Benim de is sebebinden dolayı satma ihtimalim var kara kara düşünüyorum aklıma geldikçe , daha 5bin de bile değil 
yahu benim motoru satsak ne yapar acaba..ev alma durumu çıktı aniden..satmam gerekiyor aslındakış da geldi kim alır
![]()
arkadaşlar merhaba..daha önce konusu vardır eminim.pek bakmaya vaktim yok. bana ucuz yollu ama kaliteli bildiğiniz en iyi branda markası söyleyebilir misiniz ?
Kışın motoru uzun süre yatıran arkadaşlar için servisten duyduğum belki çoğunuzun bildiği bir konudan bahsetmek isterim. Akünün şarj olması için devrin rölantinin üstünde olması gerekir. Yani motoru durduğu yerde çalışır vaziyette bırakmak aküyü doldurmak yerine daha da zayıflamasına sebep olur. Ayda en az bir kez 1 saat yüksek devirde kullanmak gerekli. Durduğu yerde gaz vermek de sakıncalı çünkü motorlarımız hava soğutmalı. Bu yüzden ya akünün bağlantılarını sökücez ya da (bence daha iyi seçenek) arada ne kadar soğuk olsa da gezicez.![]()
Bende kar olmadıgı sürece her Hafta sonu binerim.Kışın motoru uzun süre yatıran arkadaşlar için servisten duyduğum belki çoğunuzun bildiği bir konudan bahsetmek isterim. Akünün şarj olması için devrin rölantinin üstünde olması gerekir. Yani motoru durduğu yerde çalışır vaziyette bırakmak aküyü doldurmak yerine daha da zayıflamasına sebep olur. Ayda en az bir kez 1 saat yüksek devirde kullanmak gerekli. Durduğu yerde gaz vermek de sakıncalı çünkü motorlarımız hava soğutmalı. Bu yüzden ya akünün bağlantılarını sökücez ya da (bence daha iyi seçenek) arada ne kadar soğuk olsa da gezicez.![]()
Beyler benim motor yolda kaldı
elektronik bir sorun olduğunu düşnüyorum zira ön far yanmıyor, marş basmıyor fakat arka sinyaller, fren ışığı vites ışığı yanıyor. Vurdurdum öyle çalıştı ama düzelme olmadı.
sizce sorun ne olabilir?

Gece arabaların beni daha rahat farketmesi ve yolu daha iyi görebilmek için ön farı değiştirmek istiyorum arkadaşlar, önerileriniz nedir ?
Gece arabaların beni daha rahat farketmesi ve yolu daha iyi görebilmek için ön farı değiştirmek istiyorum arkadaşlar, önerileriniz nedir ?
o dediğiniz xenonlar konjüktüre yük bindirip bozulmasına sebep olmuyormu? öyle okumuştum akü ve kontüktürü öldürüyor diye?
olmuyosa hemen alayım vallaha...