Şu konuyu bi oku. http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/41087-yedek-benzin-deposu-nasil-calisir.html
Son düzenleme:
bu durolar tam bir milli felaket.. az önce çokda keskin olmayan bir virajdan 30-40 civarı bir hızla dönerken arka tekerlek bir kaydı.. toparlamaya çalışırken ayağım kaldırıma sıkıştı.. neredeyse kırılıyodu ayağım.. ayakkabı haşat.. şimdi param çok
kısıtlı billas adlı bir markanın tekerlekkerini taktırıyorum.. durolar tam bir trafik canavarı.. 1000 km ancak dayanabildim.. olmaz olsun öyle lastik..
Selam arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum adim ozgur yasim 28 bursaliyim 10 ağustosta ehliyet için direksiyon sinavina girecem motosikletim henüz yok ehliyeti almadan motosikletimi almami tavsiye edermisiniz??
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
Selamun aleykum arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum adim özgür yasim 28 bursaliyim 10 ağustosta ehliyet için direksiyon sinavina girecem motosikletim henüz yok ehliyeti almadan motosikletimi almami tavsiye edermisiniz??
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
Tabi ki almak istediğim motosiklet cbf 150 o yüzden şimdiden foruma dahil olmak istedim
arkadaşlar cbf 150 ye cbf 250 arka jant oluyormu bilen varmı
Motor önden görünüş itibari ile boğa gibi bir görüntü veriyor ama arkadan aslan kıçı gibi narinCbf'e 250 jant takana kadar bence direk 250 cc almak daha mantıklı . Cbf'in orjinalliğini bozmamak lazım .
Motor önden görünüş itibari ile boğa gibi bir görüntü veriyor ama arkadan aslan kıçı gibi narin
ben diyorumki 200 cc yapınca arkaya 130 90 17 ii gider görüntü olarak
motorunu 200 cc yapan tecrübeli arkadaşların fikrini almak lazım performans ne kadar arttı max hız ne kadar arttı yakıt ne kadar arttı rampa da motorun durumu ne oldu yazsalar çok ii olur aslındaBence motoru hiç ellemeyin cbf'in kapasitesi belli . Sınırları zorlamamak lazım . Çok 200 cc istiyorsanız eğer bence cbf'i satıp pulsar 200 alın . Veya cbf'in babası olan inazuma 250 alın hiç cc artırmaymış arka jantı büyütmeymiş uğraşmazsınız .![]()