Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp

Gelir İdaresi Başkanlığının yukarıdaki adresinden MTV Sorgulama kısmına basarak plaka, tckimlik numaran ve tescil tarihini girerek vergi borçlarını ve ödeme günlerini görebilirsin. Hatta varsa trafik para cezalarıda buradan görüntüleniyor.

Nisanda sıfır almışsan 2010 yılı 1.taksidinide ödemen gerekiyor.

teşekkürler.
2.taksit 39 lira gözüküyor
1.taksit gözükmüyor.tahsilat bölmümünde ödendi gösteriyor sanırım alırken aldığım yer ödemiş
direk burdan kredi kartıyla ödesem problem olmaz işallah .

teşekkürler.
2.taksit 39 lira gözüküyor
1.taksit gözükmüyor.tahsilat bölmümünde ödendi gösteriyor sanırım alırken aldığım yer ödemiş
direk burdan kredi kartıyla ödesem problem olmaz işallah .

Sistemde gözükmüyorsa demekki ödenmiş. Vergi dairesindeki kayıtları görüyorsun sonuçta.

Ödeme ise sorun olmaz, ben bizim aracın ve motorumun MTV'sini kredi kartı ile 3 taksitle ödüyorum.
Nakitte böyle bir taksitlendirme sözkonusu değil.
Brs.'nin söylediği gibi ne olur ne olmaz çıktısını al ve sakla.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:23 ----------

Selamlar arkadaşlar.

Motorumu ilk aldığımdan bu yana yazamadım. motorum suan hala 100km ye yeni yaklaşıyor:pale: Ama onunla çok güzel bir 100km geçirdik:) ehliyetimi daha alamadığım için fazla binmeğe çekiniyorum. Ama motora alıştım. yarında teorik sınava gireceğim

Yalnız bu salı bir halt yedim içime oturdu. motor biraz zor çalışmıştı jikle açtım açmaz olaydım açık unutup 10km yaptım . Ama o 10 kmle de neler çektim motor acayip ısındı(veya bana öle geldi) zor kalkıyodu birkaç defa stop etti ve çekişten düşmeler yaşandı. bende garaja geldim bi baktımki jikle açık kalmış.

Ama sonrasında çarşamba veya dün bindiğimde bi sorun yaşamadım hatta çok memnun kaldım kalkışı çekişi çok performanslıydı. Ama su jikle olayı aklımda soru işareti kaldı kullanma kulavuzunda piston ve silindir iyi yağlanamaz açık unuttuğunda gibisinde şeyler yazıyor . motor daha yeni rodajda umarım bi zarar vermemiştir. paylaşmak istedim..

herkese iyi günler güneşli havalarda güvenli motor keyfi dilerim Bu arada kask aldım uvex flash ls2lerden daha kaliteli geldi sizce nasıl bir kask?

10 km.de büyük bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum, 1000 bakımında sorarsın servise yinede. İçini ferah tut. :) Bir çok kullanıcı ilk aldığında eminim unutmuştur. Bende ilk başlarda aynı durumu yaşamıştım ama 200-300 metre gidince jiklenin açık kaldığnı anlamıştım. :)

Uvex kasklar genelde kaliteli oluyor. Motomaxta karbon bir model vardı. Kafama taktım denedim, kaskın varlığıyla yokluğu hissedilmiyordu. Sanırım 900 gr. civarındaydı.

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlamlığını test etmek zorunda kalmazsın inşallah.

Herkeze selam gecen gün 4000 bakımına soktum bakım toplasan 15 dakika sürdü. 1,2 Saat bakım ücreti yazdılar. Milletin servise neden gitemediğini anladım. onun yaptıklarını bende yapardım gercekten havva filtresini değişti, yağ değişti sağına soluna baktı, zincir gerdi zincire köpük sürdü. O kadar.

Aydoğan senin yorumun üzerine bende yağ eksilteme varmı dedim yok dediler ama olcecek birseyde koymadılar. biraz canımı sıktı yani.

Usta ben 12.000 boyunca servise gittim aynı senn dediğin gibi yaptılar.Buji değişin diyorum gerek yok,filtre değişin gerek yok,Subap ayarı diyorum rölanti ayarı yaptık diyorlar.En son İsmail abi (AydoganX) buji gönderdi de ben değiştirdim.Garantiyi falan da sallamıyorum artık, hiç bişey olmuyo bu motorlara gitmem o servise vermem 50 tl anahtar takımını koymuş Honda, bi yağ değiştirip zincir gerdiremiyorsak motora binmeyelim.Sözüm kendime...

