Cbf ile 140 mııııı?? Hocam bence bu motorun en tatlı hızı 70 75 km/h dir. Fren mesafesi uygun. Gidiş sorunsuz. Heyecan aramaya gerek yok![]()
elbette öyle. ben arkadasa ön disli degistirerek goreblecegi ..oda olumlu yön sayilirsa.. husustan bahsettim. zaten bayir asagida olsa bu hiza sadeca anlik olarak cikilablir. bu hizda stabil suruş mumkun degil yapilamaz. en temizi 70-90 araliginda 42 t arka dislinle takilcan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Ne diyosunuz? :queen:
İlk vitesli ve ehliyetli motorum cbf 150 olucak inşallah cup al vs diyenleri kulak ardı edicem.
Aslında CB 600 F Hornet den mı başlasaydım :queen: Uzun yolda iyi akardı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...al-kazasiz-38,000-km-de-honda-176065932/detay
motor 2009 model..eski kasa ama depo üstu ve ön grenaj yeni kasalara ait grenaj.yada yan sanayi.. kazasi yoksa ön grenaj neden degismiş. sorguladin mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
ön amortisor borularıni falan kontrol et. egik olmasin. ön takimdan deneme surusu esnasinda tikirti..yabanci..yada olmamasi gereken sesler duyarsan kıllanabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
yeni kasa ve eski kasalarin kafa grenajinin sag ve sol tarafindaki grenaj stirkerlari farklidir. senin talip olduun motor eski kasa olduu halde grenaj stekrlari yeni kasalara ait grenaj sticlrlari ile ayni. eski kasa olan diger ilanlara bakarsan demek istediimi anlarsin. yw grenajlar degismis..ya stickirlar..peki neden ? bu arada o grenajlar yan sanayide olablir. piyasada stickirlari yeni kasanin grenajlari ile ayni sekilde imal edilip yapistirilmis yan sanayi ucuz grenajlar mevcut.