Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

çok iyi bir kaplama sistemidir bu. bende silah kapnadığını gördüm atma yapmıyor çizilmiyor kolay kolay..
bende bir sprey aldım 600 dereceye kadar dayanıklı olanından egsozu bir boyuyacam da zaman bulamadım sökmek için aslında üzerinde ki koruma sacını sökmek zor 3 yıllık bir ısınmaya da bağlı bir sıkışma söz konusu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

modifiye egsoz takan varmı hiç?
şu anes de 150 ye satılan egsoz var gördünüzmü normal sayfasında ilanı yok ama sahibinden de var.ne düşünürsünüz?
arada ses de çıkarabilirz :)

hocam ben gördüm, çok tok ve güzel bir ses veriyor, ancak biraz araştırdığımda "kulaktan dolma bilgi olarak" motora zarar verebileceği söylendi. benim hep aklımda vardı ancak bu sebeple vazgeçmiştim.çok hoş bir sesi var ayrıca :)

çok iyi bir kaplama sistemidir bu. bende silah kapnadığını gördüm atma yapmıyor çizilmiyor kolay kolay..
bende bir sprey aldım 600 dereceye kadar dayanıklı olanından egsozu bir boyuyacam da zaman bulamadım sökmek için aslında üzerinde ki koruma sacını sökmek zor 3 yıllık bir ısınmaya da bağlı bir sıkışma söz konusu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

modifiye egsoz takan varmı hiç?
şu anes de 150 ye satılan egsoz var gördünüzmü normal sayfasında ilanı yok ama sahibinden de var.ne düşünürsünüz?
arada ses de çıkarabilirz :)

Aneste bir ara gittiğimde CBF150 takıyorlardı cok güzel duruyordur gercekten ama sesini duymadım gitmem gerekti.

bir de bi ara devir saatli gösterge tartışılıyordu ne oldu o konu?var ya o göstgergelerden getirtebilsek bir de ticaretine girsek deli para kırarız :D şaka bi yana n sonuca bağlanmıştı bu konu?

o işten para kazanılmaz hocam ya . konu olunce herkes arar sorar bulduğun zaman işi yaptıracak yada satın alacak 2-3 kişi bulursun. yani hep öyle oldu. zenon konusu da öyle olmuştu. konuyu açtılar o zaman baktım bende gittim aldım 9 ay oldu kullanıyorum daha halen taksakmı soruları dönüyor.
egsoz konusuna gelince de sesini duyamadım malum izmirdeyiz alırsak da kendimiz monte etmemiz gerekiyor 150 de az bir rakam değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 ----------

hocam ben gördüm, çok tok ve güzel bir ses veriyor, ancak biraz araştırdığımda "kulaktan dolma bilgi olarak" motora zarar verebileceği söylendi. benim hep aklımda vardı ancak bu sebeple vazgeçmiştim.çok hoş bir sesi var ayrıca :)

açık egsoz sıkıştırma oranı ile oynadığından zarar ne oranda verir bilemiyorum ama yakıta etkisi olur hem daha devirli kullandığından hemde motor daha rahat yakar.
sıkıştırma oranı ile olan kısımında ne sıkıntılar olur bilemem de bizim motorlarda küçük şeylerle çok büyük sıkıntılar yaşayacağını düşünmüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...erformans-egzostu-gelmistir-anes-motor/detay?
bi bu var 150
birde 250 ye smokehead var
250 çok fazla bir fiyat
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...f-150-performans-eksoz-smokehead-marka/detay?

Bende düşünmüyo değilim şu egsoz olayını kanka:) Xenonuda hallettik sırada bu var galiba yetiştim bak senin hızına:p

o işten para kazanılmaz hocam ya . konu olunce herkes arar sorar bulduğun zaman işi yaptıracak yada satın alacak 2-3 kişi bulursun. yani hep öyle oldu. zenon konusu da öyle olmuştu. konuyu açtılar o zaman baktım bende gittim aldım 9 ay oldu kullanıyorum daha halen taksakmı soruları dönüyor.
egsoz konusuna gelince de sesini duyamadım malum izmirdeyiz alırsak da kendimiz monte etmemiz gerekiyor 150 de az bir rakam değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 ----------

açık egsoz sıkıştırma oranı ile oynadığından zarar ne oranda verir bilemiyorum ama yakıta etkisi olur hem daha devirli kullandığından hemde motor daha rahat yakar.
sıkıştırma oranı ile olan kısımında ne sıkıntılar olur bilemem de bizim motorlarda küçük şeylerle çok büyük sıkıntılar yaşayacağını düşünmüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...erformans-egzostu-gelmistir-anes-motor/detay?
bi bu var 150
250 çok fazla bir fiyat
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...f-150-performans-eksoz-smokehead-marka/detay?

