Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu şekilde kullanmaya devam edersen kısa sürede hasta olursun. Dizlerdede romatizma vs. bilimum rahatsızlıklar başgösterir. En acilinden full koruma edinmen lazım. Yada işyerin otobüsle vs. git bence.

Yazdığına göre motosiklet montunda yok. Çok önemli bir parça, yoksa ciğerlerini bile üşütebilirsin.

Allah korusun, bir kaza anında da istenmeyen acı durumlar yaşanabilir.

Clovertucson marka eksi 30derecde bıle 1 saat sıcak tutan montum var, ne bilim işte yıllarıdr kulnaıyorum 5senedir uzun yolculuklar her deneyimi yaşadım kendime güveniyorum birde yavaş gidiyorum,ciğerler üşümüyo 14 kmde o kadar işlemiyo
şu aralar lazım yazın rahatsız etmiyoda rüzgar olayı bacakları

koycak yer yok ondan talımak istemıyorum dediğim gibi kurumsal bi yer motor montlu vs görünmek istemıyorum yoks abana kalırsa bend egelirim öle

Clovertucson marka eksi 30derecde bıle 1 saat sıcak tutan montum var, ne bilim işte yıllarıdr kulnaıyorum 5senedir uzun yolculuklar her deneyimi yaşadım kendime güveniyorum birde yavaş gidiyorum,ciğerler üşümüyo 14 kmde o kadar işlemiyo
şu aralar lazım yazın rahatsız etmiyoda rüzgar olayı bacakları

koycak yer yok ondan talımak istemıyorum dediğim gibi kurumsal bi yer motor montlu vs görünmek istemıyorum yoks abana kalırsa bend egelirim öle

bencede bu işi basite almayın sabahları havalar soğuk oluyo nisandayız ama hala soğuk havalar iice ısınana kadar mont pantolon vs giymelisin soğuk almak çok kötü bişey allah korusun ben motordan almadım soğuk ama koyde şifayı kaptım geldim şimdi yatıyorum:salut:hele bacaklarda ilerde daha büyük sorunlar çıkabilir...

arkadaşlar cbf'e motor kısmına sakal nasıl olur diye düşünüyordum bayadır,ilanlarda da araştırırken bu cbfi gördüm çok güzel olmuş siz ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/boyle_cbf_gorulmedi_!-95WQQaXQQ24021851WQQpXQQdisplayitem?favorite=yes

Genelde sakal modifiyesine karşıyım ama bu ilandaki motor güzel olmuş.
Sadece alt sakaldaki stikır dizaynı hoşuma gitmedi, Cırtlak sarı Honda ve CBF150 yazıları sırıtmış. Bunlar daha düzgün stikırlarla düzenlenirse uygulanabilir. :cat:

Genelde sakal modifiyesine karşıyım ama bu ilandaki motor güzel olmuş.
Sadece alt sakaldaki stikır dizaynı hoşuma gitmedi, Cırtlak sarı Honda ve CBF150 yazıları sırıtmış. Bunlar daha düzgün stikırlarla düzenlenirse uygulanabilir. :cat:

aslında bende görüntü için merak salmıştım ama gördüm ki bunu yapınca hyosung yada ss makinalardaki grenaj fazlalıkları gibi oluyo motorum bana enduro ruhu yaşatıyor bu halde dağ bayır gezilmez:)evet alttaki stiker kötü durmuş daha güzel olabilirdi...caddede kullanmak için gayet güzel gösteriş içinde öle:)

arkadaşlar cbf'e motor kısmına sakal nasıl olur diye düşünüyordum bayadır,ilanlarda da araştırırken bu cbfi gördüm çok güzel olmuş siz ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/boyle_cbf_gorulmedi_!-95WQQaXQQ24021851WQQpXQQdisplayitem?favorite=yes

Valla sakal iyi olur ama bunu sevmedim ben mucahit cok uyguruk geldi bana üst grenaja bağlanmadan bağımsız bir salak daha iyi olur sanki. cargon fiber suziki yapan bir arkadaş vardı forumda onun motorun sakalı gibi bulursam link resim eklerim.

