arkadaşlar merhaba..uzun zamandır giremiyordum iş yoğunluğundan..sizlere bir sorum olacak..bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..ben motorumu satıp pcx 125 almayı planlıyorum..pcx deneyimi olan arkadaş varmıdır acaba..? cbf gibi konforu varmıdır..??şimdiden teşekkürler..
Merhaba,
Yaklaşık 60-70 km'lik bir Pcx 125 deneyimim oldu,arkadaşımın motosikleti olması nedeniyle kullanma fırsatı bulmuştum.
Öncelikle selesi bana sert geldi,yani Cbf'deki sele konforu Pcx'de mevcut değil.
Tümseklerde Cbf'ye oranla daha dikkatli davranmanız gerekli.
Pcx'in ışıklar da durduğumuzda ya da duraklama yaptığımızda kendini belli bir süre sonra stop etmesinden(start-stop özelliği) hoşlanmadım her ne kadar yakıt tasarrufu sağladığı söylense de bu durum benim hoşuma gitmedi.
Bunlara nazaran,
Pcx ciddi anlamda çok çok iyi gidiyor.Rampalarda herhangi bir bayılma ya da zorlanma mevcut değil,artçı olduğu halde bana mısın demeden tırmanıyor.
Frenleme sistemi muazzam. Gerçi arkadaşım Michelin marka lastik takmıştı onunda etkisi büyüktür,ama ne olursa olsun ben fren tepkilerine hayran kaldım.
Koltuk altı bagajı olması bana kalırsa çok büyük bir avantaj,arka çantaya gerek duymadan yolunuza devam edebilirsiniz.(Uzun yol düşünürseniz topcase şart)
Pcx'in gösterge paneli bence çok iyi,göstergeye baktığınızda ciddi anlamda kaliteli bir motosiklet kullandığınızı anlıyorsunuz.
Ek olarak arkadaşım motorun neredeyse hiç yakmadığını söylüyordu yakıt tüketiminden çok memnundu.
Diyebileceklerim bu kadar,hayırlısı olsun :wiinkk: