diz örtüsü 30 tl ye denk gelirse bana alın ben size havale yapamburalarda yok bende scooter için var o da vitesliye olmuyor
![]()
bende diz örtüsüz yapamam ama bazen işe geç kalacağımı hissettiğimde arabaların arasına dalarken takılır diye tırsıp almaıyorum sonra ulen keşke alsaydım diyorum soğuğu yiyorum çünkü bazende ıslanıyorum ister istemez...
Halepli sen kullanıyormusun? diz örtüsü yaa bana biraz kaba geliyor. Ben zaten kışın pek kullanmıyorum motoru..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:21 ----------
Metecan sende foto koy lem biraz millet özlenen mete ve cbf ikilisini dünya gözüyle görsünler.))
Ya bu millet uzun tur camıa baya bi ilgi gösterdi gibi bende hep orijinali seven biriyim. Bu kadar iyimi bu uzun tur camı bakalım arttık ümit_150_zc arkadaşım memnun kalırsa bende takayim diyorum bu camdan..
nası kaba len dingil...
ganga bi pil alayımda çekileyim bi ara...ya da bugün senin tükkana gelirsem ümit sen ben çekilirik la...
Diz örtüsü çok önemli birşey.Ben büyük motorlarıma bile arada koymaya çalışıyorum ama o sırada hanım geliyor bey bey boşarım seni cbfden başkasına koyma diyor.sudan soguktan böcekden hatta ve hatta arabalara sürte sürte geçtiğimizde bacagmızı sıyrıklardan koruyor.Motorun tipi kayıyor ama zaten bende brad pitt değilimhanımda angelina joli değil ee ozaman diz örtüsü in ne out rüzgar out
Mete en son cbfli pozunu üstünde takım taklavat ayakda terlik varken çekmiştişimdiki fotosunu merakla bende bekliyorum bakalım ne gibi bir atraksyion bizi bekliyorç.
doğrudur çavuş ben bile hatırlayamadım yaz versiyonum öyle ama...
Dostlar, benim marş motoru seyrekte olsa şunu yapmaya başladı. bazen ilk basışta hiç dönmüyor, 2. basışta dönerek çalışıyor. Her zamanda yapmıyor. Benzer bi arızayı ilk motorum olan mondialde yaşamıştım. bi kaç ay böyle idare etmiştim ve sonrasında marş motoru tamamen iptal olmuştu hiç dönmemeye başlamıştı. Sanırım marş motoru değişecek, ne dersiniz ? 2000 km sonra db ye bakıma gideceğim, değişeceklerin arasına bunuda eklemek farz oldu gibi.
Ethoş bak zamanında 2007 de bu marş sorunu kronik dediğimde bana saydırmıştı birkaç dangalak cbf150 ci...o dangalaklar şimdi burada yok...
marş motoru..kontak...ampul kesme...yağ eksiltme...vs bunlar kronik garanti kapsamında karşılaşırsan ne mutlu...
aynı sorunu ben eski kasada 2 kez yaşadım...birinde garantiden diğerindede 2010 da para vererek...
malzeme dandikliği yüzünden marş motorlarımız kışın su yazın toz almaktadır...bak 1.5 yıllık marş motorunun içine...su alıyor abicim işte olay bu...yazında toz...

iyi bakalım abi.. tabii bineceksin ... bizimde aletin gelmesine az kaldı.. beklemedeyiz
napıyon la dingil...