Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

metehan ebada parça büyüdükçe ve ağırlaştıkça kargo fiyatı ciddi oranlarda artıyor. misal sana bir örnek:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DAYT...rcycles_Parts_Accessories&hash=item483ab4a806

338 dolar ürün grenaj takım, 225 dolar kargo :D normal su yakmıyor bunu taşıyan uçak :p

e ben 130 kiloyum Fransa Marsilyaya 59.9 eurodan gidebiliyorsam aynı uçak biodizelmi yakıyo hacı...:p

https://book.flypgs.com/Common/Memb...PDATE=31/05/2010&TRIPTYPE=O&activeLanguage=TR

Honk Konga tek yön 485 öroymuş aga...:p

Hongkong Uçak Biletleri

ŞEHİR TEK YÖN GİDİŞ-GELİŞ
Hongkong 485 Euro Sorunuz...

Honk Konga tek yön 485 öroymuş aga...:p

Hongkong Uçak Biletleri

ŞEHİR TEK YÖN GİDİŞ-GELİŞ
Hongkong 485 Euro Sorunuz...

Seni aslında bizim yedek parça elçimiz :cherry: olarak oraya göndersek ve Türkiye ile HongKong arasında dostluk köprüsü niyetine "yedek parça köprüsü" kursan, ne çok sevaba girersin. :cherry::cherry:

Seni aslında bizim yedek parça elçimiz :cherry: olarak oraya göndersek ve Türkiye ile HongKong arasında dostluk köprüsü niyetine "yedek parça köprüsü" kursan, ne çok sevaba girersin. :cherry::cherry:

Dostum ben tembelim...bu iş sana yakışır...çok sabırlı adamsın vesselam...:cherry:

Dostum ben tembelim...bu iş sana yakışır...çok sabırlı adamsın vesselam...:cherry:

Şu an içinde bulunduğum şartlar elverse gitmek isterdim.
Bakalım şartlar ne gösterecek ilerisi için aklımda olan bir planı vesileyle zikretmiş olduk.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Olurda ilerde bir gün gidersem size free shippingli ürünler , devir saatli gösterde panelleri yollayacağım :p:p:p:mrgreen::queen::queen:

Şu an içinde bulunduğum şartlar elverse gitmek isterdim.
Bakalım şartlar ne gösterecek ilerisi için aklımda olan bir planı vesileyle zikretmiş olduk.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Olurda ilerde bir gün gidersem size free shippingli ürünler , devir saatli gösterde panelleri yollayacağım :p:p:p:mrgreen::queen::queen:

İsamilcim sen hangi işe soyunursan başarırsın...bu hususlarda her zaman desteğimiz seninle olur...ihtiyacım olmasada mal siparişi veriririm valla...:p

sayın arkadaslar cbf almayı dusunuyorum ybr vardı sattım.
sizce ararmıyım ybr yı.max 125 goruyodum ybr de duz yolda.
bana hız onemlı hızı nedır makınanın bıde kronık rahatsızlıgı varmıdır tsk.

İkisinin arasında 5/10km/s hız farkıvar.Üçün,beşin hesabını yapma hız olarak,albir cbf 150 keyfine bak ''yavru enduro cbf150'':cat:

jr.

2,6 cm civarı. mm değil.

hocam gezi var yarın mangallı mungallı. biz ankaralılar boş geçmeyiz.

arkadaşlar dün evin yanındaki trafiğe kapalı yeni yolda akşam fren denemesi yaptım:p 100kms sabit süratte ani fren ön ağırlıklı arka fren 5 deneme sonrası en iyi derece 52 mt:cat: ybr varken 58 mt yapıyordum:) ama innovam 47mt de duruyodu :pale: cbf emde duro lastikler olduğu halde ve son 8 mt arka lastik kilitli şekilde:cat: bence mükemmel tabi asvalt yeni ve kuru.. hiç üşenmeden fren yaptığım kola şişesinin yanından motorun ön tekerinin bastığı yeri ölçtüm:wiinkk: 5ci deneme sonrası ön fren diski belkide eksozdan daha sıcaktı :pale: bu sabah itibariyle ön taraftan gıy gıy gıy diye bi ses geliyodu durup orta sehpaya aldım kaldırıp ön tekeri elimle çevirdim ses frenden geliyo ama kalipermi balatamı çözemedim:pale: diske baktım eğrilik yok ve yüzeyi ayna gibi bakınca kendini görüyosun üstünde:) 12000 bakımda bunuda göstericem bakalım neymiş:silent: daha 16 mesajım olmuş yaaww ben nezaman foto eklicem arkadaş:silent: herkese kazasız belasız ve dikkatli sürüşler diliyorum:cat:

sayfalarca ayna muhabetti sürmüş ben hiç par vermeden 0 aynaları aldım tamircinin cbf orjinal aynalara ihtiyacı varmış benimkiler çizik ve arkayı hiç göremiyordum kycmo motorların yeni aynasıyla değiştirdi eskileri ona verdi yenileri aparatsız sorunsuz taktım hiç para harcamadan gayet memnunum çok rahat görüyorum arkayı görünüşüde güzel

