Dostum bukadar kalabalık çanta grubu ile artçı rahat binip inebiliyormu çok merak ediyorum...bana kalırsa artçı için zahmetli bir iş... ne dersin?
artçıya hiç bir engel teşkil etmiyor. ben sürekli artçılıyım.
Dostum bukadar kalabalık çanta grubu ile artçı rahat binip inebiliyormu çok merak ediyorum...bana kalırsa artçı için zahmetli bir iş... ne dersin?
unutma zenon bir lüks değil ihtiyac...hele ki bizim kıçıkırık aydınlatma sistemimiz için kesinlikle acil mevzulardan biri...
hoşgeldin...
Müco yan çanta Anes Motorda uygun fiyata var:cat:
artçıya hiç bir engel teşkil etmiyor. ben sürekli artçılıyım.
aynen aynen hacı abı kesınlıkle acılıyetı onemlı bır mevzu
buyrun bendende zenonlar
]
valla bu zamanda zenonsuz motorcuya kız vermiyorlar...![]()
ben yatar hacı abiler geceyi berbat bir espriyle kapattık idare ediverin gari...:rendeer:
abi arkada 46 kappa dursun zaten ona ellememyanlarada tekstıl cantalardan alıcam bakıym fuarda olursa ordan alırım buyuk ıhtımal..
abi açıkcası zenon taktırmaktan korkyrm akü sorunu yaşamak istemiyorum tuşlu yapaıp genelde kapalı tutusam sorun olmaz değilmi yani ikidebir vurdurarak calıstırcaksam ben bu farlarla ıdare ederim bide el feneri alırım uzun yolda:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:04 ----------
tamam hocam ya ben sizin çantalardan alıcam:cat:yanlara 33 lük çok büyük gelir hızıda etkiler kanımca.
bolll zenonlu ruyalar abi:queen::queen::queen:
bu espride anca senden gelir zaten:cherry::cherry:
valla bu zamanda zenonsuz motorcuya kız vermiyorlar...![]()
ben yatar hacı abiler geceyi berbat bir espriyle kapattık idare ediverin gari...:rendeer:
abi arkada 46 kappa dursun zaten ona ellememyanlarada tekstıl cantalardan alıcam bakıym fuarda olursa ordan alırım buyuk ıhtımal..
abi açıkcası zenon taktırmaktan korkyrm akü sorunu yaşamak istemiyorum tuşlu yapaıp genelde kapalı tutusam sorun olmaz değilmi yani ikidebir vurdurarak calıstırcaksam ben bu farlarla ıdare ederim bide el feneri alırım uzun yolda:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:04 ----------
tamam hocam ya ben sizin çantalardan alıcam:cat:yanlara 33 lük çok büyük gelir hızıda etkiler kanımca.
Gerçekten Güzel Yapmış Birde Şuna Bak...
![]()
![]()
Yaaa Şu Harika Arkadan Cbr 125 i andırmış...
![]()

Slm, Moturumdan gelenb zırıltı sesinden bahsetmiştim daha önce, bu gün servise gitmeme vs gerk kalmadan sesin nereden geldiğini buldum ve onardım. Ses, tüm somunları sağlam ve sıkılı olduğu halde, ön grenaj koruma demirinden geliyormuş. Sesin buradan geldiğini şöyle anladım. Yolculuk esnasında, zırıldama anında, biraz öne eğilip farın hizasındaki koruma demirini tutunca zırlama kesiliyordu.
Problermi ise şöyle çözdüm. Ön grenaj koruma demirinin motor koruma demirine bağlandığı, motor koruma demirinin sağ ve sol üst köşelerinde olan bağlantı noktalarını gevşettim. Kafa (ön grenaj) koruma demirini iki taraftanda dışa doğru biraz esneterek somunları tekrar sıktım ve ses kesildi. İşin ilgiç tarafı bu zırıltının geldiği zamanlarda dakoruma demiri somunları gayet sıkı idi. Gevşek somun yoktu. Ne ilginçtir ki sesin kesilebilmesi için demirin gerdirilmeye ihtiyacı varmış. Şimdi eski bağlantı noktaları biraz açığa çıktığından birtaz paslı ve kötü görünüyor ama jantlarla beraber önümüzdeki yaz koruma demirlerini komple siyaha boyatmayı düşünüyorum. Bi kaç foto ekliyim.
Allah kaza bela göstermesin. Bu ne yakışıklı bişeydir böyle.. Ayrıca tur camı çok yakışmış :cat:
Ethemcim taktınmı takıyon sende benim gibi...kafa koruma demiri taktıranlar şuna dikkat etsin...ön far dış camına yaslanıyor o demir zamanla...ve deliyor...yani içinde ampulun olduğu FAR ATOMUNU alttan inceden inceye deliyor...benimki delindi...içine toz toprak girdi...far atomunun iç kısmı hafif pis durumda...o kısmı bi temizlesem zaten deniz feneri gibi zenonum var birde o parlaklıkla artık araclar güneşi gördüm diyecekler gece...![]()
Metehan fuarda Cbf fotolari cektinmi?
valla çekmedim...bizim cbf bildiğin cbf...bi numarası yok...![]()
Senelerdir aynı cubuf.. :rendeer: