Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

7 aydır 500-1000 km arasında 100 ml yağ ekleme haricinde bir sıkıntım şikayetim olmadı bu motordan.ne arıza verdi nede değişen bir parçası oldu.tek ihtiyaç duyulan benzin yağ 2lisi...
metoş nabr laaaa ailecek baskındasınız;koray ganganla ekürüsü fatıııde burda,,,törtill efsanesi gerimi dönüyor yoksa :)yazdığınız görmek güzel,sizi bir arada görmek dahada güzel..
angel mangel dedin çavuş...ona kapıldım ben...:p

teşekkürler saolun sormayın fiyatı yüksek koydugumda arayan soranı vardı şimdi ise kimse aramıyor.anlayamıyorum bende uygun rakamdan satayım işim görülsün diyorum hata yapıyorum galiba :)

---------- Post added at 03:06 ---------- Previous post was at 03:03 ----------

teşekkürler abicim saol arada gördüğün zaman denk gelirsen tanışalım ama nazarın değmesin bak :D

---------- Post added at 03:12 ---------- Previous post was at 03:06 ----------

vayyy başgannnn yaşıyon mu sen yaaa :) :) :p

Görürsem gelirim yanına :)

Hgs olayını şöle hallettik.hatta dün önder arkadaşımızınkinede yaptık..
ön rüzgarlıgı sökün.
iç kısımdan honda yazan yerin biraz üst kısmını iyice temizleyin..
sonra hgs yi yapıştırın..
hgs nin üstünede koli bandı ile 1 sefer geçin..
dün deneme yaptık düzgün bi şeilde çalıştı..
veya benimki gini yapın..
hgs kartı alın.kartla berBER onun bi aparatı var yapışıyo onu veriolar aynı yaka kartı aparatı gibi.
ben o aparatı ön cama yapıştırdım kendinden yapışkanı var..
ve gişeden geçecegim zaman kartı direk içine koyuyorum.
işim bitince alıyorum ordan

Halepli benim anlatmama gerek kalmadı sagolsun ümit anlatmış gerekeni çok basit hatta ben ümite dedim ganga olurmu bu böyle alırmı dedim ümit biliyor bu montaj işlerini sagolsun bu dertten kurtardı beni istersen bi ara beraber seninkinide montajlarız..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------

Ya ramazan ben şimdi merceksiz xenon taktırdım ama memnunum kimsenin gözünü almıyor ve çok iyi aydınlatıyor. Ama angel farda da gözüm yok değil yani ne diyorsun söküp senden alıp mı momtajlasam ne dersin değermi

Halepli benim anlatmama gerek kalmadı sagolsun ümit anlatmış gerekeni çok basit hatta ben ümite dedim ganga olurmu bu böyle alırmı dedim ümit biliyor bu montaj işlerini sagolsun bu dertten kurtardı beni istersen bi ara beraber seninkinide montajlarız..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------

Ya ramazan ben şimdi merceksiz xenon taktırdım ama memnunum kimsenin gözünü almıyor ve çok iyi aydınlatıyor. Ama angel farda da gözüm yok değil yani ne diyorsun söküp senden alıp mı momtajlasam ne dersin değermi

yahu abicim ne gerek var madem almışın yaptırmışın.. ben gerek yok derim ama dersin ki para batıyor. tamam :)

bi gelsin görelim.. inşallah bir sorun çıkmaz. dereyi görmeden paçayı sıvadım, sizlere de açıklama yaptım ama sorun olmaz inşallah.

ama olursa mükemmel olacak.. farın içi simsiyah ortası yuvarlak ışık olacak..mesela şunun gibi.

images

xenon far çok iyi fiyatınız da güzel, ben düşünürüm 1 adet beni de yaz.

arkadaşlar depoyu fulleyince kilometreyi sıfırlamıştım ve 310 kilometrede rezerve düştüm.
yine burada okuduguma göre 400-430 kilometre gitmesi lazımdı.
ama ben sürekli 3 çanta ile ve artçılı kullanıyorum bu kadar fark edermi yakıtta?

merhaba herkese..benim motorda bi kaç sorun var.
1-motor yokuşta kalkarken dreksiyon saga veya sola kırıksa ön taraf sallanmaya yalpalamaya başlıyo (sadece ilk kalkışta)
2-40-50 ile giderken ön traftan bi ses glio sanki teker çamurluga sürter miş gibi.ama çamurluga baktım tekere baktım herhangi bir sürtme yok..bilya dagılmış olabilirmi ?veya başka bişey?
3-geçen motoruma subap ayarı yapılmıştı üst kapak açıldı mecburen..2 gün önce fark ettim üst kapagın orda eklem yerinde terleme gördüm hafif yag sızmış toz toplamış..çözüm nedir..??
acil cvplanırsa memnun olurum

merhaba herkese..benim motorda bi kaç sorun var.
1-motor yokuşta kalkarken dreksiyon saga veya sola kırıksa ön taraf sallanmaya yalpalamaya başlıyo (sadece ilk kalkışta)
2-40-50 ile giderken ön traftan bi ses glio sanki teker çamurluga sürter miş gibi.ama çamurluga baktım tekere baktım herhangi bir sürtme yok..bilya dagılmış olabilirmi ?veya başka bişey?
3-geçen motoruma subap ayarı yapılmıştı üst kapak açıldı mecburen..2 gün önce fark ettim üst kapagın orda eklem yerinde terleme gördüm hafif yag sızmış toz toplamış..çözüm nedir..??
acil cvplanırsa memnun olurum
1- devir düşük geliyor olabilir kalkışta, biraz yüksek tutup devri öyle kalkmayı deneyin( düşük devirle kalkarken hissediyorum bende)
2- aynı ses benden de geliyor ama çözemedim hala, arada çıs çıs çıs sürtme sesi
3- conta ezilmiş olabilir mi acaba ..

yahu abicim ne gerek var madem almışın yaptırmışın.. ben gerek yok derim ama dersin ki para batıyor. tamam :)

bi gelsin görelim.. inşallah bir sorun çıkmaz. dereyi görmeden paçayı sıvadım, sizlere de açıklama yaptım ama sorun olmaz inşallah.

ama olursa mükemmel olacak.. farın içi simsiyah ortası yuvarlak ışık olacak..mesela şunun gibi.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTThivGFNq6n2m1J9yxH4h0TxSxFR633fErYOjdyosIxQJyn-clYY57Z7fb

abi bu içi siyah çok tatlıymış böyleyse direk alayım ben =)

rialliden aldığım kurye tipi :mrgreen: elcik korumaları taktım
tabi motorun tipi kaydı ama sağlık daha önemli dedim, ellerim hiç üşümüyor artık ve yağmurda ıslanmayacak

hazır aynalar sökülmüşken yine rialliden gelen ybr aynalarını da monte ettim

bunlar da mstech power led sis lambalarım

özellikle o kadar yukarı monte ettirdim, ileriyi daha iyi aydınlatması için, malum farlar rezalet önümü göremiyordum şimdi çok iyi oldu

sgurdal arkadaşım elciklerini beyendim ben yapmayı düşünüyordum fazla üstünde durmadığım için takmış deilim eldiven ile devam ediyorum

Aynaları neden ybr aynasıyla degiştin ?
Bide bu ledler aküden fazla akım çekiyormu yoksa alternatör tolere edebiliyormu?

sgurdal arkadaşım elciklerini beyendim ben yapmayı düşünüyordum fazla üstünde durmadığım için takmış deilim eldiven ile devam ediyorum

Aynaları neden ybr aynasıyla degiştin ?
Bide bu ledler aküden fazla akım çekiyormu yoksa alternatör tolere edebiliyormu?

cbf nin orjinal aynaları arkayı iyi göstermediği için değiştirdim. Bunu herkes öneriyor zaten. Aynanın yarısında kendi omzumu görüyordum.
Ledler en az akım çeken aydınlatma ürünleridir. hepsi toplamda 8 watt akım çekiyor. Kısa farın 35 watt olduğunu düşünürseniz :cat:

Motorum; 2011 eski kasa CBF 150

Eski (NGK) bujinin tırnak aralığı 1.0 mm. civarındaydı sanki ve çok kolay çalışıyordu, Usta 0.8 mm. ye düşürdü, ölçüsü o sanırım.
Yenisini taktım, o da orj NGK. Her iki bujide de kolay çalışmıyor. Zamanın yoktu, eski bujiyi önceki tırnak aralığı değerine getirip deneyemedim.