10 km.de büyük bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum, 1000 bakımında sorarsın servise yinede. İçini ferah tut. :) Bir çok kullanıcı ilk aldığında eminim unutmuştur. Bende ilk başlarda aynı durumu yaşamıştım ama 200-300 metre gidince jiklenin açık kaldığnı anlamıştım. :)

Uvex kasklar genelde kaliteli oluyor. Motomaxta karbon bir model vardı. Kafama taktım denedim, kaskın varlığıyla yokluğu hissedilmiyordu. Sanırım 900 gr. civarındaydı.

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlamlığını test etmek zorunda kalmazsın inşallah.

Teşekkürler .Bundan sonra bende anlarım herhalde:mrgreen: gerçekten motor bir acayip oluyor neyse napalım acemilik bakalım daha neler yaşıyacağım.

Ben de kaskı motomazdan aldım. Benim kaskta ''polikarbon'' yazıyor ama oldukça ağır(1460gr) aslında bu nedenle bi teradüt yaşadım ama ls2leri beğenmedim bunun fiyatı da iyi geldi .

Sizin dediğiniz kasktaki karbonfiber sanırım bu madde oldukça hafif ve dayanıklı oluyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Arkadaşlar bilmiyorum burası doğru yer midir ama, canım motorum CBF'i satıyorum. Kelepir diyorum ama fiyat olarak değil kendisi de kelepir. Öyle süper muhteşem durumda değil. Büyük kazası yok. Grenajları değişti; bir çoğumuzda olduğu gibi. Ancak nedense grenajın sağ tarafı tam oturmuyor. Makinesi ve yürürü iyi durumda. Zincir ve dişli seti değişimi istiyor. Ivır zıvır bakımla ve malzemeyle 250TL masraf edip yıllarca binilecek bir makine. Pazarlıksız 2000TL'ye satışını vereceğim. İlgilenen arkadaşların özelden ulaşmasını rica ederim. Satma sebebim ise geçen hafta büyük makine almam.

arkadaşlar bende ufak bir problem var, motorumda kısa açıkken (yani normal motor çalışırken)

Gösterge Lambaları: (Vites göstergesi hariç) yanmıyor
Far: Yanmıyor
Stop Lambaları: Yanıyor
Sinyaller: Yanıyor

Uzunları Açtığımda
Gösterge Lambaları: Yanıyor
Far: (Uzun olarak) yanıyor
stop lambaları: yanıyor
sinyaller: yanıyor

bugün bi anda bu arızayı verdi ve bütün yol boyu (beşiktaş-zincirlikuyu-e5'ten bakırköy ve aynı yolun ters istikameti) uzunlar açık olarak yoluma devam ettim. Baya bi kulaklarımı çınlattılar. Yarın xenon taktıracağım, yaptırırım orada ama merak ettim neden böyle bir arıza verdi diye. Herhangi bir fikri olan yazarsa sevinirim...

Gecensene bu ayın 17 SİNde
Bende CBF150 sahibi olmustum...
1 SENE OLMASINA AZ BI ZAMAN KALMISTIKI...

Dün 12,000 km genel bakıma götürdüm.
Buji degişti 17,58 tl
10/40 SENTETİK REPSOL yağ kondu 16,95 tl

Perıyodık bakım işçiliği üçretı ve kdv dahıl 60 tl masraf ettım...

ETTIM ETMESINEDE AKSAM EVE GELDIM SABAH İŞE GIDECEM MARSA BASTIM TIKKK YOKKK...
GÜN BOYU HONDADAKI YETKILILERE... sve sve bi hal oldum..
AKSAM USTU ILK İŞİM EVIN YANINDAN ENGIS ASAGI VURDURDUM CALISTIRIP SOLUGU HONDADA ALDIM...
SIZINDE YAPCAK OLDUGUNUZ BAKIMINDA BEN TAAA..........

Neyse baktılar ettıler dınamo yanmışş... ellerındede yokmuş... hemen sıfır bı CBF 150 indırdıler soktuler onun mars motorunu taktılar artık yenı parca nezaman gelırse ona takacaklar.

Aklıma takılan nasıl boyle bı serefszlık yapıyolar anlamadm resmen sıfır motorun parcalarını kullanıyorlar sımdı acaba dıyorum zamanında benımkınıdemı kullanıyolardı :silent:

ENAZINDAN SIFIR MARS MOTORUM VAR DOKUNMA ILE ALIYOR... :cat::cherry:

SİZDE BU BENIM DUNKU YASADIGIM MARS MOTORU YANMA PROLEMİ YASADINIZ M?????

