Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bu 29 ekim kortejine katılmayı düşünen varmı yada geçmiş senelerde katılan ben sözlümle birlikte gitmyi düşünüyorum gelen arkadaşlar olursa mutlaka görüşmek isterim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------

özellikle servis kullanmayan arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir başlık

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...te-ve-subap-ayari-yapimi-resimli-anlatim.html

ben geçen 29 ekimde katıldımda ben memnun kalmadım trafik açısından bu sefer korteje katılmayacam direk edirnekapıda olacam

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,
henüz motorumu alamadım ama Allah hayırlı bir kısmet çıkarırsa yakında Honda CBF 150cc almayı istiyorum
2011-2012 model arasındaki olumlu olumsuz farklar nelerdir
Birde bu 150cc CBF motorlarda oluşabilen kronik problemler var mı 2. el alırken dikkat etmem gereken
Herkese iyi forumlar

henüz motorumu alamadım ama Allah hayırlı bir kısmet çıkarırsa yakında Honda CBF 150cc almayı istiyorum
Birde bu 150cc CBF motorlarda oluşabilen kronik problemler var mı 2. el alırken dikkat etmem gereken
Herkese iyi forumlar

Niyetin hayırlı olsun inşallah, geçmiş sayfalara dönerek okursan merak ettiğin tüm bilgiler gani gani geçmişte mevcut.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ön camı değiştirmenizi tavsiye ederim arkadaşlar
25-30 tl gibi fiyatlara uzun tur camı bulabiliyorsunuz
çokta iyi oluyor

Herkese iyi forumlar

herhangi bir cbf alabilirsin model yıl farketmez hepsi iyi problem felan yok

Arkadaşlar peki sizce 2. el alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?
Yağ yakma sorunu varmış dayımdan duymuştum internette de bazı arkadaşların bu sorunu yaşadığını okumuştum çok gözde büyütülecek bir durum mu?
İkinci el alırken ne gibi sorunlar göze batmamalı sizce yada ne gibi sorunlar olursa muhakkak dikkate almalıyım?
Bir de son olarak 2011-2012 model arasındaki olumlu olumsuz farklar nelerdir?

Arkadaşlar peki sizce 2. el alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?
Yağ yakma sorunu varmış dayımdan duymuştum internette de bazı arkadaşların bu sorunu yaşadığını okumuştum çok gözde büyütülecek bir durum mu?
İkinci el alırken ne gibi sorunlar göze batmamalı sizce yada ne gibi sorunlar olursa muhakkak dikkate almalıyım?
Bir de son olarak 2011-2012 model arasındaki olumlu olumsuz farklar nelerdir?

Merak ettiğin tüm bilgiler geçmiş sayfalarda var, ayrıca 2011 ve 2012 kasa yeni kasadır ve aynıdır.

Ya arkadaşlar, bu komple zincir koruma muhabbeti ne oldu, kimsenin Sirkeci' ye yolu düşmedi mi ? Alacaktık falan, unuttuk gitti :) Bayrama temiz temiz jantlarımızla gireydik eyiydi :)

:D aynen, yağ çöze devam. ufak bi sorum var, yarın 250 km İzmir Muğla yolculuğu düşünüyorum, yağmur yağıcakmış
tekerlerim Mişlen 5000 km civarında bana yağmurda kullanım için bi kaç tüyo verirmisiniz e dostlar?

:D aynen, yağ çöze devam. ufak bi sorum var, yarın 250 km İzmir Muğla yolculuğu düşünüyorum, yağmur yağıcakmış
tekerlerim Mişlen 5000 km civarında bana yağmurda kullanım için bi kaç tüyo verirmisiniz e dostlar?

Canavar gibi 5000 km de michalen lastiklerin var. Tiyoya ihtiyacın yok. Yağmurda kullanabileceğin en iyi lastiğe sahipsin zaten. Ha şunu söyleyebilirim. Sen yinede yağmurda olsa michalen kaymaz diye kendini kritik posizyonlara sokma, duro varmış gibi emniyeti elden bırakma, michalen seni asla üzmez. Tek gideceksen, bi benzinlikte lastik hava basınçlarını güncelle, önü 28 arkayı 30 yap, yağmurdan korkma.

eyvallah Ethem abi gene yetiştin imdadıma, kışlık montum var ama pantolon yok, bi de yağmurda kaskla görüş nasıl oluyor onu merak ediyorum abi.

yağmurda kask işi çok kötü oluyo arabada sileceğe alışınca birden çok tuhaf oluyo:) ilk yağmurla karşılaşmam aklıma geldi birden :mrgreen: elinle siliyosun yapıcak bişi yok. Bazı kaliteli eldivenlerin avuç içinde özel bir bez ile yapıyolar onlar baya iyi siliyor camı revit in öylebir modeli vardı.

