işallah teslimatta sıkıntı olmaz kardeş ben elitten mayıs ayının 3. günü pazarlığımı bitirdim tamamını nakit ödedim bana da 5 gün içinde teslim ederiz dediler 25 gün bekledim motor gelmedi zoraki parayı aldım ama o 20 küsür gün inan motordan bile soğudum sonra parayı aldıktan sonra lanet olsun böyle işe deyip gidip mersinden ikinci el bir motor aldım geldim şimdide motor koruma demiri yok sipariş verdik 24 saatte gelecek kargoyu bile bugün gelir yarın gelir diye yaklaşık 10 gündür bekliyoruz. tekrar söylüyorum işallah benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamazsın.
Arkadaşım sen,in başına gelenleri okurken bile ,inan sinirlerim fena halde gerildi...
Ennnnn uyuz olduğum iştir.Ben genelde bir sipariş verdiğimde,direk hiiiiççç çekinmeden paatt diye yüzüne karşı;
Abicim bak 4gün sonra diyorsun,şimdi ben buraya 4 gün sonra geldiğimde yok 2gün sonra,yok akşama bir uğra türünde birşeyle karşılaşıcaksam,sonunda söyliyeceğimi burda baştan söylüyorum ''tatsızlık çıkar''
Esnaf ya paramı geri veriyor,yada söylediği 4 günün üstüne 3 gün daha ekliyor..
Eyvallah 7 gün sonra burdayım,buyur kaporan,hayırlı işler...
....
Çok sıkıcı işler,resmen beyin hücrelerimin öldüğünü hissediyorum ''bugün git yarın gel dendiğinde''