15 ytl para yollamak için 3 gündür uğraşıyorum iş bankası internetinden yollamaya kaltkım talimatsız izin varmedi ianahtar falan var oda 25 ytl ücretsiz olanı cep telefonuna yüklenen sonra 3 saat uğraştım internet ayarını yaptım 1 günlükte internet paketi aldım programı yükledim program benim telefona uyumlu değilmiş haydaaa. sonra postaneye gittim cuma günüydü internet kesik yarın gel dediler bu gün gittim bir sürü kağıt doldurdum heh dedim oluyo bu sefer demezmi kadın iban numarasının 1 tanesi eksik oracıkta boğacaktım kadını eve gittim ibanı tekrar yazdım formu yeniden doldurdum 7,5 ytl eft parası aldı eh dedim bişey daha söğlese atlacam motara gidecem ismailin yanına alacam bujiyi gelicam daha karlı be kastamou ankara ne yakacak bu işkenceden iyidir :)

2,6 cm civarı. mm değil.

hocam gezi var yarın mangallı mungallı. biz ankaralılar boş geçmeyiz.

Hacı bikaç foto çekininde görelim be hacı...:cat:

sayfalarca ayna muhabetti sürmüş ben hiç par vermeden 0 aynaları aldım tamircinin cbf orjinal aynalara ihtiyacı varmış benimkiler çizik ve arkayı hiç göremiyordum kycmo motorların yeni aynasıyla değiştirdi eskileri ona verdi yenileri aparatsız sorunsuz taktım hiç para harcamadan gayet memnunum çok rahat görüyorum arkayı görünüşüde güzel

aynaların tanesi 45 den 90 gayme...değişen aynaların ederi ne kadar...zararın olmasın diye yazıyorum...hangi kymco modeliydi...

bensiz düğün olurmu, pardon cbf olurmu :mrgreen:

Trakyadan çıkmaya korkuyosunuz...evinin bahçesinden çıkamayn bebişler gibisini zkanka...anladın sen onu...:p

Beyler ; aynalardan sonra pegleride değiştirmeyi düşünüyorum.
Varmı bizim motora uyan peglerden bildiğiniz ?
Şu model motorun pegleri bizim motora uyuyor gibi bir uyum varmı?

Araştırdım biraz fakat bizim motorun kendi orijinal peglerini satana bile pek rastlamadım.
Aslında sadece peg lastikleri olsa da olur. Benim o lastikler aşındı biraz.

Hacı bikaç foto çekininde görelim be hacı...:cat:
aynaların tanesi 45 den 90 gayme...değişen aynaların ederi ne kadar...zararın olmasın diye yazıyorum...hangi kymco modeliydi...
Hadi ya o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum int baktım çifti 20 ytl falan takılanların ama benimkilerinde çulu çıkmıştı heryerinde çizik vardı aynanın biri sürekli çıkıyor ve köşesi kırıktı onu görünce vazgeçmek istedi bende olamz dedim yani ne kar ne zarar gibi bişey oldu :)

jr.

neyi göreceksin hocam sarı sarı doğa işte. maytap geçeceksin di mi?

ankaraya aşığım ben. bir gün olsun sıkılmadım 28 senedir.

"ankara mt' yi öldü bilenlere mangal çağrısıdır" başlığı bizim gezileri içeriyor metehan hocam. doğa gör doğa :)

hele o cennet karagöl yok mu? ne geziydi ya.

Hadi ya o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum int baktım çifti 20 ytl falan takılanların ama benimkilerinde çulu çıkmıştı heryerinde çizik vardı aynanın biri sürekli çıkıyor ve köşesi kırıktı onu görünce vazgeçmek istedi bende olamz dedim yani ne kar ne zarar gibi bişey oldu :)

senin için rahatsa sorun yok biraderim...:cat:

neyi göreceksin hocam sarı sarı doğa işte. maytap geçeceksin di mi?

ankaraya aşığım ben. bir gün olsun sıkılmadım 28 senedir.

"ankara mt' yi öldü bilenlere mangal çağrısıdır" başlığı bizim gezileri içeriyor metehan hocam. doğa gör doğa :)

yok be abi...maksat sizleri görelim biraz...:)

jr.

oh be bujiler aynalar yağlar havada uçuştu. sahiplerini buldu. sonunda başlık duruldu. o neydi öyle ya :)

mücahitle benim başımıza gelen titreşim olayı bugün yine başıma geldi.

bütün gün gezdim çeyrek depoyla. akşam üzeri eve dönerken po'dan depoyu fulledim. eve dönerken aklımda benzini kıyaslamak falan yokken deli gibi titreşim hissettim. eve vardığımda ayaklar ve eller uyuşmuştu. ben nereden olsa alırdım benzini kıllanmadan.

acaba bir katkı maddesi mi bizim motorda titreşime neden oluyor? mücahit de podan almıştı sanırım.

motorun gidişi değişti ya. bitene kadar yandık şimdi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar