Ethem benimkide merceksiz ama memnunum en kötüsü sarıdan iyi kötü bir arıza cikarmazsa
Yani motorda elektriksel büyük bir arıza cikarmazsa tadından yenmez..
Benim kısa devremi kaptı ne yaptı bilmiyorum, zenonun uzun kısa motorunun ince kabloları yanmıştı resmen leş gibi yanık kablo kokusu, dumanlar falan, az kaldı motor yanacaktı ve sigortayı attırmıştı. Benimde canım sıkıldı baya ve orjinaline döndüm. Yoksa aydınlatma performansından bi şikayetim yoktu. Benim ampul tipi falan değişik olabilir ama, ben kısaları güzel ayarlıyordum far yükseklik ayarından, bu sefer uzunlardan performans alamıyordum. Böyle bi sıkıntı vardı aslında. Dediğim gibi benim ampül tipi ve duy tipi senin xenon kitinden farklı olmasından kaynaklı bi olumsuzluk olabilir yaşadığım. Şimdi orjinal takılıyorum, alıştım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------
allah kimseyi zora sokmasın..ben ev alacağım için satıyorum motorumu ama bi an düşündüm millet parası olmadığı için sıkıştığı için satıyor..ucuz ucuz veriyor..gerçekten çok zor arkadaşlar..allah kimseyi düşürmesin..
verdik bakalım ilan..ne çıkar..
siteden biri çıkarsa 4500 e vericem.Bilginiz olsun..ama söz verin seneye yaza girişte tekrar almayı düşünüyorum..o zaman yardımcı olacaksınız bana
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-cbf150-2011-model-full-full-102378848/detay/
Hayırlısı olsun Ramazan kardeşim, inşallah tez zamanda müşteri çıkar, hayırlısı ile satarsın. Aynı aksesuarlarla bayiden sıfır alındığı taktirde, navigasyonu vs. 6000-6500 tl aralığını buluyor, bence motorunun satılabilmesi lazım. Km 8000. Güzel. Senin motorunun yaktığı kadar yağı zaten bayiden çıkan sıfır motorlar yakabiliyor. Yani motorunda bi sıkıntı yok. Niyetim hayırlı olsun kardeşim, inşallah satılır. Satılmaz ise seneye yaza beklerim inşallah.