5vx-w0714-42-00x-500.jpg

Bunun gibi mesela

Valla sakal iyi olur ama bunu sevmedim ben mucahit cok uyguruk geldi bana üst grenaja bağlanmadan bağımsız bir salak daha iyi olur sanki. cargon fiber suziki yapan bir arkadaş vardı forumda onun motorun sakalı gibi bulursam link resim eklerim.

5vx-w0714-42-00x-500.jpg

Bunun gibi mesela

evet aslında sadece altta daha güzel durur ama endurocu ruhumuz olduğu için koruma demirleri daha güzel:cherry:bozmıyalım motorlarımızı:)

hepsi birlikte 180 liraya mal oluyor yani iyi pahalı değilmiş o kadarya.Bu arada bugün kaskım kırıldı tam okuldan çıktı motorun yanına gidiyodum kaskı koydum arkda koltuğua dikkatsizliğime geldi 20 liralık kask yarım metreden aşağı düştü karpuz gibi yarıldı ya:((

hepsi birlikte 180 liraya mal oluyor yani iyi pahalı değilmiş o kadarya.Bu arada bugün kaskım kırıldı tam okuldan çıktı motorun yanına gidiyodum kaskı koydum arkda koltuğua dikkatsizliğime geldi 20 liralık kask yarım metreden aşağı düştü karpuz gibi yarıldı ya:((

hocam o 20 liralık kaska kafanızı emanet etmeyin en azından 100 tl ls2 ler var onlardan alın çok defa düşürdüm elimden sorun yok arkadaşım kaza yaptı kafasını bariyerlere çarptı kask sağlam ve kafasıda sağlam kaldı:)allah korusun o kasklar korumadan çok zarar açar insanın başına...birde 180 lira tutan dedğiniz koruma demirleriyse 80 demek istediniz heralde...

jr.

kaskın camı açık mıydı dostum?

ben o dersi zamanında aldım. meğer camı açık bırakılmazmış. ben de kırdım.

Selamun aleyküm beyler...

topiğin ucunu kaçırdınmı geriye dönemiyorsun...konular güncelleniyor...takip edemiyorsun...şimdi 2 gün önceki konuya cevap yazmakda istemiyorum...cbf 150 topacı günlük takip edilmezse sorun çıkıyor...

bu akşam izinliyim...sabah eve 10 da gelip 1 e kadar uyudum sonra bi Çınarcık yapayım dedim...ama bu sefer İzmitten körfezden dolandım yol bayağı uzadı...toplamda 250 km yaptım galiba...

bir kaç foto ekleyim şenlik olsun...

Önce İzmit...
SANY0983.jpg

İzmitde güzel yerdir tavsiye ederim...

SANY0988.jpg

SANY0987.jpg

sonrası Gölcükde bayağı dolandım...güzel yerler...

SANY0993.jpg

SANY0991.jpg

SANY0998.jpg

sahilden Karamürselbey Yalova ve Çınarcık...

Köfte Dreams...

SANY1004.jpg

Sonrası Çınarcık Teşvikiye köy kahvesinde içilen 4 çay...

SANY1024-1.jpg

SANY1025-1.jpg

SANY1027-1.jpg

SANY1035-1.jpg

SANY1036-1.jpg

SANY1028-1.jpg

SANY1038-1.jpg

SANY1039-1.jpg

gezi bitimi km 51418 idi...

SANY1057-1.jpg

konuyu biraz dağıttım kusura bakmayın...paylaşmak istedim..köy ortamı gerçekten çok harika...

Onu koydumu kaldırımdan inip cıkmayı unut dag bayır hikaye oda sıcak gelmiyor bana :p

bence herşeyden önce su soğutmamız olmadığını düşünürsek hava alışını biraz keser gibi geliyor bana..

bu pantolon olayı bende de dert dizlik taksan kumaş pantolon kırışıyor.
pantolon giysen düzgün katlayıp bagaja... giy çıkar zulum geliyor. Bu kış scoter i aramadım değil yani. atacan ayaklarını araya ohh ne soğuk gelir ne çamur . ayakların kuru kuru gidersin maşallah bizim motor ne kadar su çamur varsa botlara atıyor. diz altındaki kısım komple gri oluyor.

metehan gözümüzü gönlümüzü ve karnımızı doyurdun güzel bir gezi.

selam cbf'ci kardeşler 1 haftadır yazamıyordum sakaryadaydım sakaryadan geldım motorumu özlemiştim bugun binmek istiyordum ama çok fena soğuk almışım şuan yatıyorum:pr:

...

Mücahid geçmiş olsun...

Beyler işe motorla gidp gelmeye başladım altımda kumaş pantolon haliyle sabah soğuk
14 km 20 dakka yol sürüyor sabah 8de çıkıyorum evden motorla bacaklar üşüdüğü için romatizma vs olabilir mi die düşünüyorum şimdi??

kıyafet vs giysen nereye koyucaksın olayı var her malzeme var ama onları ççıkart vs zor olur
ne öenririisniz?bi tek bacakalr üşüyor

çok basit...ben yıllardır diz örtüsü kullanıyorum...Sirkeciden al 25 lira...kesin çözüm...

Sirkecidekiler yumuşak ama işlevsiz...

feyizoğlundaki işe yarar...40 lira...

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44129

bence herşeyden önce su soğutmamız olmadığını düşünürsek hava alışını biraz keser gibi geliyor bana..

bu pantolon olayı bende de dert dizlik taksan kumaş pantolon kırışıyor.
pantolon giysen düzgün katlayıp bagaja... giy çıkar zulum geliyor. Bu kış scoter i aramadım değil yani. atacan ayaklarını araya ohh ne soğuk gelir ne çamur . ayakların kuru kuru gidersin maşallah bizim motor ne kadar su çamur varsa botlara atıyor. diz altındaki kısım komple gri oluyor.

metehan gözümüzü gönlümüzü ve karnımızı doyurdun güzel bir gezi.

pantolon eziyet be abicim...günlük kullanımda işe yaramıyor...üşeniyor bir zaman insan...ayakkabı çamur olayınada çizme tavsiye ederim...çamur derdi yok...ama yaz geldi artık Nisan yağmurları gelirse gelir...

kafa dinledim dostum...huzur buldum...

jr.

metehan abi çantanın sağ taraftaki çizikler nedir yatmadan dolayı mı?

askerliğimi yalovada subay olarak yaptım. izmitli bi subay arkadaşımla aynı dönem. elemanın izmitten otomobiliyle gelmesi, bizim yalovada bu süreyi çok keyifli geçirmemizi sağladı. zamanında o köye gitmiştik bak anılarım canlandı ya. ne güzeldi ya :pale:

(evet evet askerlikten bahsediyoruz..)
...
(hayır hayır eleman henüz kafayı yemedi..askerliği özleyemez mi :p)

pantolon eziyet be abicim...günlük kullanımda işe yaramıyor...üşeniyor bir zaman insan...ayakkabı çamur olayınada çizme tavsiye ederim...çamur derdi yok...ama yaz geldi artık Nisan yağmurları gelirse gelir...

