arkadaşlar motorun yağını klora 10-40 la değiştirdim uygunmudur
Dün motosikletimin 8000 km bakımını yaptırdım. 10W40 motor yağı 17tl. Hava filtresi 9.52tl. Buji 17.58tl. (Neden bu kadar pahalı anlamadım markası bosch) Tapa pulu 3tl. 1.2 saat işçilik 30.60tl. sibop ayrı gerekiyordu onuda yaptırdım. KDV dahil toplamda 91.69tl tuttu. Geçmiş olsun.![]()
Selamlar CBF ailesi,bende bu hafta 12000 km bakımını yaptıracam,haziran 29 da da vize bitiyor,ilk vizeye gidicez hayırlısıyla...
Acaba 12000 bakımda neler değişiyor bilgisi olan varmı?
benim makina satılık 3000 tl ye b ırakırım alacak arkadaşlara 9200 km,yan ayak,uzun kappa cam,40 lt kappa çanta,motor koruma,ön koruma,siyah.
Bu markayı ilk kez duydum, internetten biraz araştırınca motosiklet için yağ üretmediklerini gördüm.
API-SJ ve JASO standartlarında bir yağ kullanmalısın. Senin kullandığın yağ otomobiller için tasarlanmış bir yağ.
.
50.YILI yazıyor şişesinde.
castrol aradım bulamadım bu vardı üzerinde motorsiklet resmi var zaten
arkasında da API yazıyordu zaten gösterdi yağcı.kuryeler de bu motora bundan alıyor dedi.aldım koydum bende bi sorun çıkar mı
Şimdi farkettimvarmış
Ürün SG sınıfında yani bizim cbf150'ler için önerilen yağ sınıfında değil
En az SJ veya daha üst standartlarda olmalı.
10w/40 ve 15w/40 Klora markanın ikiside bicim cbf150'nin standartlarını karşılamıyor.
Bundan sonraki yağ değişimlerinde daha kaliteli ve SJ sınıfı bir yağ kullanman motor sağlığı açısından daha iyi olacaktır.
![]()
4000 bakımına kadar bu yağı kullanayım mı ( daha 1400) km var yoksa değiştireyim mi bi zararı olur mu ?
Kısa vadede bir zararı olmaz, kullanabilirsin.
Bundan sonraki değişimlerinde daha dikkatli yağ seçimi yaparsan iyi olur :cat:
Yağı ihmal etmeyelim. 3-5 kuruş için motorun en önemli gıdasını mahrum etmeyelim. Alın 2000-3000 geçirmeden değiştirin. Motorun uzun vadede sağlıklı çalışmasının en kolay ve masrafsız yollarından biri yağ kalitesi ve değişimleridir. Sevelim biraz motorlarımızı![]()
Beyler,busıralar aranızda cbf150'sini muayneye götüren oldumu?
Oldu ise ücretini buraya yazarsa sevinirim...Benim muaynem dolmasına 15/20gün kaldı...
Eyvallah İsmail.
Şimdi burda böyle yazıyor,fakat muayneye gittiğinde memur ''zırt parası,pırt parası,cırt parası...eeeee total:100tl.demesin''
arkadaşlar mevcut aydınlatmanın hali içler acısır:
xenon dışında geliştirebileniniz varmı? bugün h4 uzun kısa olanlarını sordum 170 tl dediler.
montajıda öyle tak çıkar yapılacak bişi değil sanırım,, ne yapacaz:silent:
Benim motorda da şu anda Mobil1 15-50 racing var, yukarıdaki resmi olan.
Memnunum ama birde Motul 15-50'yi deneyeceğim. Merak işte
Şu anda 19700 km.deyim, 20 bin bakımım yaklaşıyor.
Bu yağ SJ'nin üst sınıfı SL standartlarını karşılıyormuş.
25 TL'ye buldum bakalım, değişimden sonra gözlemlerimi aktarırım.
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------
:cat:::biggrinn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:54 ----------
Şu bilgiler gayet aydınlatıcı olmuş :
Klora firmasının web sitesinden Teknik açıklamalar kısmından alıntıdır.
En alttaki iki sınıf yağları gönül rahatlığıyla kullanabiliriz.
SA Katıksız madeni yağ (ML)
SB Oksidasyonu ve yatak korozyonunu önleyen katıklı benzinli motor yağı (MM)
SC American otomobil imalatçıları 1964 yılı garanti testlerinden (MS) geçen, aşınma, oksidasyon, pas ve korozyon önleyen, depozit kontrolü sağlayan benzinli motor yağı.
SD American otomobil imalatçıları 1968 yılı garanti testlerinden (MS) geçen, SC'den daha iyi aşınma, oksidasyon, pas, korozyon önleyen ve depozit kontrolü sağlayan benzinli motor yağı.
SE American otomobil imalatçıları 1972 yılı garanti testlerinden geçen, SD'den daha iyi aşınma, oksidasyon, pas, korozyon önleyen ve depozit kontrolü sağlayan benzinli motor yağı.
SF American otomobil imalatçıları 1980 yılı garanti testlerinden geçen, SE performansına ek olarak daha iyi aşınma ve oksidasyon önleyen, daha iyi depozit kontrolü sağlayan benzinli motor yağı.
SG American otomobil imalatçıları 1989 yılı garanti testlerinden geçen, SF performansına ek olarak daha iyi aşınma ve oksidasyon önleyen, daha iyi depozit kontrolü sağlayan benzinli motor yağı. m
SH American otomobil imalatçıları 1994 yılı garanti testlerinden geçen, SG performansına ek olarak testleri ve üretimi CMA (Chemical Manufactures Association) protokoluna uygun yapılan benzinli motor yağı.
SJ American otomobil imalatçıları 1996 yılı garanti testlerinden geçen, SH performansına ek olarak daha az uçucu, katalistlerle daha fazla uyumlu, düşük sıcaklık özellikleri daha yüksek olan benzinli motor yağı.
SL Amerikan otomobil imalatçıları 2001 yılı performans testlerinden geçen, SJ performansına göre daha az uçucu, katalistlerle daha fazla uyumlu, yağ değişim periyodu kapasitesi daha yüksek, korozyon ve oksidasyon önleme ile depozit kontrolü özellikleri daha fazla geliştirilmiş benzinli motor yağı.
Kullanım klavuzunda hava filtresi ve yağ olarak gösteriyor.
Standart yağ değişimi + hava filtresi değişimi + zincir gerginlik ayarı + ufak tefek yağlama vs. işlemleri yapılır.
8 binde bir buji değişir. Eğer 8 bin.kmde değişmişse bundan sonra 16 binde değişmesi lazım. 12 bin. bakımında ekstra yapılan bir şeyyok diye biliyorum.
Teşekkürler verdiğiniz cevaplar için fazla bir işimiz yokmuş rahatladım şimdi sayenizde,Terkerler hepp düz bassın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 ----------
Aydoğanx zaten yazmış sağolsun...Beyler,busıralar aranızda cbf150'sini muayneye götüren oldumu?
Oldu ise ücretini buraya yazarsa sevinirim...Benim muaynem dolmasına 15/20gün kaldı...