Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamın aleyküm arkadaslar 1 mayısta sıfır cbf 150 ile aranıza katıldım her türlü organizasyona hazırım saygılar tekeriniz düz bassın

Selam arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum adim ozgur yasim 28 bursaliyim 10 ağustosta ehliyet için direksiyon sinavina girecem motosikletim henüz yok ehliyeti almadan motosikletimi almami tavsiye edermisiniz??

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Selamun aleykum arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum adim özgür yasim 28 bursaliyim 10 ağustosta ehliyet için direksiyon sinavina girecem motosikletim henüz yok ehliyeti almadan motosikletimi almami tavsiye edermisiniz??

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Tabi ki almak istediğim motosiklet cbf 150 o yüzden şimdiden foruma dahil olmak istedim

sdt

Arkadaslar merhaba; cbf ile ilgili ufak bir sorum var. Sele altında bagaj mevcut mu? Eğer var ise bir arkadaştan ricam resim paylaşabilecek mi? Teşekkürler.

soa

Selam arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum adim ozgur yasim 28 bursaliyim 10 ağustosta ehliyet için direksiyon sinavina girecem motosikletim henüz yok ehliyeti almadan motosikletimi almami tavsiye edermisiniz??

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Selamun aleykum arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum adim özgür yasim 28 bursaliyim 10 ağustosta ehliyet için direksiyon sinavina girecem motosikletim henüz yok ehliyeti almadan motosikletimi almami tavsiye edermisiniz??

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Tabi ki almak istediğim motosiklet cbf 150 o yüzden şimdiden foruma dahil olmak istedim

Hoş geldiniz hocam. Kesinlikle ehliyet almadan motosikleti almayın. Alıp evin önünde durur durumu yok kesin binmek isteyeceksiniz. hatta bineceksiniz. Bir çevirmeye yada Allah korusun kazaya karışırsanız başınız çok ağrır siz önce bir ehliyeti alın sonra bakarsınız yolunuza.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

Arkadaslar merhaba; cbf ile ilgili ufak bir sorum var. Sele altında bagaj mevcut mu? Eğer var ise bir arkadaştan ricam resim paylaşabilecek mi? Teşekkürler.

sele altı bagaj mevcut değil.

gky

s.a beyler motor blogundan zaman zaman yag akıtmakta bunu neden yapar on dişlinin oldugu yer yani şöyle diyelim honda yazan yerin üstündeki cıvatadan yag geliyor sebebi ne olabilir?

P3y9l6.jpg

gl7aOZ.jpg

canlanalım beylerr :)

s.a beyler motor blogundan zaman zaman yag akıtmakta bunu neden yapar on dişlinin oldugu yer yani şöyle diyelim honda yazan yerin üstündeki cıvatadan yag geliyor sebebi ne olabilir?
Dişlinin olduğu yerden gerliyosa zincir yağı olabilir. Yani bir zararı yok. Ama motor kısmından geliyorsa sıkıntı olabilir.

Benimde bir sorum olacak direksiyonu bıraktıgım an saga sola yalpalıyor ve titriyor zor tutuyorum yolda bunu neden yapar bilen arkadaşlar lütfen yardım edin

Benimde bir sorum olacak direksiyonu bıraktıgım an saga sola yalpalıyor ve titriyor zor tutuyorum yolda bunu neden yapar bilen arkadaşlar lütfen yardım edin

arka çantadan yapıyor hep duyduğum, motorun yürürün de sıkıntı yoksa. arka çantayı söküp öyle deneyin varsa eğer çantanız

Selamlar
Geçen Pazar İstanbul - yukarı hereke turu yaptım; Amacım Kartepe idi yalnız o kadar çok rüzgar vardıki turu kısa tutmak durumunda kaldım.
Sağlı Sollu Rüzgar çok fena hırpalıyor; Çok rahatsız oldum.
Sizin rüzgarda ki sürüş tecrübeleriniz nedir?

Biraz evvel depoyu fulledim 11,49 litre yakıt aldım

378 km'de

100 km'de 3,03 litre yakmış

şehir içi değerleri...

Kocaeli İl Temsilcisi
Selamlar
Geçen Pazar İstanbul - yukarı hereke turu yaptım; Amacım Kartepe idi yalnız o kadar çok rüzgar vardıki turu kısa tutmak durumunda kaldım.
Sağlı Sollu Rüzgar çok fena hırpalıyor; Çok rahatsız oldum.
Sizin rüzgarda ki sürüş tecrübeleriniz nedir?

Kocaeliye gelecekseniz eğer banada haberin verin beraber turlayalım hem tanışırız :) Ramazandan sonra olursa daha güzel olur .

Biraz evvel depoyu fulledim 11,49 litre yakıt aldım

378 km'de

100 km'de 3,03 litre yakmış

şehir içi değerleri...

Benimde full depo ile 370 380 arası yakıyor . Düz 400 de yedeğe düşse biraz daha iyi olcak psikolojik olarak :)

S.a Arkadaşlar
Bende cbf 150'mle artık aranızdayım

Saygılar

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin kazasız belasız inşaalllah . Ekstra olarak motorunuza motor koruma demiri ve yan koruma demiri taktırmanızı şiddetle tavsiye ederim . :)

motorda motor koruma demiri var aslında full koruma demirliyi düşün birtek kafa karenajda yok okadar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------

motorda motor koruma demiri var aslında full koruma demirliyi düşün birtek kafa karenajda yok okadar :)

8h6r.jpg

Buda benim Amokachi :D:D

F54

440 km de yedeğe düşüyor 2 kişi yüksek tempo uzun yolda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar