- Motosikleti
- MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ne dedim ben şimdihadi ordan iftiracı...ispat delil göster...![]()
sankim bir kabahat işlemişin gibi üstüne alınıyorsun :cherry:
ne dedim ben şimdihadi ordan iftiracı...ispat delil göster...![]()
mete_han abi plakanın etrafındaki siyah boyayı sılincede çok güzel görünüyor.
Dip gaz kullanmak zorunda kalıyorum çünkü yanımda 1100xx gibi makina olunca benim dip gaz onun 1 vites son hızı olduğundan :queen:
Tek başıma gezince daha ekonomik oluyor . Ancak yanlız gezmeyide sevmiyorum pek.
Hem içinde hala benzin var. Daha bir 30 km daha gider. 3,5 altı benim için fazla değil. Dip gaz kullanım bile 3,5 ise daha ne isterim.
Balata ve zincir temizleme spreyi aldım. İş yerinde yağlı yüzeyleri temizlemede çok işe yarıyordu. Geçen zinciri yağlamıştım ve haliyle arka jant kendiliğinden siyaha boyanmıştı :queen: 1 kutu sprey harcadım yüzü gözü açıldı güzel oldu. Bugün bir otoban yapıp fotoğraf ekleyebilirim.
ne dedim ben şimdi
sankim bir kabahat işlemişin gibi üstüne alınıyorsun :cherry:
benim hayatım kabahatlar kanuna aykırı kanka...![]()
mbuyuk senin de hayırlı olsun ben de yeni bir cbfliyimkazasız belasız rahat rahat mutlu mutlu binersin inşallah
![]()
@mbuyuk
Sizinde yeni motorunuz hayırlı olsunDediğiniz gibi insan birşeyi çok istiyor , onun için çabalıyorsa , onu elde ettiğinde duyduğu mutluluk çok daha fazla oluyor.
Umarım uzun yıllar sorunsuz kazasız belasız kullanırsınız.
Lüleburgaz Motosiklet Klübü var abi. Onlar bayağı aktif de pek tanıdığım yok. Bizim kendi ekibimiz var da hepsi büyük makinalar olduğundan ben sık sık katılamıyorum. Makinam biraz büyük olsa çok daha fazla gezi yaparım.
başına bir polis memuru dikseler, emniyet genel müdürlüğünün bütçesi senden kesilen cezalarla denkleştirilirdi
Merhaba arkadaşlar
Bir süredir motor araştırıyordum özellikle(ybr ve cbf arası gidip geldim) ve sonunda kalbimin sesini dinledim ilk gözüme kestirdiğim ve bundan sonra ilk göz ağrım olucak kırmızı CBF 150 mi İzmir Yükseliş Honda Plazadaki Erdem abinin elinden aldım
Motoru 5 Haziran Cumartesi günü babamla aldık fakat hava yağmurluydu (sanşa bakınve hala bulutlu izmir) motora kıyamayıp Bizim Opel Combonun arkasında yeni yuvası garajıma getirdik
Ogün sadece garajın içinde sürdüm
ve akşam düğün vardı oraya gittik.Neyse ertesi gün motoru çıkartıp mahallede turlamaya başladım.
Bu Arada İlk defa o zaman (yani dün) adam akıllı vitesli motor kullandım. Başlarda zorlandım ama alışmaya başladım artık sorunsuz kalkıp-vites değiştirip-durabiliyorum. Kontrollere de alıştım. Fakat daha çok tecrübesizim toplasanız 3-4 saatlik tecrübem var(dün bi de bugün bindim). O nedenle daha trafiğe çıkmağı düşünmüyorum. Ama kendimi en iyi şekilde nasıl geliştirebilirim nasıl çalışmalıyım nelere çalışmalıyım sizlere abilerime sormak istedim.
Bu arada motor harika. Gerçekten motor sürmek paha biçilemez bir duygu. Aldığıma hiç pişman değilim iyi ki honda aldım tasarımı çok hoşuma gidiyor.
Birkaç Resim az sonra atıcam yorumları bekliyorum
Saygılar -- Motorunuzla güneşli günler![]()
işte sonunda geldim gelebildim aranıza:rendeer: çok uğraştım, didindim, çabaladım, debelendim, cırmaladım:cherry: ve 2007 model 29000 km de siyah cbf 150 buldum mersinden kaptım geldim:queen: gönlüm bordodan ve sıfırından yanaydı ama ne yapalım kısmet işte ikinci el siyah oldu bizimkiside ama inanın son 4 gündür belkide dünyanın en mutlu insanı gibiyim silinip temizlenmekten neredeyse boyası çıktı motorun yeter artık derim yüzüldü yeteeeerrrr diye bağıracak neredeyse:queen:

</noscript>@suvari25
Öncelikle yeni makinan hayırlısı olsun çok doğru bir seçim yapmışsın :cat:
Anladığım kadarıyla henüz ehliyetin yok o yüzden mümkün olduğunda pek trafiğe çıkmamalısın. Önce ehliyet işini hallet. Zaten durdurup kaldırdığına göre işin büyük bölümünü yapıyorsun. Ancak motosiklet kilometre yapılarak öğrenilecek birşeydir. Bunun içinde gezmen bunun içinde ehliyetin kaskın olması gerekiyor. Bunları temin etmelisin.
Bu süre zarfında sürüş teknikleri ile ilgili dökümanlar videolar izleyebilirsin. Çok faydası oluyor emin ol
Ben 3 motor aldım bugüne kadar 3ündede yağmur çamur vardı
fazla oluyor.
Umarım uzun yıllar sorunsuz kazasız belasız kullanırsınız.
Kasksız binme 20 km/h hızla bile düşsen zarar görürsün
Kasksız binme 20 km/h hızla bile düşsen zarar görürsün
Metehan abi nasıl parçalıyon plakayı ya allah allah
He birde şimdi aklıma geldi sende benim konumu kilitletmiştin çok uzun süre önce :cherry:
kanka en deli tüketimim 2007 de bir Tekirdağ gezisinde290 kmda yedeğe geçmiştim ama dip gaztaydık...Cihan Birol falan yardırıyordu onlara uyum sağlamak için bastık...onun dışışında 32-350 arası yedeğe geçiyor...
yedekle kaç km gidiyosun biraderim..
Dip gaz kullanım dışında bizim motorumuz gerçekten az yakıyor. Ben şahsen 5 viteste 80 ile gitmem. 90 ve yukarısı kullanırım.
Rodajda - Karışık Ş.içi & Ş.Dışı Karışık Kullanım (genelde devirli)
Benzin 1 lt = 3,76 TL-3,74TL seviyesi
65 liralık yakıtla 485 km yaptım. Buda kilometrede 13 Kuruş gibi bir değere tekabül ediyor. Buda 17 litre benzin demek. Litre hesabıyla 3,5 litre yakmışım. Gayet güzel bir değer. 3 litreye düşürmek imkansız değil. Sabır işi sadece![]()
Canlıyı bir kaç güne kadar hazır ediyorum. Bu arada daha evvel de bahsettiğim gibi bir arkadaşla anlaştık gibi.
Motor 8500 km. Motorda extra yapılmış hiçbir şey yok (lastik, far gibi). 2008 model. Eylül'de muayenesi bitiyor. Yalnız küçük bir topcase ve ön korumayla, yan ayaklık mevcut. 2900'den hiç aşağı inmedi. Düşme vs yok, ufak tefek çizikler haliyle var. Arka grenajlardan zincirlemiş ona da pasta atılmış. Ne dersiniz uygun mu?
ben 3000 e aldım,18000 de 2008 ama nakit 1 lira 2 lirayıda 10 taksit yaptım...
arkadaşlar bor kullanan bir arkadaşımız yakıtın yarıya düştüğünü ve motorun acayip gittiğini yazmıştı. ama debriyaj kaydırmaya başlamıştı.
murat ben bile 2,6 lt/100 yakmıştım tabi ki zor değil. 3 ne ki?