Arkadaşlar motorum sağa çekme yaptığı için bugün bi motosiklet ve bisiklet tamirciliği yapan bi dükkana girdim ve motoru gösterdim. Dükkandaki arkadaş bindi ve bi tur attı geldi. Ön takımında problem yok dedi gidonunda yamukluk var dedi. Yenisi takılması lazım dedi. Dedim düzeltme falan olmuyormu. Olur dedi. Ama orjinali gibi olmaz dedi. Boru anahtarıyla çektirmeyle düzeltiliyo dedi. Orjinalindeki gibi ip gibi gitmez dedi. Gidonlarda kalite farkı varmıdır gidip servistenmi alayım yoksa parçacıdan alsamda aynımıdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
Yetkili servisi aradım ve fiyat bilgisi aldım. 121tl gidon fiyatı 100tl de işçilik fiyat ı verdiler nasıldır sizceArkadaşlar motorum sağa çekme yaptığı için bugün bi motosiklet ve bisiklet tamirciliği yapan bi dükkana girdim ve motoru gösterdim. Dükkandaki arkadaş bindi ve bi tur attı geldi. Ön takımında problem yok dedi gidonunda yamukluk var dedi. Yenisi takılması lazım dedi. Dedim düzeltme falan olmuyormu. Olur dedi. Ama orjinali gibi olmaz dedi. Boru anahtarıyla çektirmeyle düzeltiliyo dedi. Orjinalindeki gibi ip gibi gitmez dedi. Gidonlarda kalite farkı varmıdır gidip servistenmi alayım yoksa parçacıdan alsamda aynımıdır.