Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun derken bir soru sormak istiyorum.

Kış şartları sebebi ile zorunlu durumda kullanabilmek için kendime Pirelli mt65 sipariş vermek istiyorum ama kışlık masrafların çok olması beni sadece arka tekeri değiştirme durumunda bırakıyor.

Sadece arka tekeri mt65 alırsam ön teker default duro kalırsa ne olur arkadaşlar fikri olan var mı ?

just_oh
ilk 100 km zaten çok daha dikkatli olman lazım üstteki kaygan tabakanın erimesi gerekiyo. ama benm tavsiyem lastiklerini değiştir biran önce orjinal lastikleri çok kötü...

Bu da tr distrabütör'ünden kaynaklanıyor sanırım. Ucuza getirmek için böyle şeyler yaptığını okumuştum.

muratcan7 yok öyle bir şey. Honda firması kendi getiriyor, tüm dünyada satıldığı lastikle satılıyor CBF.

Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun derken bir soru sormak istiyorum.

Kış şartları sebebi ile zorunlu durumda kullanabilmek için kendime Pirelli mt65 sipariş vermek istiyorum ama kışlık masrafların çok olması beni sadece arka tekeri değiştirme durumunda bırakıyor.

Sadece arka tekeri mt65 alırsam ön teker default duro kalırsa ne olur arkadaşlar fikri olan var mı ?

benim cbf 22500 km de ve ön lastigi 20 bin de mt 65 ile değiştirdim, arka lastigide kuzenimin 3000 km de çıkardıgı duro lastigi taktım,
en yakın zaman da arka lastigi de mt 65 ile değiştiricem
ön lastigi 65 ytl almıştım.

Arkadaşlar bende bu gün cygnus'umu sattım. Ve satış işlemlerinden sonra cbf 150'ime kavuşuyorum.

Alınca fotoğrafları burayada koyacağım. Yorumlarımıda tabii.

merhaba arkadaşlar yeni aldığım cbf min arka tarfında bir ses geliyo çukrudan geçtikten sonra bi cızırtı gibi acaba ne olabilr başına gelen bi arkadaş varmı ?

Arkadaşlar bende bu gün cygnus'umu sattım. Ve satış işlemlerinden sonra cbf 150'ime kavuşuyorum.

Alınca fotoğrafları burayada koyacağım. Yorumlarımıda tabii.

olm seninde bi dedigin bi dedigini tutmuyo ya:queen::queen:bi gün apache aliyon bi gün ybr bi gün cbf 125 bi gün cbf 150 bune böyle yaw al bişeyde sende kurtul motosiklet.nette kurtulsun:queen::queen::queen:

merhaba arkadaşlar yeni aldığım cbf min arka tarfında bir ses geliyo çukrudan geçtikten sonra bi cızırtı gibi acaba ne olabilr başına gelen bi arkadaş varmı ?

plakadan geliyor olabilir, plakalık olsa da olmasada çamurlukla plakalık veya plaka birbirine sıkıca vidalanmamışsa, esneme varsa plakalık veya plakada tarif ettiğin zırlama, cızırtı buradan olabilir. Arkada bagaj varsa somun vida bağlantılarını ve bagajı kontrol edersin. Yeni bi cbf için başka bi ihtimal bilemiyorum.

Son düzenleme:
bir yanlış anlaşılma olmuş. ben lastiklerimden memnunum sadece ilk baştaki kayganlıktan ötürü dikkat edilmesi gerektiğini söylemek istemiştim. keyifli sürüşler... :rendeer:

olm seninde bi dedigin bi dedigini tutmuyo ya:queen::queen:bi gün apache aliyon bi gün ybr bi gün cbf 125 bi gün cbf 150 bune böyle yaw al bişeyde sende kurtul motosiklet.nette kurtulsun:queen::queen::queen:

Gençlik ateşi abi ne yaparsın :queen: YBR ye binince bisiklete binmiş gibi olduğumdan :queen: cbf 125 daha gelmediğinden apache'de tehlikeli olduğundan

CBF 150 :cat:

plakadan geliyor olabilir, plakalık olsa da olmasada çamurlukla plakalık veya plaka birbirine sıkıca vidalanmamışsa, esneme varsa plakalık veya plakada tarif ettiğin zırlama, cızırtı buradan olabilir. Arkada bagaj varsa somun vida bağlantılarını ve bagajı kontrol edersin. Yeni bi cbf için başka bi ihtimal bilemiyorum.

teşekkürle arkadaşım plakalık yok ve plaka sıkı sıkıya vidalı neden olduğunu çözemedim yarın servise gicem sinir oldum çünk :S

plakanın alt tarafında arkasında iki tane tırnak var plastik çamurluktan çıkan, bende hissettim onu ilk aldığımda oraya iki tane köpük kestim yapıştırdım ses kesildi bi dene bakalım nolcak?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CBF 150'yi sattığıma çok pişmanım..

Arkadaşlar motosikletinizin kıymetini bilin..:)

Slm CBF ciler. Bugunlerde topik yeniden canlanıyor. Aramıza yeni CBF150 likler katılıyor. Motorunu yeni alan tum arkadaşlar İnşallah kazasız belasız ve de cezasız güzel gunlerde zevkle kullanırsınız motorunuzu. CBF150 sectiginize pişman olmayacagınız bir gercek...İyi gunlerde kullanın....

Yeni alanlara hayırlı ve uğuru olsun.Tüm motorcu kardeşlerime Allah kazasız belasız güzel günlerde kullandırsın.(AMİİİİİİİİN):rendeer:

Evet alanlara hayırlısı olsun. Ben daha almadım ama ilk izlenimleri alır almaz buraya aktaracağım.

Tabii üzerinden inebilirsem :mrgreen:( çok mu klişe oldu ne :))

Yeni alanlara hayırlı ve uğuru olsun.Tüm motorcu kardeşlerime Allah kazasız belasız güzel günlerde kullandırsın.(AMİİİİİİİİN):rendeer:

Amin Amin Amin

Arkadaşlar az önce Honda Efe'den geldim. Motoru teslim aldım. Abimle birlikte eskort eşliğinde etlik'e kadar geldik. :) İlk kez vitesli motor kullanıyordum. Önceki motorumuz 100'lük yarı otomatik Bisan Lifandı. Debriyaj olayına şükür kısa sürede alıştım. Bisandan inip buna binince gerçektende aradaki farkı çok iyi anlıyor insan. Duyar duymaz motorun sesine hasta oldum.

Son olarakta yukarıdaki duaya bir daha "amin" diyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar