Selam beyler !
Marmaris'ten biraz forumdan uzaklaşmış bir kardeşiniz yazıyor !
CBF'im 9700'kmsini doldurdu bende. Yakında 30.000 olacak ve 10.000 dolacak.
Beni bir kere olsun yağ değişimi hariç servise götürtmedi, yolda bırakmadı, üzmedi, kara kara düşündürmedi, acaba dedirtmedi.
Hayvanlar gibi kullanmama rağmen efendiliğini hiç bozmadı, sessiz sedasız çalışmaya devam ediyor.
Bende ona bir hediye alayım artık dedim. 150 Lira'ya Pirelli DuraTraction enduro lastik seti buldum, hiç düşünmeden verdim siparişi. ( Michelin Pilot Sporty set 250 lira civarı, Pirelli MT65 set 220-230 lira civarı)
Araziye falan çıkarız lan işte heyecan olur! dedim kendi kendime.
Pazartesi elimde inşallah. Bu lastiği kullanan eden var mıdır, nasıldır bu meret, arazi de iyi olucaktır bir nebze ama asfaltta frenaj, viraj kabiliyeti ne alemlerdedir.
Bu arada lastikler bunlardır.
Cümleten eyvallah ! :rendeer:
---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:01 ----------
İyi bari biraz ben renklendireyim buraları !

))
CBR125'imi sattım. aylardan temmuz. Hemen motor arayışına girdim. Kafada YBR ve CBF var. Güzel bi CBF buldum. 2009 model, 20.200 km, 55 yaşında bir sahip, full servis bakımlı, pirelli lastikler, koruma demirleri, arka çanta vs vs.
3.000'tl ye pazarlıkla aldım.
Aldıktan sonra ilk resmi, depoları doldurduk !!

)))
Marmarise geldik. İlk düzgün resmi.
Topcase ile gezmekten nefret ettim. Sanırım o sesten. Marmarise geldikten sonra asla bir daha topcase'i takmadım. Sonradan yan çantaları da kullanmaz oldum ve patronuma hediye ettim.
En büyük derdim ise FAR'dı ! Hiçbirşey göremiyordum, işin kötüsü karşıdan gelenler de beni göremiyordu !
Motosiklete özel bir 8000k Uzun kısa xenon aldım.
Güzelce ayarladım açısını. Asla karşıdan geleni rahatsız etmiyor, ama benim yolumu da gösteriyor, yeterince hoş!
Yıkandı, temizlendi, cilalandı. Sonraki resimler. Muhtemelen asla bu kadar temiz olmayacak..

)))
Aradan birkaç bin km geçirdik. Neyse ben bizim ufaklığa alıştım oda bana. Arada yaramazlıklar yapmıyor değildik tabi !!
Sonradan level atladık ve yaramazlıklar bir adım öteye gitti !
Bu arada yeni bir kask edindim.
Arada sırada fotoğrafçılığıma katkıda bulunuyor, konu mankeni bile oluyordu Prensesim !
Ama en ama en güzel fotoğrafımız ise bence bu...
Neyse efendim söz'ün öz'ü. Mutluyuz !
Arada dağlara çıkıyoruz, arada günbatımlarını izliyoruz birlikte, bazen karşıdaki tepenin ardında ne olduğunu keşfetmeye gidiyoruz birlikte, yağmurda bile bırakmıyorum asla onu.
Honda can'dır.
Halen okumaktaysanız, teşekkür ederim..

)