım var bıde rodaj hakkında soyle bısı duydum sıcak havada uy amam soguk havalarda bas basabıldıgın kadar bısı olmaz hatta ıyı olur ne dusunuosunuz bu konuda??