Abi hangi marka egsoz olursa olsun tek silindir 150cc motordan pat pat sesten başka ses elde edemeyiz.

2 silindirlilerde bile pek düzgün ses olmuyor. Ses istiyorsan en az 4 silindir şart :)
Ha ne olur görüntüsü yüzünden takalım derseniz bence takın,
ama güzel ses verebileceğine inanmıyorum.

Youtubeda bir sürü cbf150 egsoz videosu var. Ayıptır söylemesi osuruk gibi ses çıkarıyor :queen:
İyisimi sessiz kalsın orijinal haliyle daha iyi.

Abi hangi marka egsoz olursa olsun tek silindir 150cc motordan pat pat sesten başka ses elde edemeyiz.

2 silindirlilerde bile pek düzgün ses olmuyor. Ses istiyorsan en az 4 silindir şart :)

Youtubeda bir sürü cbf150 egsoz videosu var. Ayıptır söylemesi osuruk gibi ses çıkarıyor :queen:

Aynen öyle haklısın:)

uyutup dan cep telefonu ile çekilen video dan zarul zurul ses çıkar tabikide.
yinede denemek lazım. daha doğrusu canlı duymak lazım.

Bende düşünmüyo değilim şu egsoz olayını kanka:) Xenonuda hallettik sırada bu var galiba yetiştim bak senin hızına:p

Aynen öyle haklısın:)

benim egsoz 3 yaşında artık çokta sessiz olduğu söylenemez. ister istemez içi boşalmaya başladı o neden le düşündüm.

bi bu var 150
250 çok fazla bir fiyat

abi valla onu bunu bilmem de smokehead hakkatten tatlı duruyor :)

izmirde lucas ve ebc yi temin edebileceğin mca motor var karataş da şahin ustam var orda servis ile yaşadığım bir çok sıkıntıyı aştım. şahin ustayı tanırsın zaten stunt yapar .. hani şu pistte gösteri yapan kişidir. ön fren ve amortisör üzerine de adam yoktur izmir çukurunda. malum stunda en önemli olay bunlar..

eyvallah kaptan bir ara izmire geldiğimde ugrayıp bakmak istiyorum tesekkurler cevabın ıcın :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:27 ----------

Erdi;
Her ne kadar bizim gösterge panellerinde devir saati olmasa da aşağıdaki resimlerden anladığım kadarıyla aynen bahsettiğin gibi iç kısım komple çıkabiliyor.

Gerisi hayal gücüne kalmış:
(Bu resimleri ekliyorum ama eski sayfaları okumayan arkadaşlar " bu devir saatli paneli nereden temin ederim" diye soracaklar :) )

ismailcim sevgiler saygılar hörmetler şu kırmızı beyaz fighthawka hastayım sende ekleyıp duruyon ıcım kıpır kıpır oluyo valla paylasım ıcın tesekkurler:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:29 ----------

aynen ismaile bende katılıyorum dostlar ben cbfmi sessiz seviyoomm:queen::queen::)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Ferhat;
Hangi honda servisinden aldın bu stikır fiyatlarını? Çok uygun geldi.
Benim deponun üstündeki sağ taraftaki honda logosunun kenarı hafiften kalkmaya başlamış, durduk yere niye böyle oldu anlamadım? Depo üstü çanta kullandığım için mi oldu acaba :silent:

SJ sınıfı veya üstü olduktan sonra hepsinide kullanabilirsin. Castrol 10w50 SJ sınıfı ve gayet kaliteli bir yağ.
Buna ek olarak Mobil1 15w50(SJ) ve Motul 15w50 (SL) sınıfı yağlardanda kullanabilirsin. Motul daha yeni teknoloji ama birbirlerinden çok üstünlükleri olacağını zannetmiyorum şahsen.