Rüzgar konusunda ön camı sizce başarılı mı? Bendeki uzun tip ve varlığı - yokluğu belli değil adeta.

Rüzgar konusunda ön camı sizce başarılı mı? Bendeki uzun tip ve varlığı - yokluğu belli değil adeta.

Havalar biraz soğusun, sök bi dene, farkı o zaman gerçekten anlarsın, göğsüne gelen soğuk rüzgarı komple keser. Bi olumsuzluğu var, uzun camın üst kısmı kask hizasına yakın olduğundan camın hemen üstünden aşan rüzgar kaska vurur. Ama bunada zamanla alışırsın. Uzun camın konforuna öyle alışmışım ki, yaz başında söküp orjinalini takayım dedim. Söktüm bi 20-30 km yol yaptım. Eve döndüğümde koşa koşa uzun camı tekrar geri taktım. Alışırsan da vazgeçemezsin, zaten kışın o camsız olmaz. Zaatürere olur insan yaw :) Kışın ben motorumu sürücem diyende uzun cam mutlaka olmalı.

Biri yazsın da bende maydonoz loayım diye bekliyordum günlerdir. Allah senden razı olsun kardeşim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------

Yaw bu zincir muhafazayıda unuttuk gitti hıı :) Kimse bişey bahsetmez oldu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------

Ramazan kardeşim, nasılsınız ? Tekirdağ da şiddetli yağmur yağmış galiba. Haberlerde izlemiştim. Bi sıkıntı yok değil mi ?

abi zincir muhafaza için gidecektik pazar günü çerkezköyden eminönüne.ev sahibi ile de görüşmek için..büyük çekmecede görüştük.gidemedik..ordan da direk otobana çıktık gebzeye indik..altımızdaki araba connect ti..yasaklı yola falan girme korkusuyla girdik..uğrayamadım..

evet abi tekirdağ yağmur sel altında..önceki gün saray ilçesi idi.şimdi de çerkezköy sular altındaymış.Ben şimdi ankaradayım...tv de gördüm şok oldum..bizim apartmanda bir sorun yokmuş ama şehir merkezi ve çalıştığım fabrika çok kötü olmuş..hayırlısı diyelim..

bu arada, evi aldık.motorumu satmaya gerek kalmadan :) çok mutluyum..Allah olmayanlara versin..

abi zincir muhafaza için gidecektik pazar günü çerkezköyden eminönüne.ev sahibi ile de görüşmek için..büyük çekmecede görüştük.gidemedik..ordan da direk otobana çıktık gebzeye indik..altımızdaki araba connect ti..yasaklı yola falan girme korkusuyla girdik..uğrayamadım..

evet abi tekirdağ yağmur sel altında..önceki gün saray ilçesi idi.şimdi de çerkezköy sular altındaymış.Ben şimdi ankaradayım...tv de gördüm şok oldum..bizim apartmanda bir sorun yokmuş ama şehir merkezi ve çalıştığım fabrika çok kötü olmuş..hayırlısı diyelim..

bu arada, evi aldık.motorumu satmaya gerek kalmadan :) çok mutluyum..Allah olmayanlara versin..

Ramazancım ben seni kast etmedim ya zincir muhafaza için. ortaya yazdıydım, başka alan olmadı mı falan diye yazayım dedim :)

Tekirdağ' in durumuna üzüldüm inan. Allah yardımcıları olsun zor durumda olanların.
Bu arada ev almış olmanıza ve motorunun satılmamış olmasına çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, ağız tadı ile oturun inşallah.

arkadaşlar herkesin kurban bayramı şimdiden kutlu olsun herkese ailesi yakınları ve sevdikleriyle nice bayramlara mutlu mesut kavuşmalarını dileğiyle...

Hüseyin Cihat DOĞAN

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

ramazan abi eviniz hayırlı olsun valla bende motoru satmak zorunda kalabilirim aynı sebepten ama bakalım =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar