arkadaşlar, zandona hareketli dizlikteki yan vidaları cbf 150 ye zarar verir mi ?acaba
Metehan kardeşim bu Araştırmacı motorculuğun sayesinde,herbişeyden habarımız oluyor valla sen olmasan halimiz nice olur bilemem,allah yolunu herdaim açık etsin...
arkadaşlar bugün fuarı gezdim valla ne kötüydü diyim ne iiydigüzel hoş geçti herneyse birde motora tankpad aldım sade bişey istiyodum normal mağzalarda da fiyat 30 tl civarı 15 tlye aldım fuardan resim ekliyim bakalım beğenicekmisiniz:cherry:resmi içerde çektim aldığım gibi taktım dışarda da çektiğim zaman eklerim.
Önemli araştırmaların için teşekkürler Metehan hocam. Eline sağlık. :cat:
Diğer arkadaşlarında bu konularda bilgilenip servislere mahkum olmadığımızı göstermesi açısından iyi olacaktır.
Yalnız ben senden bu olayları 50bin km.den önce farketmeni beklerdim.
Ben 4 bin km. bakımından beri bahsetmiş olduğun yolu izliyorum
Bak buradaki linkte bizim takozlar mevcut. Fiyat : 5,27 TL Ben 2 adet almıştım, bir kaç ay oluyor müsait bir zaman ayarlayıpta takamadım hala.
http://www.rialli.com/ara/8932__arka-disli-takozu-cbf-150-twister-250/
?
arkadaşlar, zandona hareketli dizlikteki yan vidaları cbf 150 ye zarar verir mi ?acaba
metehan abi senin bu araştırmacı ruhun eminim bir çok kullanıcının işine yarayacaktır
bu arada bugün fuarda cihan ve birol abilerle karşılaştık selamlaştık, gözlerim metehan abiyi aradı ama göremedim sanırım bugün gelmedi.
örnek...serviste 35 milyon olan aynamız burada 16 lira...kdv dahil...
http://www.motoliz.com/index.php?p=list&stokta_varmi=&kgos=0&k_id=2190&bas=10&m_id=&srt=
]
rialli.comdan sonra bu adamları keşfetmek iyi oldu...inan kranklarımızı piston piston kolu herşey piytasada mevcut...:cat:benim elim yatkın değil aslında...yine servise gidip işçilik bayılıcam gibi...cbf 250 ninde uygun fiyatlı parçaları var...cbf 250 im olsa o kazık parçaları hayatta almazdım...
kanka 45 orınlı zincir aydoğandan...20 bu siteden arka dişli...5 de servisten küçük dişli alıp makinan yaza sıfır gibi olur...bu zincir bence en az 50.000 km gider...standart zincirler 20-25 bin giderse bu iki katı gider...en azından zırt pırt bollaşıp beni çıldırtmaz...:cat:
evet orayı dedim dostum...bu bisiklet motorcular sokağı değilde karşı sokağa giriyorsun sağda bir dükkan...
benim bahsettiğim kafa koruma demiri olanların başına gelebilecek detayın şimdi fotolarını çektim...
o bağlantı vidası nedenini anlamadığım bir şekilde yukarıya doğru yaslanıyor...servisim orayı siyah macunla kapattı...ama orası delikken çok toz girdi oraya...kırılan o plastikde far atomunun içinde dolanıp duruyor...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
benim garajım balkonum...motorum için pimapen yaptırdım...motoru kapı önüne kilitlemek zorunda kalanlar düşünsün...:queen:
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------
kanka sen yaparsın şaşırmam elinden gelir her poroce...ön dişli köpeğin olsun...servisimdem ayarlarım...yahu 5 lira zaten benden olsun...ama servise gitmemi bekliycen...:cat: çok emeğin var bende:cherry:
Ya metehan hocam sen motorun ön göstergedeki naylonlarını bile sökmezken alttaki hain somun bekaretine göz koymuş senin motorun.Çaktırmadan alttan alttan ırzına geçmiş.
owner,service,user manual dosyası olan var mı? Sitelerde bütün motosikletlerin var bi cbf 150 yi bulamadım arkadaş..
owner,service,user manual dosyası olan var mı? Sitelerde bütün motosikletlerin var bi cbf 150 yi bulamadım arkadaş..
Bende fuardan bot almaya niyetlendim ama fiyatlarda bir uygunluk gormedim birde pazar gittim ana baba gunu gibiydi zaten bakamadım bile. Bot önerecek var mı yada bota gerek var mı? birde arka canta alcam aneste sordum ixs 40lt 190 TL dediler. Arastirmacı genclik ne der. ne önerirsiniz?
585. sayfadaki resimdeki çantayı 37 liraya aldım. ben derim ki 190 lira gereksiz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------
motomakstan diyadora botlara baktınız mı. gidip yerinde gördüm çok güzeller.
585. sayfadaki resimdeki çantayı 37 liraya aldım. ben derim ki 190 lira gereksiz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------
motomakstan diyadora botlara baktınız mı. gidip yerinde gördüm çok güzeller.
Bende fuardan bot almaya niyetlendim ama fiyatlarda bir uygunluk gormedim birde pazar gittim ana baba gunu gibiydi zaten bakamadım bile. Bot önerecek var mı yada bota gerek var mı? birde arka canta alcam aneste sordum ixs 40lt 190 TL dediler. Arastirmacı genclik ne der. ne önerirsiniz?
Bu linkte mevcut : (Sağ tıklayıp farklı kaydet yapın)
http://www.cbfturkiye.org/indir/klavuzlar/CBF150.pdf
arkadaşlar hepinize cok selamlar.
ben bir konuda yardımınızı istiyorum. ilk motorumu almak konusunda 4 yıl kadar birikim yaptıkdan sonra artık maddi olarak ufak bir miktar birikim yaptım.
motorsikletimi istanbul içinde eşimle gezmek ve yakın illere geziler yapmak için kullanıcam.
bu kullanım için aradığım özellikler kesinlikle beni yolda bırakmması ve yormaması.
tüm elemeler sonucu her ne kadar aklım cayır cayır yanan tertemiz kromajlarıyla cruiser-chopper tarzı motorlarda kalsa bile, en mantıklı seçim cbf 150 gibi duruyor.
ne dersiniz ?
herkes cbf 150 almak için bana 1 sebep yazabilir mi) 4000 lira civarında bir bütçeyle 2010 mmodel bir cbf alıp 3,4 yıl kullanmak istiyorum. kullanan arkadaşların tavsiyeleri nelerdir.
teşekkürler
Bu yakıta bu konforu başka motosiklette bulman zor.Ayrıca bende ilk alırken senin gibi 3-4 yıl kullanırım dedim.Bu 2.yılım ve şimdi asla satmam diyorum.Kawasaki vn 2000 bile alsam bu hep benmle olacak inş tabi![]()
teşekkürler cevap için ibrahiminşallah hiç ayrılmazsın
peki varmıdır kronik sorunları, baş ağrıtıcak özellikleri