Son düzenleme:

jr.

arkadaşlar kaporamı verdim. 7 bin kmdeki 1 sene daha garantili çiziksiz motorum satılıktır. ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum. buraya uğrayamıyorum telefon edin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...odel-7-bin-kmde-garantili-honda-cbf-150/detay

motorumu buradaki herkes iyi bilir. kime kısmetse alıcı arkadaş için bugün son bir cila çektim. şanıyla gitsin canavarım.

Herşey, hepinizin gönlüne göre olsun. ben yine buralardayım.

arkadaşlar kaporamı verdim. 7 bin kmdeki 1 sene daha garantili çiziksiz motorum satılıktır. ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum. buraya uğrayamıyorum telefon edin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...odel-7-bin-kmde-garantili-honda-cbf-150/detay

motorumu buradaki herkes iyi bilir. kime kısmetse alıcı arkadaş için bugün son bir cila çektim. şanıyla gitsin canavarım.

Herşey, hepinizin gönlüne göre olsun. ben yine buralardayım.

Hayırlı olsun abi ne alıosun inşallah :)

Usta ben 12.000 boyunca servise gittim aynı senn dediğin gibi yaptılar.Buji değişin diyorum gerek yok,filtre değişin gerek yok,Subap ayarı diyorum rölanti ayarı yaptık diyorlar.En son İsmail abi (AydoganX) buji gönderdi de ben değiştirdim.Garantiyi falan da sallamıyorum artık, hiç bişey olmuyo bu motorlara gitmem o servise vermem 50 tl anahtar takımını koymuş Honda, bi yağ değiştirip zincir gerdiremiyorsak motora binmeyelim.Sözüm kendime...

Yaw bu servislere gerçekten akıl sır erdirmek zor,tam aksine benim motorun bujisini her ana bakımda değiştirmişler 4000-8000-12000.KM sen böyle yazınca çıkardım faturaları kontrol ettim...hepsinde bir buji ibaresi var.:silent:

jr.

sağolasın. suzuki vz800 marauder alıyorum kısmetse.

Son düzenleme:

jr.

sağolun arkadaşlar. başka başlıklarda bu muhabbet yok. biz artık buralıyız. elimizden geldiğince bilgi paylaşımına devam.

asfalt dışı yalan oldu artık.

arkadaşlar bende ufak bir problem var, motorumda kısa açıkken (yani normal motor çalışırken)

Gösterge Lambaları: (Vites göstergesi hariç) yanmıyor
Far: Yanmıyor
Stop Lambaları: Yanıyor
Sinyaller: Yanıyor

Uzunları Açtığımda
Gösterge Lambaları: Yanıyor
Far: (Uzun olarak) yanıyor
stop lambaları: yanıyor
sinyaller: yanıyor

bugün bi anda bu arızayı verdi ve bütün yol boyu (beşiktaş-zincirlikuyu-e5'ten bakırköy ve aynı yolun ters istikameti) uzunlar açık olarak yoluma devam ettim. Baya bi kulaklarımı çınlattılar. Yarın xenon taktıracağım, yaptırırım orada ama merak ettim neden böyle bir arıza verdi diye. Herhangi bir fikri olan yazarsa sevinirim...

Bu mesajıma kimse cevap vermemiş:pale: bugün ustaya götürdüm (artık servise sadece bakım için giderim) ve lambanın kısa devre olduğunu hemen anladı, böyle bir sorun başınıza gelirse lambanın kısa devre olup olmadığını kontrol edin arkadaşlar.

Saygılarımla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:13 ----------

sağolasın. suzuki vz800 marauder alıyorum kısmetse.

jr. hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ankara'dayken görüşemedik ama ben hep geliyorum ailem orada olduğundan dolayı. Ankara'da öyle ahım şahım bi trafik yok, bu sebeple vz 800 senin için çok mantıklı bir tercih olmuş bence. Yayıla yayıla gezersin gari :)

jr dostum hayırlı olur inşallah yeni motorun daha almamışsın ama biz şimdiden kutlayalım.
ne oldu bu cbf cilere yahu bir bir motorlarını satmaya başladılar
büyük motorda alsanız emin olun cbfi çok ararsınız
ben büyük motorda alsam satmaya niyetim yok mesela.

jr dostum hayırlı olur inşallah yeni motorun daha almamışsın ama biz şimdiden kutlayalım.
ne oldu bu cbf cilere yahu bir bir motorlarını satmaya başladılar
büyük motorda alsanız emin olun cbfi çok ararsınız
ben büyük motorda alsam satmaya niyetim yok mesela.

Bencede satmamak daha mantıklı. Mesela benim aklımda 600f var şuan. 2 seneden önce alamam sanırım ama cbfide satmayı düşünmüyorum. Ne yani 15-20 km biyere kadar gidicez diye 4 silindir makineyimi çıkartıcam yola...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar