teşekkürler bruce :cat: ya anlamadığım nokta arkadaşlar bu cila işini neden abartıyosunuz ki..

yani ben motoru aldıktan 3-4 gün sona herzaman ki gibi evin önünde bahçede tam ortaya bırakıyordum o gün şiddetli fırtına ve yağmur olacağı sölendi bende kendi çapımda önlem almak için sera naylonuyla motoru resmen paketledim tek bi damla yağmur almasın diye.. neyse o akşam rahat bi şekilde uyuduktan sona sabah erken kalkıp hevesle naylonu sökmek istedim bide ne göreyim kocaman cbf 150 (belkide naylonun paraşüt etkisiyle) 5-6 mt yan tarafa resmen uçmuş..

r: öleki koruma demiri toprağa saplanmış... neyseki çizik bile yoktu ve full olan depodan bir damla bile benzin akmamıştı sadece sağ aynayı tekrar ayarladım...:cat: sona ertesi gün naylonsuz koydum aynı yere yine fırtına vardı.. sabah kalktığımda yine yan yatmıştı ama olduğu yere yani uçmamıştı..

r: koruma demiri biraz yamulmuş.. 1 ay sona sona ilk kez sağanak yağmur altında cbf 150 limle eve yetişmeye çalışıyorum hava karardı yerler kaygan duro lastiklerdende haberim yok kepez varyantı çıkış 4. virajda 5.vites 80kms süratle giderken önümdeki kamyon kaygan yolda resmen drift yapınca bende panikleyip ani yön değiştirdim o anda motor sağa yattı ıslak asvaltta dizlerimin üzerinde sürünürken cbf 150 im daireler çizerek ve havavi fişek tarzı kıvılcımlar çıkararak sürükleniyordu o an içimden pert oldu motor kahretsin dedim

r: iki dizim kanıyor ayakkabımın biri yok şekilde yanına gittim makinanın 5. viteste hala teker dönüyodu.. oradan 2 km sona benzin istasyonunda durdum sadece egzozun en ucu sağ ayna ve koruma demirinin alt tarafı çizilmişti ve okadar kıvılcımı koruma demiri çıkarmıştı olan bana olmuştu ama yinede ALLAH korudu ve biyerlere çarpmadık... herkeze kazasız belasız ve dikkatli sürüşler diliyorum...