Honda CBF 150 aşkım :)

Kaç zamandır karar veremiyordum, o çin malı senin, bu japon benim. Bütçeme uygun ve istediğimi verebilecek bir motor aradım durdum. Nihayetinde en iyisi japon işidir diyip Honda CBF 150 alarak kendimi mesut ve bahtiyar ettim :cherry:

İlk fırsatta resimleri eklemeye çalışacam. Şimdilik 0 km olduğu için ham durumda, ama kullandıkça daha da iyileşeceğini umuyorum.

Bakım ve kullanım hakkında değerli bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. :rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sağolasın. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız günlerde kullan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kasasız belasız kullanman dileğiyle...

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler diliyorum:cat:

Ancak,başlık moto sohbet te değil,taziye tebrik ve kutlamalar bölümünde olmalıydı,başlığı taşıyorum.Bunun yanında tamamı bold (kalın) ve renkli yazı yazmak forum kurallarında da belirtildiği üzere yasaktır.Bir daha ki sefere daha dikkatli olursan sevinirim.

Hayırlı ugurlu olsun arkadasım bu arada Bu Honda kac tane sattı bundan yaa her yerde cbf150 kaynıyooo :)

Hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur cümlemize.

forrap tamam bundan sonra dikkat ederim kalın yazı olayına ;)

Arkadaşlar motor konusunda pek bilgili olmadığımı belirterek, öncelikle şu rodaj muhabbeti hakkında püf noktalara değinirseniz sevinirim. 0 km motoru düzgün kullanmak lazım ki ilerde sorun çıkarmasın değil mi :)

Tekrar teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı. Bi yastıkta kocarız inşallah :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar