Arkadaslar Selam,
CBF 150 mi büyük cc almak amacıyla satmaya karar verdim.
2007 model,2100 km de renk siyah ,Istanbuldayım
telefonum 0 533 571 44 40
fiyat 2.750 ytl
Fiyt düşük bencede hemen satılır :cat:
Arkadaslar Selam,
CBF 150 mi büyük cc almak amacıyla satmaya karar verdim.
2007 model,2100 km de renk siyah ,Istanbuldayım
telefonum 0 533 571 44 40
fiyat 2.750 ytl
sen de bizim kervana katıldın demek 38 lik dişli herkezi sarıyor valla:queen:Mikuni
Hayırlı olsun..130'dan sonrası yok diyorsun..r:
150 cc daha ne bekliyorsun yani ?
Yanlız ben arka dişliyi 38 lik yaptım 135 basıyor..
dediğin cbf 150 kullanıcısı tam olarak benden bahsetmişsin ama tarih uymuyor.
ben olabilirmiyim acaba,
anıtkabirin orda bakkalın önüne çekmiştim, park halinda iken, ve çıkarkende artçım vardı, önünden iki kere geçtim,
plakamda 34 BH 679 ve yan çanta aparatımda var gri kaskım da var, motosiklette kırmızı ee herey aynı:queen::queen:
ama sen dün diyorsun yani, 21/08/2008 tarihinde görmüşsün, ben 08/08/2008 de sabahtan öğlene kadar ordaydım, demekki ben değil o kişi
![]()
düz yolda henüz 105 i geçemedim. rampada ise 120 yi geçemedim. aldığımda 6900 km idi motor..
şimdi ön dişliyi değişmeyip arkayı mı değişiyoz?
peki nerden bulacam ben bunu?
istanbuldayım. yıldız ticareti biliyorum, aydın motoru da biliyorum, bunlarda varmıdır?
peki kendim takabilirmiyim yoksa zincirde oynama gerekiyormu? uzatma filan gerekiyormu?..
Teşekkürler
peki fiyat nedir? dişlinin fiyatı yani? orjinali 15 lira filan zaten. Ayrıca eski zincire yeni dişli takınca baya ses yapıyor. en iyisi 11 000 bakımında zinciri değişince taktırırız servise, bedava..
fakat torku etkiliyormu?
fiyatı cihan abi biliyor yazmıştı galiba. 65 ytl demişti. nereden aldığını ona da sor. Bulsam bende alacam3 aydır arıyorum yok piyasada
Merhaba arkadaşlar. Ben bu kış orjınal lastıklerı kullanmaya kararlıyım. motor henuz 8700 km de. Allaha izin verirse önümüsdeki yazın da bu lastikleri kullanırı birdehi kısa da. insallah CBF 250 ile girerim..
Bu arada gecen hafta 8000 bakımı yaptırdım. Bakımdan sonra motor da daha 3 ile cıktıgım yayla yollarında 2 ye hatta bazı yerlerde1. vitese kadar düştüm. Yani motorun subap ayarı tuturulamamış.Cumartesi gunu tekrar gittim ve yeniden ayar yapıldı. Şimdi gayet iyi. Motorun calışma sesi bile degişti. Servisinizden ayarlar konusunda titiz davranmasını isteyin