Korumalı pantolonu hergün işe gelirken giyen ve iş yerinde çıkaran, eve giderkende tekrar giyinen bir tek benmi varım yahu :pale::pale:
:cherry:​

@Jr.
Bende askerde iken bir an önce günler bitsin derdindeydim ama insan şimdi oradaki arkadaşlık dostluk ortamını özlüyor. :pale:

Selamun aleyküm beyler...

topiğin ucunu kaçırdınmı geriye dönemiyorsun...konular güncelleniyor...takip edemiyorsun...şimdi 2 gün önceki konuya cevap yazmakda istemiyorum...cbf 150 topacı günlük takip edilmezse sorun çıkıyor...

bu akşam izinliyim...sabah eve 10 da gelip 1 e kadar uyudum sonra bi Çınarcık yapayım dedim...ama bu sefer İzmitten körfezden dolandım yol bayağı uzadı...toplamda 250 km yaptım galiba...

bir kaç foto ekleyim şenlik olsun...

Önce İzmit...
SANY0983.jpg

İzmitde güzel yerdir tavsiye ederim...

SANY0988.jpg

SANY0987.jpg

sonrası Gölcükde bayağı dolandım...güzel yerler...

SANY0993.jpg

SANY0991.jpg

SANY0998.jpg

sahilden Karamürselbey Yalova ve Çınarcık...

Köfte Dreams...

SANY1004.jpg

Sonrası Çınarcık Teşvikiye köy kahvesinde içilen 4 çay...

SANY1024-1.jpg

SANY1025-1.jpg

SANY1027-1.jpg

SANY1035-1.jpg

SANY1036-1.jpg

SANY1028-1.jpg

SANY1038-1.jpg

SANY1039-1.jpg

gezi bitimi km 51418 idi...

SANY1057-1.jpg

konuyu biraz dağıttım kusura bakmayın...paylaşmak istedim..köy ortamı gerçekten çok harika...

bende geçen hafta cumrtesi outlet centera gittim 1haftalık cbfımle şu an 920km'de diz örtüsü alıcam bende feyizoğlundan hoşuma gitti ürün pantolon 170 kağıt gereksiz kolay açılan cumartesi bakım

metehan abi çantanın sağ taraftaki çizikler nedir yatmadan dolayı mı?

askerliğimi yalovada subay olarak yaptım. izmitli bi subay arkadaşımla aynı dönem. elemanın izmitten otomobiliyle gelmesi, bizim yalovada bu süreyi çok keyifli geçirmemizi sağladı. zamanında o köye gitmiştik bak anılarım canlandı ya. ne güzeldi ya :pale:

(evet evet askerlikten bahsediyoruz..)
...
(hayır hayır eleman henüz kafayı yemedi..askerliği özleyemez mi :p)

evet geçen yıl son kazamda...TEM de olmuştu emniyet şeridinde...gidon ve tek aynam değişti...çanta kurtardı makinayı...böyle bir düşme yok valla çanta deyip geçmemek lazım makinayı koruyor resmen...koruma demiriyle birlikte...

bende askerliği özleyenlerdenim...bu yaz ilk işim kendimi işten kvdurup tazmaninat aldıktan sonra Ankaraya açılmak...Elmadağ merkez inzibat karakolu ve Yeşildere dağlık kesiminde (Tünel) askerdim...hemide Bahriye...

Korumalı pantolonu hergün işe gelirken giyen ve iş yerinde çıkaran, eve giderkende tekrar giyinen bir tek benmi varım yahu :pale::pale:
:cherry:​

@Jr.
Bende askerde iken bir an önce günler bitsin derdindeydim ama insan şimdi oradaki arkadaşlık dostluk ortamını özlüyor. :pale:

ya aslında işyerinde soyunma ortamı fırsatı olanlar için ideal...mantıklı ama tembel işi...yaza giymezsin artık...

bende geçen hafta cumrtesi outlet centera gittim 1haftalık cbfımle şu an 920km'de diz örtüsü alıcam bende feyizoğlundan hoşuma gitti ürün pantolon 170 kağıt gereksiz kolay açılan cumartesi bakım

bencede gereksiz...yazın bunları kullanmayacaksın...kış öncesi alınabilir...valla yaz geldiğinde ben bermuda şort ve sanadaletle geziyorum yalan yok...kimseye örnek olmak niyetinde de değilim...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar