slm arkadaşlar gece gece lambalarım bir gitti bir anda far gittiği gibi sinyal ve fren lambasıda çalışmıyor . rezil oldum sebebi nedir acaba bu durumu yaşayan varmı?
sele altindaki sigortalari kontrol et. daha önce kullanmadiysan orada zaten yedeği var. attiysa degistirirsin.
bahsettigin aydinlatmalar ayni anda gittiyse.. muhtemelen sigortadandir. sigortalarin biri.. aydinlatma grubunun bir bölümüne ait. tabi..sorun sigortadansa.. degiatirdikten sonra.. akabinde.. yedegini temin etmeyi ihmal etme.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
arkadaslar..bir kaç gun önce.. kocaeli honda haldiz a bir cbf 150 sahibi ark..im. sadece yağ degisimi icin bakima gitti. yag degisimi harici..zincirin temizlenmesi..yaglanmasi..gergi ayarinin guncellenmesi gibi uygulamalarda yapilmiş..fakat..yapilan tum uygulama bu..ve 90 tl. fatura etmisler buxherkesin evinin önunde kokaylikla yapablecegi bu basit bakimla ilgili. neymiş..zincir temizleme spreyleri varya piyasada..onlardan bitane acmislar zinciri temizkemek icin. fiyatina 40 tl. demisler. zincir gergi ayari ile ile ilgili.zincirin bir noktada fazla bollasip fazlaca gerildiini gormusler.. bunu sizin ayarlamaniz zor olurdu demisler. bunun dislideki orantisiz asinmadan kaynaklandiini iddea etmisler. yani tam olarak bilincsiz bir kardesim bu arkadas. kendisinide o kadar guzel inandirmislar ki. neredeyse 90 tl. verdim ama..hak ettiler diyecek. yag degisimini siz yapamassiniz..biz..her degisimde karter tapasindaki sizdirmazlik pulunuda degistiryoruz denilmis. yahu..o pul sanayideki neredeyse tum oto parcacilarda var. tane 50 krş. dahi degil. yani arkadasi inandirip yolcu etmisler. bi daha 4000 km. de bir ana bakim haricinde.. ark..i servise gondermiyorum. yag degisimi..zincir ayrlanmasi kontrolu..temizlik..yaglanmasi falan öğretecegim. evinin önunde eylene eylene yapsin. yazik. bu motor..minimum maliyet..maximum fayda motoru.. gercekten yazik.
benimde arka kirmizi lambanin stop lambasi patlamis.sabah kontrol edeyim dedim. ampulun icindeki kopuk teli dahi gordum. ya ben bi hafta boyle gezmisin. sozde..arkamdan akan trafigi zaman zaman hafif ön frene dokunarak uyariyordum. megerse ampul patlakmiş
Son düzenleme: