Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dün hgs kartı ile geçiş yaptım algılamadı elimle tutmuştum kaçak geçiş yazdı
bugün gittim ptt ye hgs kartında sorun yok dediler.
bana kartı içine koyabilecegim şeffaf cama yapışabilen bişey verdiler .
bende ön camaiç taraftan yapıştırdım onu..
hgs kartınıda içine koyuyosun ..işin bittiginde kartı onun içinden çıkarıp cuzdnına cebine koyabilirsin..
gittim köprüden geçtim deneme amaçlı ve çalıştı.
hd8v2.jpg

bilet almak için sıraya giriyosun sırada ne sıra sonu görünmüo..
hd8xn.jpg

abi alacaksanız cbr da çoğu bayi kampanyada yanlış olmasın ama ya mototal ya mutluhan bana 8750 fiyat verdi plaka sigorta hariç plaka 200 de sigorta 45-50 arası tutuyor 9000 e sıfır cbr alınır =) peşinde belki bi iki birşey indirttiririz =) koray abi alacaksan yardımcı olmak isterim =)

kardeşim motorun fiyatı bayağı uygun görünüyor... yardımseverliğin için ayrı teşekkür ederim. Şuan düşündüğüm bir model.. Eğer karar verirsem kesinlikle seninle irtibata geçerim.Şuanki düşüncem fuarı görmek. Hondadan naked motorlarla ilgili sürpriz bekliyorum

kardeşim motorun fiyatı bayağı uygun görünüyor... yardımseverliğin için ayrı teşekkür ederim. Şuan düşündüğüm bir model.. Eğer karar verirsem kesinlikle seninle irtibata geçerim.Şuanki düşüncem fuarı görmek. Hondadan naked motorlarla ilgili sürpriz bekliyorum

Mart ayında gelicekmiş yeni modeller, geçen gün sordum D&B Honda ya. Fuar da neler olcak bakalım sabırsızlıkla bekliyorum :)

koray abi bende bekliyorum belki fuara bende elimiz düzeltir birşeyler bakarım =) aslında aklım hep italyanlarda ama parça servis fiyat=) offf

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------

Mart ayında gelicekmiş yeni modeller, geçen gün sordum D&B Honda ya. Fuar da neler olcak bakalım sabırsızlıkla bekliyorum :)

bu arada fuara toplaşıpmı gitsek =)

koray abi bende bekliyorum belki fuara bende elimiz düzeltir birşeyler bakarım =) aslında aklım hep italyanlarda ama parça servis fiyat=) offf

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------

bu arada fuara toplaşıpmı gitsek =)

neden olmasın? :)

Evetttt :) :)Ethem abinin tavsiyesiyle aldığım 5k Ampül philips marka..Aslında philips değil phaentom du galiba.Patladı.(yani lamba geçti)Bende orjinalini taktım yedekte vardı.Fakat orjinali acayip ısı yayıyorr.Diğeri o kadar değildi anlamadım.

arkadaşlar herkesin yeni yılını şimdiden kutlarım sevdikleriyle ailesiyle hayırlı huzurlu mutlu uzun yıllara erişmesi dileğiyle kazasız belasız motorcuların değerinin ve sayısının arttığı bi yıl diliyorum tekeriniz düz bassın:)

Herkesin yeni yılını kutlarım.Nice Cbf'li senelere :)Bu arada Cbf'm için çok güzel aksesuarlar buldum.Buyrun bir göz atalım.
Bu Plastik Bakım Spreyi
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=1683
Kırmızı Rizoma Elcik
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=625
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=626
Turuncu Jant Şeridi(Bana %100 çok güzel geceleri parlar dediniz marka varsa onu alabilirim)
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=1077
Zincir Temizleme Spreyi
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=1524

Herkesin yeni yılını kutlarım.Nice Cbf'li senelere :)Bu arada Cbf'm için çok güzel aksesuarlar buldum.Buyrun bir göz atalım.
Bu Plastik Bakım Spreyi
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=1683
Kırmızı Rizoma Elcik
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=625
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=626
Turuncu Jant Şeridi(Bana %100 çok güzel geceleri parlar dediniz marka varsa onu alabilirim)
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=1077
Zincir Temizleme Spreyi
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=1524

bakım sprayı diyince aklıma geldi kardeş.ben motoru sahibinden aldığımda pırıl pırıldı.parlıyordu resmen..o şekle tekrar getirmek istiyorum.şu anda o parlaklık kalmadı..inşallah mart-nisan gibi almayı düşünüyorum bi tane.o zaman senden fikir alırım..bu arada bende araştırırım..