Gerçi havalar soğudu, muhakkak etkisi vardır ama, sanki eski bujiyi hiç ellemetseydim, bu havalarda dahi sorunsuzca çalışacaktı.

Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?

arkadaşlar merhaba

öncelikle motoruna mercekli zenon far düşünenler dikkatlice okumalı

bu kış boş durmamak adına aklıma fikirler geldi. en iyi fikir şu oldu, araştırdım öğrendim sordum soruşturdum..uzuuun zamandır.. neyse gelelim konuya...

öncelikle, bu üründen alacak varmı desem kaç kişi evet der acaba..site fiyatı 188 tl + kargo ÜRÜN İÇİN TIKLA

sanalpazar.com üzerinden satıcam. bilmiyorum beni ne kadar tanıyorsunuz ama yapıcam bu işi.sizlere güvenerek getirteceğim biçok tane. ve ucuz ucuz alsın millet diye satıcam..

bilenler bilir nasıl satış olduğunu.. .bilmeyenlere, öncelik ile satış sanalpazar.com üzerinden olacak..siz para ödeyip sipariş vereceksiniz.ben sizin para ödediğinizi görecem ve ürünü paketleyip kargoya gidecem..ürün satış kodu ile kargoya teslim edecem.otomatik olarak o satış kodunda adresiniz sisteme çıkacak..ürün size gelecek. ama paranız hala sanalpazar.com üzerinde olacak.bana iletilemeyecek..ürünü açacaksınız kontrol edeceksiniz.herhangibir sorun olduğunda siteye yazı belirtip paranızı tekrar alacaksınız. eğer ki üründe sorun yok ise ürünü onaylayacaksınız parayı ben alacam..yani iş garanti olacak

gelelim fiyata..

kargo benden olmak üzere 90 tl gibi hesaplıyorum..ama maksimum 100 tl olacak gibi ( vade farksız peşin fiyatına taksit imkanı var.ister peşin alın ister taksitli ) ( ürünü nasıl güvenli bir şekilde satarım diye düşündüm..önce para sonra ürünü mü göndersem dedim..ama çoğu kişi güvenmez diye düşündüm.en sonunda en sağlam olanı sanalpoazar.com u buldum.. ama bu site benden %5 komisyon kesecek...malesef :( sağlık olsun.. sonuçta kar gütmüyorum.. ) ( satışı iban no vererek bana 85 tl civarı adres belirtirse o şekilde site üzerinde olmadan -komisyon kesilmeden- gönderebilirim.. )

ilk ürünler elime geçer geçmez sevdiğim abim "ethem76" ya hemen bi tane parasız göndereceğim.sitede sözü geçen biri.. hem referansım olur.. ethem abi açacak deneycek ve yorumunu yazması böyle işe çok meraklı birnevi ondan da göndermek istiyorum :)

şimdi soruyorum..bu ürünü kaç kişi ister..?? vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli. sayı belirlemem gerekiyor...

.

eğer başarılı bir ürünse düşünebilirim.

Bazı motosiklet forum sitelerinde Honda CBF 150 nin 2013 yılında üretilmeyeceği, 2014 yılında tamamen yenilenmiş bir şekilde Türkiye'de satışa sunulacağı yazıyor.
Konu hakkında bilgisi olan veya Honda yetkili bayileri ile bu konu hakkında konuşan var mı?

Kar buz olduğu zaman nasıl motosiklet kullanılır . Tavsiye edeceğiniz birşeyler var mıdır? Lastik modeli ya da ,kaymasın diye yapılabilecek birşeyler biliyormusunuz? Teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar