Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kocaeli İl Temsilcisi
Benim motor suan 680 km lerde vitesleri hep 5 bin 5500 devirlerde degistiriyorum yanlış mi yapıyorum yoksa ? Rodajda olduğu için 60 70 km hizlari gecemiyoruz doğal olarak . 5000 5500 deviride gecirmemeye calisiyorum . 5 . Vitesde 5 bin devirde 60 65 hiz yapıyor . Ama 5 bin devirde sabit gidince sag ayna ve sag elcikte titreme oluyor birazcık normal mi sizce ? :)

teşekkür ederim.. bu duro lastikleri ben o kadar da değildir kötülemeyin filan diye arkadas ortamında korurdum:)) iki üç kez motorun arka tekeri ön tarafa dogru meyletmek suretıyle kayıp yanına geldiği için sogudum ve burdaki herkese hak vedim:)) hayatmdan cıkacaklar lıstesınde şimdi bu lastık

Kocaeli İl Temsilcisi
teşekkür ederim.. bu duro lastikleri ben o kadar da değildir kötülemeyin filan diye arkadas ortamında korurdum:)) iki üç kez motorun arka tekeri ön tarafa dogru meyletmek suretıyle kayıp yanına geldiği için sogudum ve burdaki herkese hak vedim:)) hayatmdan cıkacaklar lıstesınde şimdi bu lastık

Lastiklerin değişmesi lazım evet kayıyor kuru yolda bile :) benim motor şuan rodajda olduğu için değiştirmedim rodaj bitince michelin lastik ile değiştirecem inşaallah :)

Cok gecmis olsun. Serefsiz adam kesin seni gormeyip onune kirmistir. Viraji sol serittendegilnde sag seritten sola donerek almistir. Boylelerine tekme tokat dalacan.... Cok sinirlendim simdi
Umarim sende bisey yoktur.

Lastiklerin değişmesi lazım evet kayıyor kuru yolda bile :) benim motor şuan rodajda olduğu için değiştirmedim rodaj bitince michelin lastik ile değiştirecem inşaallah :)

hocam lastiğinde rodajı var haberin olsun:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

hocam geçmiş olsun inşallah sende bi hasar yoktur.

Yan yatmış bir motorsikleti yerde görünce canım çok sıkılıyor. Ama sevinilecek bir şey yanında yan yatmış bir sürücünün olmaması. Allahtan sürücüye bir şey olmamış diyorum. Geçmiş olsun arkadaşım.

Benim motor suan 680 km lerde vitesleri hep 5 bin 5500 devirlerde degistiriyorum yanlış mi yapıyorum yoksa ? Rodajda olduğu için 60 70 km hizlari gecemiyoruz doğal olarak . 5000 5500 deviride gecirmemeye calisiyorum . 5 . Vitesde 5 bin devirde 60 65 hiz yapıyor . Ama 5 bin devirde sabit gidince sag ayna ve sag elcikte titreme oluyor birazcık normal mi sizce ? :)

rodaj farklı. düzgün yapıyorsun şuan anladığım kadarıyla.
demek istediğim normal rodajı bakımı yapılmış bir cbfnin orta viteslerde değiştirme deviri 7-8 bin devir. daha rahat geçiyor, zorlanmıyor motor. tabi bu hep 7-8binde gidilir anlamına gelmez, sadece vites yükseltilmeden 2-3 saniyeliğine çıkılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar