cbf hakkında bir kaç sorum daha olacak müsadenizle.
lastik ebatlı kaça kaçtır?
orjinal dişliyi degiştigimizde neler degişir?
xenon nasıl baglayabiliriz?
şimdilik bu kadar...
saygılar![]()
dişili değişimesi sana bişey kazandırmaz ...servisde tavsiye etmiyor...tek avantajı düşük devirlerde muhteşem hızlanmalar yapması ama maksimumda bariz etkisi yok...kalkışlar sert oluyor ani hızlanmalar iyi oluyor....debriyaja olumsuz etkisi var bence...çünkü bir dönem geliyor ve siz makinayı tvs apaçi sanıp tekere almaya başlıyorsunuz debriyajda aşınıyor tabi...
xenon takan uzun yaşar hayatı...bu farlarla biz yalan oluruz gece...makina kendi önünü bile aydınlatmıyor sadece zifiri karanlıkta işe yarıyor oda çok sağlıklı değil...benim servis herşey dahil garantide veriyor ve 150 gayme diyor ama bence fazla...geçen bir kankam bana çıkma xenon set hediye etti...yolda kırdım iyi mi...eee bişeyi isteyince olmazmış...
xenonu ehline bağlatın...elinize alırsınız sonra devreleri...
topiği iyice okursan öğrenrsin arkadaım gereksiz yere yazı yazmamaklazım![]()
![]()
:queen:
:queen:
gres yagı konusunda katılıyorum. fakat o ufak dişlide biriken camur ve yag karısımı, içinde toprak ve kalın toz kalıntıları da barındırdığı için pasta gibi etki eder. yani mekanizmayı aşındırır diye düşünüyorum. tamemen önü alınamaz ama elden geldikçe temizlemeli.
dostum zaten yaz gelmiş işimiz gücümüz artık motor olur temizlikdi bakımdı vs...olmasada olur kanaatindeyim...
benim motor ciddi anlamda yağ yakmaya başladı beyler...0 da yağ eksiltiyor 35.000 km side kornik artık...
en son 32.000 bakımdan sonra yaklaışık 1200 km yaptım baktım servisimde 130-140 gr yağ eksiltmiş...2000 de bir yağ değişcek beyler kaçarı koçoru yok...yoksa elinize almayın şanzımanı vs...
2000 de bir 150-200 gr arası yağ yakması adetdendir cbf de...olmayanlarda var tabi ne alakaysa...2009 600 ve 1000 rr ında yağ yaktığı düşünülürse üzülecek bir şeyi yok...:queen: