Kardeşim.. bende Kocaeli..Karamürsel denim.. selam. Şu anda 2008 den beri cbf 150 kullanıyorum.. Şu anki cbf imde sıfır olarak sahip olduğum 2. cbf 150. Allah kaza bela vermesin..Herbizimize.. çok şükür memnunum. Fakat sana şiddetle sıfır almamanı..2. ele yönelmeni tavsiye ediyorum. Bu gün sıfır cbf alıp aksesuarlarını kaliteli bilinen markalar ile tamamlasan.. sana 6000-6500 tl aralığına gelir. Ve sen o motoru iki sene sonra satmaya kalksan 4000 tl ye satamazsın. Ben bu akılsızlığı iki kere yaptım. Şu anda 40 bin km deki motorumu satmaya kalksam.. ne kadar bakımlı ve temiz olursa olsun..şu anda gideri 3300-3500 gibi. Satsam motordan olduğumla kalacağım. Bir daha aynı paraya satmış olduğum motor kadar temizini asla bulamayacağım. Yani km yükseldikçe inanılmaz değer kaybediyor. Cbf 150 altın gibi kıymetlidir.. al..gez gez..zarar etmeden satarsın... gibi söylemlere sakın kanma.. çin malıda..Honda da .. sıfır alıp satmaya niyetlendiğinde..aynı oranda değer kaybediyor. Ben sıfır cibf aldığım dönemlerde 3500-3800 seviyelerinde idi .. Hadi yine belki çok zararım olmayacak kendi açımdan düşününce..ama artık sıfır aksesuarsız fiyatı plaka ruhsat hariç 5.250 tl. oldu. Yazık etme..ikinci el 10 bin km altında ki motorlara bak derim. Heleki ilk motorun olacaksa.. zaten kesinlikle ikinci el ile başlamalısın.
Bu arada soruna da cevap vereyim. Saydığın ve motoruna almak istediğin aksesuarlar..montaj esnasında motor üzerinde işçilik gerektiren uygulamalar. Dolayısıyla..bunları sen alıpta takmaya çalışma.. Yan ve arka çanta demirlerinin montajı için matkapla çalışılşması da gerekebiliyor. Kafa ve motor koruma demirlerini takarken bi işçilik var. Yanlış bi şey yaparsın vb.. Bence hiç sen uğraşma. Bu aksesuarların hepsini alabileceğin en iyi yer..Ya Pendik Güngör motora git. Yada Ümraniye Db motora git. Kocaeli serviste..istediğin aksesuarları görebileceğini pek sanmıyorum. Bu bahsetmiş olduğum servislere gidersen daha bol çeşit te görebilirsin. İstediğin ürünü satın alıp serviste taktırırsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:03 ----------
Bu sebepler bence cbf 150 yi satmak için asla geçerli olamaz. Bence bi hareket istemişsin.
40 bin km deki cbf 150 motoruma sadece 2 kez sübap ayarı yapıldı. biri 2000 küsürlü km lerdeydi ..tam hatırlamıyorum.. ikincisi ise 22 bin km de yapıldı. Arada da hiç sübap sesi oluşmadı. Şu anda da yok. 3. sübap ayarını da 50 bin de servis bakımına götürdüğümde düşünüyorum. Cbf 150 nin her serviste sübap ayarı yapılma ihtiyacı bence kesinlikle yok. Bence ya motoru çok sert..devirli kullanıyorsun.. eğer çok sık sübap ayarı kaçırıyorsa.. yada servisin sübap ayarı yaparken sente çakısı kullanmıyor..el yordamına güveniyor. yada sente çakısı kullansada...kitapçıkta belirtilen gibi ayarlamıyor sübap ayarını..65 bin km kullandım cbf 150. Çok kere yazdım..yine yazayım..El ayarına güvenen..sente çakısı kullanmadan..sözde sübap ayarı yapabildiğini söyleyen ustaların uygulamalarına itmat etmeyin. Ya ayar zaten tutmaz.. daha kötü bile olabilir.. yada çok kısa sürede tekrar bozulabilir.
Karter tapa jontası..buradaki bi oto yedek parçadıdan alıyorum toptan..tanesini 15 krş a alıyorum. Elinde zaten baya var. Bakır tapa kullanıyorum.. sorun yok

ve her yağ değişiminde karter tapasını değiştiriyorum.. Bu bence kesinlikle zahmet sayılmaz. Maliyetini konuşmaya gerek dahi yok.
Çok sık patlayan far ampulü hakkında deneyinmlerimi yazayım.. orjinalmiş gibi görünen yan sanayi far ampulleri kesinlikle çok kısa ömürlü oluyorlar.. asla tavsiye etmiyorum.. hatta kontrol düğmesi uzun modunda iken kısa..kısalar açıkken ..uzunlar yanıyor falan.. böyle dengesiz işler oluyor yan sanayilerde.. fiyatları 2-3 tl. Kesinlikle almayın. Şuna da dikkat edin derim.. piyasada.. Orginal Osram yada Philips far ampulu kutularının içinde yan sanayi far ampulleri var piyasada..Başıma geldi..Böyle bi far ampulu kakaladılar.. Far ampulu satın alırken..kutudan far ampulunu çıkartarak..duyun metal kısmı üzerinde mutlaka markasının yazılı olduğunu görün. Orjinal far ampulunun duyunun metal kısmı üzerinde philips yada osram mutlaka yazmalı. Hiç bir şey yazmıyorsa almayın..yan sanayidir.. 1 ay bile gitmez.. Olur olmaz yerde gece patlayacağı tutar.. Ayrıca aydınlatma performansları da zayıftır çakma ampullerin.. Orj. gibi değil..Orj..philips far ampulünü şu anda belki 1 sene yi aşkın süredir kullanmaktayım.Bu arada..eski kasa cbf kullandıysan geçmişte, far aydınlatması direk aküye bağlı olmadığından dolayı..motore devrine ve dinamonun ürettiği akıma göre kısılıp yandığından bence far ampulü ömrü yeni kasalara göre biraz daha kısa. Eski kasada kullandım.. eski kasada yer yer..devamlı orj..kullandığım halde far ampulu değiştirdiğim oluyordu. Ayrıca..devamlı kullandığın yollar..stabilize..motorun sarsıntıya fazlaca maruz kaldığı tarzda yollarsa..far ampulu ömründe bununla birlikte kısalabilecektir.
Yağ yakmayıda şöyle yorumlayayım. 40 bindeyim.. motorum yağ yakıyor..evet..ama şöyle..bayiden sıfır alındığı gün..ne kadar yakıyorsa..şu anda da o oranda yakıyor.. yani kesinlikle artma yok. Dolayısıyla motor durumu çok çok iyi. Benim motorumun yağ yakma eğilimine göre yorumlayayım.
Bende 700-800 km de bir yağ seviyemi kontrol edip. gerektiği kadar..bazen 100..bazen 200 gram yağ ilavesi yapıyorum. Bunu..kullanımda zahmet olarak mı düşünüyorsun. Bu sence bi zahmet mi..ve ybr yi sen bu yuzden mi tercih ettin. Yani sadece bunu yapmamak için mi ybr ye biniyorsun. Ben ise..asla bi zahmet olarak düşünmüyorum ve her yağ kontrolümde.. motorumla ilgildiğim duygusunu bir kez daha yaşayıp mutlu olabiliyorum. Bir çok arkadaşım tarafından olumsuzluk..yada kullanımı zahmetli kıldığı düşünülen cbf in yağ eksiltme eğilimi..şahsen..asla emsal yada rakip başka bir markaya geçmem konusunda beni teşvik etmez. Bu asla bi olumsuzluk değil ve cbf ten vazgeçmeye asla yetmez. Yani bunun için cbf ten inipte ybr ye ben şahsen asla binmem. cc yükseltirsin ..tarz değitirirsin vb. anlarım ama cbf ten sonra ybr.. bence inanılmaz gereksiz bir hareket.
Arkadaşlar birde şöyle bir gözlemim var. 5-6 ay önce..çarşıdayım..Çarşıda işimi gördüm ve park yerine motorumun yanına ulaştım. kask vb hazırlanıyorum.. yola çıkmak üzereyim. Yola çıkmadan kısa bir süre önce ben hareket etmeden..yanıma bir cbf 150 geldi.. belli ki sıfır almış..sahibi baktım ki..şekil şemalden de belli.. eski motorcu abilerden.. daha önce titanı varmış..250 bin km kullanmış satmış..Muhabbet cbf ten açıldı..yağ yakma muhabbetine geldi konu.. biraz konuştuk.. bana şöyle dedi.. (Bu motoru devirsiz kullanmayacaksın.. motoru bayıltmayacaksın.. redline seviyelerine de pek yaklaşma ama motoru boğma kullanıken..senelerce ekmeğini yersin ) dedi..Bence aman motoru üzmeyeyim yormayayım..az benzin yaksın vb.. fazla devir yaptırmam.. 60-70 arası 5 e takardım..70 ide genelde görmezdim.. Neyse..bu abinin sohbetinden öğüdünden sonra.. ben motoru biraz devirli kullanmaya başladım..Çarşı pazar küçük viteslerde gezerken 2000-3000 devirde gezmeleri bıraktım..biraz daha devirli kullanmaya başladım her koşulda..redline olmayacak şekilde.. baktım motor gerçekten biraz daha canlandı.. Sonra beni gerçekten şaşırtan gözlemim şu oldu. 700-800 km de ir yağ seviye kontrolü yaparım. 800 km kadar olmuştu. yağını kontrol edeyim dedim. Hatta evdne inerken yağımı..hunimi falan almıştım yanıma. Yani kesin yakmıştır.. eklemem gerekecek diye düşüyorum. Bu beklenti ile yağ çubuğunu söktüm..yağa bir baktım..Allah Allah.. hiç eksilme yok.. nasıl olur. Çok şaşırdım. Arkadaşlar.. devirsiz..düşük devirli kullanım.. yağ pompasının yeterli performansta çalışmasına engel olarak.. yağlamanın zayıf olmasını kaynaklı..bununla birlikte yağ tüketiminin oluşmasına sebep oluyor olabilir mi ? Yani aynı sıcaklıkta çalışan ama daha az yağlanan pistonun yağı yakması daha kolay olacaktır mantığı ile düşünürsek..acaba kimimiz yağ yakmıyor..kimiz çok..kimimiz az yakıyor.. sürüş karakterlerimizin farklı olması kaynaklı olabilirmi bu değişiklik.. Çünki çok ilginçtir.. Aynı bayiden yan yana duran..aynı seri.. iki cbf 150 yi satın alın.. Biri yağ yakıyor.. biri yakmıyor yada çok az yakıyor. Peki..her şey aynı..ok de.. ne farklı sizce ? Kullanıcılar farklı

Ne dersiniz..Olabilir mi =?