Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ybr kullandım ama cbf kullanmadım. Siz kullanmışsınız. Ne gibi farklılıklar var mesela?
ybr daha hırçın bir motor cbf daha yumuşak ağır başlı ben ybr nin gaz hassaslığını çok seviyorum gaza her dokunuşumun karşılığını almak gerçekten güzel bir his ne cbf kullanırken ne de cb 125 kullanırken bunu yakalayamadım ama konfor dersen cbf alacaksın fazlada sıkıştırmazsan cbf te gayet güzel ama tabi bu benim fikrim ybr sıkıştırmaya daha yatkın gibi geliyor bana

sercancım var mı bi gelişme... namussuzlar hiç iz bırakmadan bişeyler getirecek ama ...ne :thumleft:
Yok koray ağabey.Msx 125 Hondanın ufak cc bombası var o da.Türkiyeye gelme ihtimali tartışılıyor.Ağabey şöyle bir durumda var.5 tane motor çıkarsa Honda 125 ,150 250 cc de o çıkan motorun türkiyeye gelmeme ihtimali oluyor.Tam sevinemiyoruz o yüzden )

Abi bunca zahmet edip böyle güzel ve açıklayıcı bir dille yazdığın için çok teşekkür ederim. Cbf alıcam galiba bu gidişle. Ybr'nin tadına baktık birde Cbf'e bakalım diyorum :)

Burda (BOZKURT) Veysel abi'de cbf var ama denk geldiğimizde hiç motosikletleri değişmek aklıma gelmedi. En azından motosikletin gaz tepkisi, gidişi, konforu hakkında bir fikrim olurdu. Bilmiyorum kulaktan duyduklarıma göre söylüyorum ama sanıyorsam Cbf, ybr'den daha konforluymuş. Ybr'den Cbf'e geçen varmıdır?
can motoru sattım diyince şok oldum beklemiyordum hayırlısı olsun bu akşam hgs almaya gidecektim yağmur bekleniyordu kararsızdım malum başladı da iyi ki çıkmadım seni arayacaktım gel gidelim benim motoru bakardın nasıl diye yarın yağmazsa gitmeyi düşünüyorum ararım müsait olursan gideriz. cbf bakıyorsan bana göre al tavsiye ederim baktığın motorların linklerini paylaşırsan burdaki arkadaşlarda bende az çok fikrimizi paylaşırız daha iyi olur..

can motoru sattım diyince şok oldum beklemiyordum hayırlısı olsun bu akşam hgs almaya gidecektim yağmur bekleniyordu kararsızdım malum başladı da iyi ki çıkmadım seni arayacaktım gel gidelim benim motoru bakardın nasıl diye yarın yağmazsa gitmeyi düşünüyorum ararım müsait olursan gideriz. cbf bakıyorsan bana göre al tavsiye ederim baktığın motorların linklerini paylaşırsan burdaki arkadaşlarda bende az çok fikrimizi paylaşırız daha iyi olur..

Abi bende şok oldum desem yalan olmaz :) Karambole gitti canım motosikletim :)

Hgs içinde iyi çıkmamışız abi sağlam ıslanırdık yani :)

Ben de satıcam motosikletimi :) bakalım ne zamana kısmet olacak.. ilan falan vermedim, merak eden olursa özel mesajdan sorabilir :) ( Bu satırları yazacağım hiç aklıma gelmezdi ) :salut:

12 imkansızda 14 belki. cbr250 bile 10 lira çift silindir 500cc motoru o fiyatlara zor verir gibime geliyo ama race olan modeli çılgın gibi satılır demedi deme:) malum race hastası bir milletiz.

kanka öyle diyonda, avrupada 9800TL ye satılıyor.. burada da çok uçurum olacağını tahmin etmiyorum

Yorumlarınız için teşekkürler. Sıfır cbf 150 almaya niyetlendim gibi ancak Ankara'da bir mağazadan almayı düşünüyorum da ben daha sürmeyi bilimiyorum. Aldık diyelim sonrası ne yapacağım?:mrgreen: Eve nasıl getireceğim? Nasıl öğreneceğim? Benim pek motor kullanana çevrem yok ne yazıkki. Bunları merak etmeye başladım. Bir de Ankara'da trafiğin motorsikletleri çevirme sıklığı nasıl biliyormusunuz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...n-tek-farki-3000-km-de-olmasi-110392566/detay

bu motosiklete baktım sağ granaj hasarlı arka sağ granajda ufak bi boya kalkması var.
birde depo kapagının ön tarafında çizikler mevcut
motorcu satıyor..
ilan başlıgını gören de sıfır motor sanar hee.

cbf 150 arayanlar için söyledim.

Çok teşekkür ederim bilginiz için bende bu motosikletle ilgileniyordum. İyi oldu öğrendiklerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------

Cümleten Selamın Aleyküm

Abilerim sizlerden birşey rica edicem. İstanbul Avrupa yakasında oturan Cbf kullanıcısı varmıdır acaba burda? Yarın bir Cbf150'ye bakmaya gidicem fakat o motosiklet hakkında bir bilgim yok. Ybr olsa yine yine nasıl çalıştığını, gaz tepkisini, sesini biliyorum da, Cbf150 hakkında hiç bir bilgim yok. Sizden ricam yarın motosiklete bakmaya giderken bana eşlik edebilicek cbf150'nin karakteristiğini, gaz tepkisini, sesini iyi bilen birisi varmıdır? Bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar