nerde bu cbf ci arkadaşlar sesleri solukları kesildi
Yağ, buji, hava filtresi değiştim mi tamamdır.
nerde bu cbf ci arkadaşlar sesleri solukları kesildi
İkimizden başka uğrayan yok kardeşim kaç günden beri sendende görüntü yok en iyisi satıp çinli almak herkes ne güzel birbirine ağlıyor arızadan dolayı arkadaşlık çinlilerde daha bol arızalarda öyle cant güzel olmuş havalar ısınsın ilk işim cantları boyamak yanaklarada yeşil fosfor canavar canavarOcak ayında yaptırdım, ipone yağ koydurdum 110 lira serviste.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
Buradayız Serkan abi nasılsın.
Hemen küçük bi çalışmanın meyvesini paylaşıyım ozaman,
haftasonu hiç vaktim yoktu akşam biraz çalıştım yarım kaldı o yüzden sadece alt tarafı parlattım.
http://i61.tinypic.com/k1oz2r.jpg
Ocak ayında yaptırdım, ipone yağ koydurdum 110 lira serviste.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
Buradayız Serkan abi nasılsın.
Hemen küçük bi çalışmanın meyvesini paylaşıyım ozaman,
haftasonu hiç vaktim yoktu akşam biraz çalıştım yarım kaldı o yüzden sadece alt tarafı parlattım.
http://i61.tinypic.com/k1oz2r.jpg
Selam arkadaslar ben motorumun dislilerini degistirmek istiyorum on disliyimi yoksa arka disliyimi degistireyim hiz icin burdan tercumesi olan arkadaslardan yardim istiyorum ben motora tek biniyorum ve yolum hep duz
Serkan Abi,
Jantlar bitince detaylı resimleri çalışmamı paylasicam yalnız bende siyah jantları merak ediyorum yapınca paylaşırsın.
Yağız456
Bakımları servis dışında yaptirirsan malzemeleri kendin al işçilik verirsin sade, bugün biyere sordum 10 lira dedi.
Seyyid47
Sirkecide bulunabilir belki, güzel bişey varsa bende kullanırım
Mustafa_akin
Bende geçen ay sarfiyatı fazla ölçtüm havalar soğuk diye düşünüyorum.
Lastik bende alcam michelin pilot veya pirelli düşünüyorum uygun biyer bulursanız haberleselim.
Serkan Abi,
Jantlar bitince detaylı resimleri çalışmamı paylasicam yalnız bende siyah jantları merak ediyorum yapınca paylaşırsın.
Yağız456
Bakımları servis dışında yaptirirsan malzemeleri kendin al işçilik verirsin sade, bugün biyere sordum 10 lira dedi.
Seyyid47
Sirkecide bulunabilir belki, güzel bişey varsa bende kullanırım
Mustafa_akin
Bende geçen ay sarfiyatı fazla ölçtüm havalar soğuk diye düşünüyorum.
Lastik bende alcam michelin pilot veya pirelli düşünüyorum uygun biyer bulursanız haberleselim.
Selam arkadaşlar, motorumu yeni almıştım geçmiş yazılarımı okuyan arkadaşlar hatırlayacaklar.
motorumu 5000 e dayadım. bakımlarını yaptıracağım. size sorum ise
yeni aldığım için bi yakıt tüketimini ölçeyim dedim km de 16 ykr yaktı
yani 20tl benzin ile 120 km yaptım. (ölçerken yedeğer düştüğünde 20 tl koyup tekrar yedeğe düştüğünde yaptığı km den ölçtüm)
bana fazla geldi buna üzerinde ilk orjinal lastikleri var artı 100 km sini uzun yolda 100 m hız üzerinde yaptım
size göre normal mi bana fazla geldi.
lastikleri değiştireceğim bakımlarda öneriniz var ise değerlendireyim (yağı yeni değişmiş yağ saydam ve doluydu)
SATLIK;
CBF150-------5500TL son fiyattır.ÜZerinde alarm ve yan ayak vardır birde tank pad bunlar zaten 100tl geçiyor yani 5400 gelmiş olur,Tek motora geçiş yapıcam iki motor zor oluyormuş anladık.
ilgilenenlere duyrulur;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...50cc-sahibinden-orjinal-siyah-203048867/detay