150 tl civarı bekle abi =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
merhaba özgür beyler
vitesle olan sorununuz geçirmekte zorlanıyorsunuz sanırım
tavsiyem motor hızı ve vitesi birlikte bi bütün olarak kullanın hız düştükçe vites küçültün debriyaj sıkıp 3. viteste 2. viteste durmayın küçülte küçülde 1 e kadar düşürün sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum
eğer sorun 1 de veya 2 de durdunuz vites kolu sıkışmış gibi çok sıkı oluyorsa debriyajı hafif açarak motoru bi iki santim ileri aldığınızda çok rahat bi geçiş sağlayacaktır vites geçişinde özelliklede boşa atacağınız zaman böyle sert kıracak gibi değilde vitesi hissederek o 1 den 2 ye atarkenki aradaki boş vites yerini hissetmeye çalışın zaten böyle bi drumda boş vitese geçirmeye alışırsınız
ön tekerin zıplamasından kastınız debriyajı çok narin bırakmadığınız sürece ilk kalkışta hafif bi öne atması normel özellikle motora alışana kadar çünkü kavrama noktası daha çözülmemiş olabilir ve güç aktarımı başlıyor =)
kusura bakmayın bıraz gec oldu cevabım1 den 2 atarken bıraz sıkı atınca sorun yok su anda 260 km oldu aksam kullandım ama sankı ampul sallanıyo gıbı servıs baktı baya bı sorun gormedıya ben eskı motora cok alıstım ondan gıbı on tarafın zıplamasıda sankı oyle
saygılar