Grenajların eski parlaklığını getireceğini ve güneşten solmalara dayanacağını düşünüyorum.
Gelecek aya hepsini almayı düşünüyorum.Tırnak ucu kadar kırılan ön çamurluğumu değiştirmeyi.Ön lastiği michilende değiştirmekle beraber..
Oooo ben bunları alırsam en az 3 sene daha binerim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanırım 2013'ün ilk CBF'ini ben aldım :)

Siyah CuBuF'umu Fenerbahçe'deki Mutluhan'dan aldım,benim için epey elverişli sayılabilecek koşullara.Güray Bey diye bir yetkili var,sağolsun,çok yardımcı oldu.Ruhsat-plakanın çıkması ise haftabaşını bulacak.Hayırlısı artık.Alınca resim paylaşım inşallah.Cümleten iyi sürüşler.

arkadaşlar merhaba

öncelikle motoruna mercekli zenon far düşünenler dikkatlice okumalı

bu kış boş durmamak adına aklıma fikirler geldi. en iyi fikir şu oldu, araştırdım öğrendim sordum soruşturdum..uzuuun zamandır.. neyse gelelim konuya...

öncelikle, bu üründen alacak varmı desem kaç kişi evet der acaba..site fiyatı 188 tl + kargo ÜRÜN İÇİN TIKLA

sanalpazar.com üzerinden satıcam. bilmiyorum beni ne kadar tanıyorsunuz ama yapıcam bu işi.sizlere güvenerek getirteceğim biçok tane. ve ucuz ucuz alsın millet diye satıcam..

bilenler bilir nasıl satış olduğunu.. .bilmeyenlere, öncelik ile satış sanalpazar.com üzerinden olacak..siz para ödeyip sipariş vereceksiniz.ben sizin para ödediğinizi görecem ve ürünü paketleyip kargoya gidecem..ürün satış kodu ile kargoya teslim edecem.otomatik olarak o satış kodunda adresiniz sisteme çıkacak..ürün size gelecek. ama paranız hala sanalpazar.com üzerinde olacak.bana iletilemeyecek..ürünü açacaksınız kontrol edeceksiniz.herhangibir sorun olduğunda siteye yazı belirtip paranızı tekrar alacaksınız. eğer ki üründe sorun yok ise ürünü onaylayacaksınız parayı ben alacam..yani iş garanti olacak

gelelim fiyata..

kargo benden olmak üzere 90 tl gibi hesaplıyorum..ama maksimum 100 tl olacak gibi ( vade farksız peşin fiyatına taksit imkanı var.ister peşin alın ister taksitli ) ( ürünü nasıl güvenli bir şekilde satarım diye düşündüm..önce para sonra ürünü mü göndersem dedim..ama çoğu kişi güvenmez diye düşündüm.en sonunda en sağlam olanı sanalpoazar.com u buldum.. ama bu site benden %5 komisyon kesecek...malesef :( sağlık olsun.. sonuçta kar gütmüyorum.. ) ( satışı iban no vererek bana 85 tl civarı adres belirtirse o şekilde site üzerinde olmadan -komisyon kesilmeden- gönderebilirim.. )

ilk ürünler elime geçer geçmez sevdiğim abim "ethem76" ya hemen bi tane parasız göndereceğim.sitede sözü geçen biri.. hem referansım olur.. ethem abi açacak deneycek ve yorumunu yazması böyle işe çok meraklı birnevi ondan da göndermek istiyorum :)

şimdi soruyorum..bu ürünü kaç kişi ister..?? vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli. sayı belirlemem gerekiyor...

.

Kargo dahil 165 liraya aldım, daha iyi görebildiğim için memnunum. Bu ürünlerde angel halkalar var, çok güzel görünüm veriyor, sizin planladığınızda da olacak mı? Ben sağ kütüğü de değiştirmiş, KAPALI / ANGEL / ANGEL+XENON olarak bağlatmıştım, işlevli olmuştu.

Almamış olsaydım ilk ben alıyorum derdim, Ethem arkadaş gibi siz de referansa gerek olmayan, tanınan birisiniz.
Önce bir kaç tane yapmali fotoğraflamalı, ne/nasıl yaptığınızı bilgilendirmelisiniz. Fiat çok çok uygun.

baya ucuz olacak
bu kadar ucuza nasıl getirteceksiniz merak ettim :)
100 lira da olsa xenon düşünenler kaçırmaz alır
ben motoru büyütme peşindeyim, büyütemezsem cbf kalırsa xenon takmış olmama rağmen ben de alırım, mercekli xenon bambaşka...

Arkadaşlar Bildiğiniz Kaliteli bir manet var mı.Rizoma da.uyumlu model meselesi var.O yüzden alamıyorum.Tabii biraz pahalı ama rizomanın en ucuzunu alacağım.
Çakmalarnın rengi çok çabuk soluyor.
Bir de göstergelerinin(kadranın) içine su girmiş olan arkadaşım var mı?İçi böyle ıslanmış gibi.

arkadaşlar merhaba

öncelikle motoruna mercekli zenon far düşünenler dikkatlice okumalı

bu kış boş durmamak adına aklıma fikirler geldi. en iyi fikir şu oldu, araştırdım öğrendim sordum soruşturdum..uzuuun zamandır.. neyse gelelim konuya...

öncelikle, bu üründen alacak varmı desem kaç kişi evet der acaba..site fiyatı 188 tl + kargo ÜRÜN İÇİN TIKLA

sanalpazar.com üzerinden satıcam. bilmiyorum beni ne kadar tanıyorsunuz ama yapıcam bu işi.sizlere güvenerek getirteceğim biçok tane. ve ucuz ucuz alsın millet diye satıcam..

bilenler bilir nasıl satış olduğunu.. .bilmeyenlere, öncelik ile satış sanalpazar.com üzerinden olacak..siz para ödeyip sipariş vereceksiniz.ben sizin para ödediğinizi görecem ve ürünü paketleyip kargoya gidecem..ürün satış kodu ile kargoya teslim edecem.otomatik olarak o satış kodunda adresiniz sisteme çıkacak..ürün size gelecek. ama paranız hala sanalpazar.com üzerinde olacak.bana iletilemeyecek..ürünü açacaksınız kontrol edeceksiniz.herhangibir sorun olduğunda siteye yazı belirtip paranızı tekrar alacaksınız. eğer ki üründe sorun yok ise ürünü onaylayacaksınız parayı ben alacam..yani iş garanti olacak

gelelim fiyata..

kargo benden olmak üzere 90 tl gibi hesaplıyorum..ama maksimum 100 tl olacak gibi ( vade farksız peşin fiyatına taksit imkanı var.ister peşin alın ister taksitli ) ( ürünü nasıl güvenli bir şekilde satarım diye düşündüm..önce para sonra ürünü mü göndersem dedim..ama çoğu kişi güvenmez diye düşündüm.en sonunda en sağlam olanı sanalpoazar.com u buldum.. ama bu site benden %5 komisyon kesecek...malesef :( sağlık olsun.. sonuçta kar gütmüyorum.. ) ( satışı iban no vererek bana 85 tl civarı adres belirtirse o şekilde site üzerinde olmadan -komisyon kesilmeden- gönderebilirim.. )

ilk ürünler elime geçer geçmez sevdiğim abim "ethem76" ya hemen bi tane parasız göndereceğim.sitede sözü geçen biri.. hem referansım olur.. ethem abi açacak deneycek ve yorumunu yazması böyle işe çok meraklı birnevi ondan da göndermek istiyorum :)

şimdi soruyorum..bu ürünü kaç kişi ister..?? vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli. sayı belirlemem gerekiyor...

.

üstad sitedeki üründense temin edeceğiniz ürün bende alırım...sanalpazar vs gerek yok burda zaten bizbizeyiz:)kimsenin parası boşa gitmesin,konuyu takipteyim...:cat:

bede alabilirim bu üründen...
sanal pazara falanda gerek yok :))
gelir elden alırım hem gezmiş olurum biraz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar