Hakkına hayırlısı olsun Mehmet Enis.
Ağırlıklı olarak şehiriçi kullanımı sözkonusu ise elbette ki CBF 1000'e yazık. (Sana da yazık.)
Ben, CBF'lerimi şehiriçinde hiç kullanmadım. Sadece uzun yol yaptım. Zira şehiriçi için hem ağır, hem güçlü, hem bir scooter'e göre daha çok yakıt tüketen bir motosiklet.
Tesadüf budur ki, ayrılacak olmam bana zor gelecek olsa da, (CBF serisi motosikletlerde 10. yılımdayım ve çok memnunum) ben üç hafta önce CBF 1000'imi satılığa koydum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbf-1000-efe-209739187/detay/
Üstat sizinde hakkınızda hayırlısı olsun,benim motordan 750 TL fazla yazmışsın
Umarım beni anladınız ben motoru hep kısa mesafelerde kullanıyorum ve motora yazık ettiğimi düşünüyorum,
Umarım ki benim gözüm gibi baktığım motoruma alacak arkadaşlar da çok memnun kalacaktır.
Ben iyiden iyiye XMax 400 Abs düşünür oldum hem önde çift disk oluşu hem abs oluşu hemde motorun tipi çok hoşuma gidiyor,
Öğrendiğim kadarı ile kronik problemi olmayan bir motor,geçenlerde bir arkadaşla balıkesir ayvalık cunda adasına gittik geldik,arkadaşın scooterı Sym Gts 250i ben 3 depo fulleeken adam 1 depo ile tamamladı
Tabi içlerinde istanbuldan çıkarken yakıtlar vardı feribotla geçmeler falan,
Bir de şimdiden fan susmaz oldu temmuz ağustos sıcağında ne olur tahmin edebiliyorum,
Çok şükür motor sağlam bir şey olmaz ama benim dizlerim yanacak
Artı birde bıktım bu zincir den yağ sıçratır temizlersin mazotla yıkarsın yağlarsın belli km sonra dişliyi değiştir zinciri değiştir,scooter da ne güzel al bir kayış devam,
Xmax 2 bujisi var,2 lt yağ alıyor,haba filitresi ucuz,lastikleri ucuz kışın ıslandım derdi yok yerden çamur su gelecek derdi yok
Bir diz örtüsü hoop araba gibi devam.Havuz gibi bagajı var içine 2 tane tam kask alıyor ee yağmurluk dizlik sivil mont,disk kilidi zincir ıvır zıvır doldur içine devam,ee birde arka çanta taktın çok büyük olmasın 35LT 1 kaskta oraya koydun ee daha ne isteyeyim
Yani CBF 1000 çok güzel bir makina olmasına karşın benim kullanım alışkanlıklarım upgrade oldu.
Biraz da Scooter a bineriz kısmet
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------
Mehmetenis bey anlattığınız şekilde kullanım oluyor ise size de motor ada dünyaya 'da ( fazla yakıt ) yazık etmiş olursunuz .
Sadece şehir için ise ve tek kullanımda için xmax 250 çok mantıklı lakin 2 kişi + çanta durumu söz konusu ise xmax 400 den aşşağı bakmayınız .
Hatta çok fiyat farkı olmayacaktır .Lakin nc750 integra 2014 model ve çantalı olanlar 23-24 civarında , hayırlısı olsun .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Sislerimiz de tamamdır .
https://www.youtube.com/watch?v=hWuwI-IdI4o
Sisler on numara olmuş ellerine sağlık,
Üstat İntegralarda da zincir var o yüzden onu direkt eledim bıktım zincir den

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------
Kawasaki çok güzel fakat parça sıkıntılarından dolayı pek girmek istemiyorum,
Artı önde tek disk fren var ben takribi 105 Kg eşim 75 Kg tek disk yetmeyebilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
Benim motorun ilanı ilgilen olursa fiyatta yardımcı olmaya çalışırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...model-22.000-km-honda-cbf1000-212506862/detay