Abi sarı olan eski kasaların, kırmızı olan yeni kasaların. Ben cbfe alırken servisten istediğimde yeni kasamı dedi yani 2011 sonrasına kırmızıyı veriyor.
Abi bu arada ne zamandır görüşemedik ya hasret kaldık valla ben istanbullarda kaldım gelemiyorum kocaeliye yakında izine çıkacam inş görüşürüz özlettin kendini valla. Herkese selamlar arkadaşlar :cat:
Bu filtreyi iade edip sarı mı istesem acaba,veya 8 bin bakımında taktığımda uymaza iade mi ediyim. Uymasa eğer ve iade durumunda iade alırlar mı acaba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Bu filtreyi iade edip sarı mı istesem acaba,veya 8 bin bakımında taktığımda uymaza iade mi ediyim. Uymasa eğer ve iade durumunda iade alırlar mı acaba.Ya bana senelerdir yetkili servisten (DB Motor) kargoyla aldığım fitreler aynı amblemle ama sarı renk geliyor ve filtre yuvasına zorlanmadan oturuyor, en son bende sarı renkli orjinal filtreyi 15 tl ye almıştım. Bunu aslında İst. daki kaliteli servislere bi sormak lazım. Madem ikiside orjinal, sarı olan neden sarı ? Kırmızı olan neden kırmızı ? Kırmızı olan yuvaya neden zor giriyor ? Farkları ne =? Bi sorgulamak lazım. Dediğim gibi benim motor yeni kasa, devir saatli, sarı olan orjinal filtre rahat oturuyor, buna rağmen servisler, ok orjinalse bile, hava filtresi yuvası kastırılmadan takılmayan bu kırmızı filtreyi neden öneriyor veya satıyor. Sarı olan neden satılmıyor veya bakımlarda yet.servis tarafından takılmıyor, servislerden bilgi almak lazım. Ayrıca foto paylaşımı için teşekkürler.