Saol abi inşaAllah.Allah kaza bela vermesin,tekrar hayırlı olsun.hanım istemiyordu onun gönlünü yaptım

2018de bi makina alıcam nasip olursa.gönlüm cbf1000den yana ama fiyatlar almış başını gitmiş 100bini devirmiş motora 20bin tl istiyolar

bu arada cbf600 yada cbf500de düşünmüyo değilim.fiyatlar ne olur bekleyip görcez artık :silent:
Hayırlısı olur inşallah Kenan'cım. :cat:
Abi eskisi ile yenisinin bir kıyaslamasını yapabilirsen memnun olıruz
Elbette Bülent'çim.
-CRF 250 Rally, herşeyden önce artan az buçuk gücü ve torku hissettiriyor. Eskisi daha zor giderdi. Son hızda da daha iyi.
-Amortisör sistemi, öncekine göre çok daha iyi. Çalışma aralığı daha fazla. Sönümleme daha güzel. Rally motosiklet kıvamında olmuş. Hoş, bu sele yüksekliğinin artmasına sebep olmuş. (89.5) Önceki 88 cm. idi. (Benim gibi 1.67 boya sahip biri için handikap tabii ki) Önce alçaltma kiti getirtip taktırdım ama içime sinmedi. Dinamikleri bozuldu gibi geldi bana. Tekrar orijinal salıncağı taktırıp seleyi biraz oydurdum. Her ne kadar iki ayağımın parmak ucları aynı anda yere temas etmiyorsa da, oldu gibi. (CRF'lerde zaten az olan sele konforu, daha da aşağılara düştü doğal olarak)
- Siperliğin olması beraberinde uzun yol konforunu getirmiş. Eski CRF'de 2.000 km'lik bir seyahatim olmuştu, ne derece rüzgar manyağı olduğumu hala acı acı gülümseyerek hatırlıyorum.
-Devir göstergesi eklenmiş. İyi olmuş. (Anlık yakıt tüketimi gibi veriler de olsaymış iyiymiş aslında)
-En güzel taraflarından biri 10.1 lt.ye çıkan depo hacmi. Sanırım uzun yolda 300 km. menzile ulaşmıştır. Henüz şehiriçi kullanımıyla iki depo yakıt tükettim. İlk depo 219 km.de, ikinci depo 245 km.de tükendi. Yakıt aldığımda 8 lt aldı. Henüz şehirdışı sürüşü yapamadım. Rodajını bile tamamlayamadım. 600 km.deyim.
-Yanların karenajla kapanmış olması da uzun yol konforunu arttıracaktır. Ayrıca şık bir görüntü elde edilmiş.
-Dörtlü flaşör eklenmiş.
-Led farlar çok etkili. Bıçak gibi mubarek. Senin Africa'daki gibi, sürekli açık kalan, sinyal verdiğinde parlayan led sinyaller de güzel olmuş.
-Vites geçişleri daha bi rahatlamış.
İlk etapta aklıma gelenler bunlar Bülent'çim.
