sislerdeki ampuller h3 yazıyo, normal ampul sanırım, benim farım orjina tam bi mobylete yani gaz verdikçe yanıyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 ----------
jr geçmiş olsun dostum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 ----------
dün sisleri denedim ve aklıma gelende oldu , yaklaşık 35 kmlik gece yolculuğu yaptım sislerin ışığı muhteşem o kadar güzelki zifiri köy yolunda yolum gökyüzü gibi aydınlıktı ve karşıdan gelen tüm arabalar ışıktan rahatsız olup selektör yapıyolardı, ama son km lerde ışığım iyice zayıflamaya başladı yani motorun gücü hesapladığım gibi 2 sise yetmiyo yolun sonunda arkadaşın yanına vardığımda motoru stop ettim ve tekrar çalıştırayım dedim ama nafile akü bitti. 15-20 dk bekledikten sonra tekrar denedim ve marş bastı yani aküyü bitirdi sisler, sonra dönüş yolunda sisleri kapattım ve akü biraz dolmuştur sanırım. ama ışığu kesinlikle çok iyi alternatörü kaldırsaydı eğer geceleri hiç bi sorun olmayacaktı ama tahminimce kısa mesafelerde 5-10 km lik mesafelerde sorun çıkartacağını sanmıyorum. yani sisleri her zaman açmassan sorun olmayacak, şu anda ne yapacağımı şaşırdım bende bakalım yapıcaz bişeyler. aklıma sislerden birini iptal etmekte geliyo, fotoğraf cekicektim ama pilerim bitmiş mücahit arkadaşım en kısa zamanda senin için atıcam fotoları :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 ----------
arkadaşlar bu sislerin ampulleri h3 55 w bana 35w lık ampul lazım acaba bulabilirmiyiz, piyasada bu standarta ampul varmı bilenniz varsa bana ulaşabilirmi.
İlhan Kardeş aynı konuyu ben daha once soylemiştim. Senin kullanıdıgın sis farlari da benimkinin aynısı. Ben Cok karanlık yerlerde, kor noktalarda falan kısa sureli kullanıyorum. Başka sorun yasamadım.