Selamlar metaneko :) Özlettin kendini yahu.
Jr. satmadı motoru yahu, sahibindene bi ilan koydu eğer satılırsa satacak, büyütecek yoksa kullanmaya devam edecek sanırım.

Mete'yi 6 ay çizdiler :pale: Murat buralardaydı ama ses soluk çıkmıyor bi özel mesaj göndermiştim 1 ayı geçti hala okuyamadı sanırım :cherry:

Murat duy sesimi birader : http://www.motosiklet.net/forum/private.php :cherry:

En son bana Cevap: Kargo TAkip - 25-05-2010, 17:13 bunu atmışsın, başka mesaj yok.

Merhabalar şu anda antalyada eğitimdeyim, nete pek bakamıyorum. Selamlar.
Hepinize kazasız belasız sürüşler.

En son bana Cevap: Kargo TAkip - 25-05-2010, 17:13 bunu atmışsın, başka mesaj yok.

Merhabalar şu anda antalyada eğitimdeyim, nete pek bakamıyorum. Selamlar.
Hepinize kazasız belasız sürüşler.

Merhabalar mucit Murat,
o mesajımda bahsettiğim muratgun nickli arkadaştı onunda ismi Murat olduğu için hatlar karışmış :)

Hayırlı olsun, ben de boya işini düşünüyorum. Ama düşünme safhasını daha aşamadım.:) Kaç liraya hallettiler?
Ön fren sıkınca tabikide amartisörler esneyecek yoksa olmaz. Ama çok esnemesi de yol tutuşunu azaltabilir. Benimkiler sert, yol tutuşu iyi olsun diye öyle ayarlamıştım.

7 tl mainada boya parası verdim boyayı arkadaşım yaptı o da pa almadı ama çok güzel oldu motor sıfır gıbı dünde makina ile pasta çila attı..sen düşün iyice karar ver gelirsin sana da boya yaptırırız 7 tl arkadaşlada ben konuşurum fazla bi para almaz piyasada yaptıracağın fiyatın yarısına yapılır sen karar ver yeter

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 ----------

ismail samsun atakente honda bayii sağ depo üsündeki honda yazısı mı sen hangisini istiyorsan bana belirt ben sana önümüzdeki hafta kargo atacaktım onun içine koyarım

Sağolasın, benim de boyaya ihtiyacım var, bakalım müsait olursak yaptırmak lazım. Grenaj koruma öncesi bazı olaylar olduda.:p

Yaaa biz çok mu şanslıyız nee:p

Diğer marka topic lerine bakıyorumda hep arızaları için bir araya geliyolar,biz ise arıza değilde aksesuarlar için bir aradayız...

Geçen günü diğer motorlarımda haftada bir uğradığım servisimle yolda karşılaştık...

Oooo one Mehmet hiç uğramıyorsun,başka bir servismi buldun yoksa gibisinden zarflar felan atılmaya başladı :mrgreen:

Yok yok abi değişiklik felan yok,sadece motor arıza vermiyo:queen:

Yaaa biz çok mu şanslıyız nee:p

Diğer marka topic lerine bakıyorumda hep arızaları için bir araya geliyolar,biz ise arıza değilde aksesuarlar için bir aradayız...

Geçen günü diğer motorlarımda haftada bir uğradığım servisimle yolda karşılaştık...

Oooo one Mehmet hiç uğramıyorsun,başka bir servismi buldun yoksa gibisinden zarflar felan atılmaya başladı :mrgreen:

Yok yok abi değişiklik felan yok,sadece motor arıza vermiyo:queen:

Mehmet hocam, doğru tesbit gerçektende :)

Bu günlerde tarihinin en sakin günlerinden birini yaşıyor bu topik :)
Biraz resim atalımda canlansın ortalık.

Yine Hongkong'lu elemanlardan birisi motoru baştan aşağı bakımdan geçirmiş, faydalı olabilecek resimler var, özellikle alternatör değişimi benim çok dikkatimi çekti.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg