İznik gezisinde olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Salim arkadaş; SYM testi için motorcuda biraz oyalanınca arkandan yetişemedim. O polis durdurmasına ben de denk geldim, senin 5 - 10 dak. önce çıktığını söylediler. Zaten birlikte gidemezdik, ben o depoyu deneme amacındaydım ve 50 - 80 aralığında yol alıyordum. Yıldırım motorun önünden geçerken bakındım, ama motorunu göremedim.
Sezai Hocam öncelikle buluşamadığımız için özürümü kabul et.Akabinde buluşsaydıkta belki beraber gitme şansımız olmayacaktı çünkü ben yolda mecburen gaz bastım.Geç saate kalmayayım diye Yıldırım motora attım kendimi.Ben aşağıda servisteydim sen belki o ara geçtin oradan.Ama servis bölümü bodrumda olduğu için görme şansın yoktu.Neyse ki aküden başka bir sorun yokmuş zaten. 2 saat kadar şarja bağladık ama, usta gene aynısını yaparsa aküyü değiştirmen lazım dedi.
Bu arada şansım çok yaver gidiyor.Önce YBR 125, sonra CBF 150 en sonundada bugün F 650 yi verdim.Bunlar 1 ay içinde gerçekleşti.Allah bereket versin.
Şu anda motorsuz kaldım.Ya nasip araştırmadayım.
Toplantı yaptığımız gün yemekte konuşurken 1 cümlen kafamda yer yapmış.Orada sıcağı sıcağına aslında biraz fikirlerini almak isterdim ama kalabalık olduğumuzdan detaya girmedim.Şimdi merak ediyorsun ne dedim diye.
"Neden F 650 ?" soru bu.Bende kısaca cevap olarak eskiden beri çok hevesim vardı bu hevesimi gerçekleştirdim dedim.
Ben bu sorunun altında yatan senin gibi bir tebrübeli birinin bir bildikleri var gibi sezinlediğimden bu soru kafamda çok yer etti.
Şu anda motorsuz da oluşum dolayısıyla yeni bir motor almadan önce fikirlerini almak isterim.
Ben önce benim beklentilerimi yazmam gerekirki sizde ona göre yorum yapın.
1-Alacağım motoru asfaltta kullanacam.Araziyle işim yok.
2-Yakıtı ve yedek parçası beni üzmeyecek.
3-Uzun yol gezilerine gelebilecek.(Ortalama 500 km lik geziler)
4-Uzun mesafe gezilerde şehirler arası yollarda 120 km hızla seyredebileceğim
5-Çanta takılmaya müsait.(ve bununla ilgili donanımın bulunabilirliği)
6-Son süratlerde titreşimin en az olanı.(Titreşim deyince F650 de 140 dan sonra asfalt ikiye ayrılıyor sanki) vb.
Bu konuda görüşlerini bekliyorum.