cok tesekkur ederim ama ben kağıthanedeyim bana yakın tavsiye edebileceğiniz baska biryer varmı
o zaman istinyedeki pazarbaşı hondaya gidebilirsin.
cok tesekkur ederim ama ben kağıthanedeyim bana yakın tavsiye edebileceğiniz baska biryer varmı
ilginiz için cok tesekkur ederim ama bisey daha sorucam bu yenikoydeki servisi biliyormusunuz hiç gideniniz varmı motoru ordan aldık die bi ayrıcalığımız olurmu orda die merak ediyorum bu servisi bilen arkadaslar yazarsa cok memnun olucam.
yenikoydeki servis içinde yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar bırde ilk bakım 1000km de oyle deyilmi bazıları 300 de bir yağ deiştir falan diyor ? simdiden tesekkurler.
İlk bakım 1000km'de. Sonra 2000'de yağ değişimi, 4000'de bakım+yağ, 6000'de yağ, 8000'de bakım+yağ.....
İlk bakım 1000km'de. Sonra 2000'de yağ değişimi, 4000'de bakım+yağ, 6000'de yağ, 8000'de bakım+yağ.....
arkadaşlar cbf 150 4000 lik bakım yaptırdım motor iki debir stop ediyor ayrıca gaz acarken stop edib eksoz patlıyor bilgisi olan akadaşlar varmı :silent:
2000 de yağın değişmesi biraz fazla değilmi:silent:Bakımları 1000-4000-8000km diye gidiyor.
Buarada cbf 150 forumu iyice gerilere düşmüş.Nerde o eski havası cbf den baska herşeyin konusulduğu zamnalarapachilerle yrblerle yarıştığımız videoların konduğu zamanlar.
r::wiinkk:Şimdi gerçekten yazanlarda gitmiş.Issız kalmıs buralar :wiinkk::cat:
Merhaba arkadaşlar. İş yogunlugu nedeni ile siteye ugrayamaz oldum. Zaten de kimse bişi yazmaz olmuş. CBF 150 nin sorunsuz bi motor oldugu kesin. Aramızda kimse sıkıntıda oldugunu yazmıyor SOS vermiyor. Demekki hepimizin motoru sorunsuz... Bu arada 10000 KM yi devirmek üzereyim. Sorunsuz :cat::cat::cat::cat: Cok sükür...... Hepinize nice sorunsuz Km ler diliyorum... MOtorunu yeni alanlara da hayırlı olsun. Sedat kardeş Burda kimse Ybr demiyor. O arkadaş CBF ile Ybr yi takas düşünüyorsa bunun sebebini ona sormak gerekir. Neden Ybr diye.... Bu iki motorun sayfalarca süren tartışma topigi var ve burada cogunluk CBF diyor....
Cbf'nin yanında Ybr'ye laf düşmez..:wiinkk:
Neden diyorum çünkü 2 motoruda kullandım..kullanmasam böyle konuşmazdım..
Cbf'yi sattık ama gönlümüz Cbf'yle..
sedat_57 ;
Kafanı yorma performans konusunda da yarışırız..![]()