Honda Cbf 150 Altarnatif Lastik

Arkadaşlar cbf 150 için üzerindeki orjinal lastikleri yerine ne takılabilir daha kalın olsun die biraz daha iri gözüksün ene doğru kaça kaç önerirsiniz?

GünceL + GünceL

BiLen YokuMu? :cyclopsan

Son düzenleme:
bende de cbf 150 war orjinal lastikleri yolu tutumuyor hele ön lastik kayma tehlikesi war. şimdi metzeller aldım memnunum lastik genişletmeye gelince üstündekiler iyi ama ön lastiğide ön lastik orjinalinde arkadan daha ince ben ön lastiği arkadakinin aynı çapında taktım memnunum + motorun siyahsa şantları siyaha bolarsan yakışır diye düşünüyorum :queen: benim kırmızı da :cat:

bende de cbf 150 war orjinal lastikleri yolu tutumuyor hele ön lastik kayma tehlikesi war. şimdi metzeller aldım memnunum lastik genişletmeye gelince üstündekiler iyi ama ön lastiğide ön lastik orjinalinde arkadan daha ince ben ön lastiği arkadakinin aynı çapında taktım memnunum + motorun siyahsa şantları siyaha bolarsan yakışır diye düşünüyorum :queen: benim kırmızı da :cat:

Böyle birşey arkdaş ybrsinde de yapmıştı ön lastik çamurluga sürtüyordu:queen:
Sizde böyle bi problem olmadı mı:silent:

Böyle birşey arkdaş ybrsinde de yapmıştı ön lastik çamurluga sürtüyordu:queen:
Sizde böyle bi problem olmadı mı:silent:

belkide o lastiği üstündekinden 2+ buyuğunu koydurduğundan dolayı olabilir belkide camurlukla lastik araları cok yakındır

Böle Bişi Yapmayı Planlıyorum

Dostum eger komple siyah yaparsan yeşil stickerlar biraz ucuk çacar bence siyah tonunda olursa jantlar falan şık durur,ayrıyetten arkadaşlar gibi orijinalinden kalın lastikler önermem :cat:
Sizin lastiklerde duroydu sanırım,onlar bile kayma yapıyorsa cogu kişi ne mantıkla duro önerdi bize anlamadım:)

Dostum eger komple siyah yaparsan yeşil stickerlar biraz ucuk çacar bence siyah tonunda olursa jantlar falan şık durur,ayrıyetten arkadaşlar gibi orijinalinden kalın lastikler önermem :cat:
Sizin lastiklerde duroydu sanırım,onlar bile kayma yapıyorsa cogu kişi ne mantıkla duro önerdi bize anlamadım:)

Kardeş Reflöktör mü yapayım sticker mı? sticker parlar mı fosforlu?

Duro'lar suya değdiği anda iptal oluyor :farao: Ben de değiştirmeyi düşünüyorum, 4500km'de temiz çıkma lastik isteyen var mı?

Lastik genişletmeni önermem.. Benim motorda Arka 130 ön 100 lük lastik taktım ; Hızım 140 dan 120 ye düştü o da zorla yapabiliyorum yata yata :cherry:

irc alın performans ve fiyat dengeli ..
duro dan 10 gömlek üstün lastik.

Ben Dederim Ki Kardeş Orjinalı Kalsın Derim Ama Yinede Sen Bilirsin Honda Hayat Onda Derim Kardeş Ben De De Cbf 150 Cc Var çok Küzel Ve çok şık Motor Ama Jantı Ben De Siyaha Boyatacam Siyah Daha Güzelş Rengi Hep Aynı Ok

cbf kullanıcıları en son kaç yaptırdınız cbf 150 cc benim ki en son 138 yaptı yakıt tüketimi de sabit 85 kuruş sizin kiler kacyaptı ve yakıt tükedimi ne kadar ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar