Valla ben alıştım vizörlü kaskaÜstat ben özellikle güneş vizörsüz model istedim çünkü ilave olan her aparat hem ekstra ağırlık hemde kaskın bozulma oranında artış demektir,Mesela benim bir önceki kaskım, şimdi ki shark openline bundan önceki shark evoline series 3 çenesi arkaya gidiyordu güneş vizörü bozuldu sonra çenesi zor kapanıp açılmaya başladı yani ekstra her parça ilave maliyet ve ağırlık.Benim kullandığım güneş gözlüğü en kaliteli güneş vizöründen bile kaliteli ne yalan söyleyeyim.
Ayrıca lastik te almak istiyorum aklımda olan modeller şunlar;
1-Michelin pilot Road 4
2-Metzeller Tourence Next
3-Bridstone Battlax B20
4-Pirelli Mt60 rs corsa
5-Prilelli Angel Gt
Güle güle kullan şimdiden.
Lastiklere gelince; bunların içinde kötü marka yok ama dezavantajı olanlar var.
1-michelin ilk tercihim olurdu.
Sebebi; şuan kullandığım lastik pilot road 2 çok memnunum
Bi arkaşımda pilot road 4 aldı ıslak ve kuru zeminde çok memnun olduğunu söylemişti.
2-metzeler hakkında çok bi fikrim yok.
3-Bridgestone ye beğenmiyorum ben.fazer 8 ve 900rr kullanan arkadaşlarım geç ısınmasından ve yol tutuş zayıflığından bahsediyordu.tabi bu onların fikri.biraz hamuru sert galiba
4-Pirelli kullananlar memnun.ama model hakkında çok fikrim yok.Altın elbiseli adamda tavsiye ediyordu.
5-Pirelli angel gt kullanan bi arkadaşım var hayabusaya takmıştı ön tekerde anormal bi aşıntıdan söz ediyordu.ama belki bizim motorlarda iyi olabilir
Benim tercihim michelin :cat: tabi üretim tarihleride önemli.