yıkadıktan sonra olduysa araya çamurumsu yağımsı bişeyler kaçmıştır fren balatalarının olduğu yere biraz su tut ve tekerlei döndürürkende freni hafif sık. diskin ve pauçlarında bişeyler varsa temizlensin.
Az önce depomu fulledim.307 Km de 31TL lik benzin aldı.
Benzin Litresi 4.29 TL
Harcanan Benzin 7.3 LT
Kat edilen Yol 307 Km
Ortalama:
100 Km de 2.3 Lt yakıt tüketimi
100 Km de 10.3 TL
Km de ise 10.3 Kuruş
Harcamışım![]()
Hiç bir modifiyem yok dostum.Sürekli şehir içi durk kalk yapılarak, yokuşlarla dolu bölgelerde gezilerek ve ara ara artçılı kullanılarak elde edilmiş değerlerdir.
Motorda devirlere çok özen gösteriyorum.Genelde 3000-4000 de ekonomi aralığı olan devirlerde sürmeye özen gösteriyorum.Yokuşlarda tabi motorun sesini dinleyip yokuşun dikliğine göre 4500- 5500 devir aralığında sürüyorum.Birde bende boşa atma alışkanlığı var.Bu kadar tasarruflu olmamdaki etkenlerden biride sık sık motoru debriyajla boşa atıp usul usul gitmemdirBu bi hastalık
)Engelleyemiyorum... Ama kısaca bi bilgi vermek gerekirse benim kullanım stilim bu tarzda oluyor.Böyle kullanıldığında da motorun tasarrufçu yapısı ön plana çıkıp benzinin 4tl yi geçtiği dönemlerde dahi kilometresini 10 kuruşa gitmeyi başarabiliyorsun
![]()

evet arkadaşlar yetkili serviste satılan cbf150 için direk olarak getirtilen mercekli zenon farlar böle gösteriyor
kapalı kene far
arkadaşlar cep telefonuyla çektiğim için fotoraflar pek net çıkmamış bazı resmlerde kusura bakmayın aceleye geldi![]()
Resimler evet pek net değil en kısa zamanda net, şöyle cam gibi fotolar bekliyoruzHehe işin şakası bi yana fotolar süper dostum.Xenonlar acayip güzel olmuş.Mükemmelde gösteriyor.Angel led de var galiba gördüğüm kadarıyla
1 ve 2. fotoğraflarda farın içi kırmızımsı gözüküyor bunu neye bağlamalıyız acaba?Angel led den kaynaklanan bi renk değişikliğimi ki?Şimdi bi kaç sorum olacak...
1 - Sen bu farı nereden temin ettin?------honda anes servis
2 - Ne kadara aldın ve montajı ile birlikte ne kadara mal oldu?---işçilik dağil 200tl onlar taktı garanti bozulmadan
3 - Performansından memnunmusun?-son derece memlunum dağa iyisi olurmu bilmiyorum çünkü direk motorların üretildiği fabrikadan kutu içinde geliyor cbf için üretilmiş bi şey
4 - Uzun kısa yaptığına göre mercekli olsa gerek.Peki farlar ve mercek kaliteli mi? evet mercekli ve kaliteli al pişman olmıcaksın
Cevaplarsan sevinirim.
ya usta böle durduğuna bakma aslında normalde ben acele olduğundan pek beceremedimApler far ayarın birazyukarıda mı acaba. yaklaşık önündeki 20-25 metre sonra kesim çizgisini yerde gördüğünde önündeki aracı rahatsız etmeden gideriz, hem önünü daha iyi aydınlatır. Benimki yaklaşık olarak son fotodaki çizgilere göre kıyaslıyacak olursak 4. direk ve 5. direk arasında. Bilgine :wiinkk: