HONDA CBF 1000 Alacağım Kararsızım?

Merhaba arkadaşlar. Honda CBF 1000 Alacağız bir süre sonra. Şehir içi ve uzun yol için almayı düşünüyoruz. 2 Kişi uzun seyahatlerde bizi sıkar mı? Yakıt karbüratör mü enjeksiyon mu? Pek fazla anlamam ben vitesli motosikletlerden. Bana hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Bizi üzmesin istiyoruz. 2. el almayı düşünüyoruz. Sorun çıkarmasın istiyoruz durumumuz şu an pek iyi değil üzmesin yeter. Honda'ya güveniyorum. Bir de siz yazarsanız hakkında bilgi sevinirim... :rendeer:

Alırken kaç model almalıyız peki, yani ABS fren sistemi gibi özellikler hangi modellerinde var. 2008 miydi acaba? 15 - 17 Bin TL arası istediğimiz özellikte bulabilir miyiz peki?

Son düzenleme:
özelliklerini honda nın sitesinden inceleyebilirsin. güzel motor ama yamaha tdm 900 e de bakmanı tavsiye ederim

Hocam motosiklet kullanmasını biliyorum, masraflı iş olduğunu da biliyorum. ( çin malı için 2'ye katlanıyor bu masraf :) )

Şu an ki motorumuz 150 ZAT önce HS modeli vardı, HS ile kullanmayı öğrendik, ZAT ile tecrübe edindim ( ufak kazalar falan oldu ) 2 sene oldu nerede ise... :)

Önemli olan benim için tip değil özellik. Honda'ya tabii ki güveniyorum ama uzun yolda bizi sıkmasın sakın 2 kişi? Yardımcı olmanızı diliyorum arkadaşlar. Durumumuz dediğim gibi orta direk, 1 kere şansımız var sadece başımızı ağrıtmasın. :)

15 - 17 Bin TL arası fazla km yapmamış bulabilir miyim acaba? :)

@SALVANO

Peki hocam inceleyim.

Hocam şimdi o motoru görünce kararımda değişiklikte olabilir... :p Güzele benziyor 800 CC idi değil mi? :) Aslında biraz da hız istiyorum diyebilirim. :)

Hız, şehir içi ve şehir dışı kullanım ( 2 kişi ) bu özellikler yeter sanırım. :p

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim söylediğiniz motosikletleri inceliyorum. :)

Son düzenleme:
deauville 700cc degilmiydi yahu?
neyse
cbf 600 da ihtiyaclarini karsilar,zattan sonra direk cbf 1000 fazla gelir sanki..

abi napcan hızı bosver hız tehlıkedır alcan bu motoru kugu gıbı suzulcen asfaltta hız motoru degıl bunlar uzun rahat yolculuk etme motoru..800cc şaftlı..ayrıca hız sehırici sehir dışı tum bunları karsılayan bır motor uretılmedı henuz ole bır sey yok unut onu ancak motor kullanmaya alıstıktan sonra bu motorda sehırıcınde sizi yormaz sanırsam..

Peki max. hızı nedir bu motosikletin? :) 2 Kişiyi şehir dışı yolculuklarda yormasın, yolda bırakma gibi şeyler olmasın yeter zaten. :)

@praetorian

Evet hocam birden dediğin gibi 1000 CC fazla gelebilir :p

Hocam şimdi o motoru görünce kararımda değişiklikte olabilir... :p Güzele benziyor 800 CC idi değil mi? :) Aslında biraz da hız istiyorum diyebilirim. :)

Hız, şehir içi ve şehir dışı kullanım ( 2 kişi ) bu özellikler yeter sanırım. :p

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim söylediğiniz motosikletleri inceliyorum. :)

800cc değil 680cc, hız olarak diğer 2 motor ile kıyaslanmaz

bahsettiğim 2 makineyle çok rahat 220km hıza ulaşabilirsin ama tam süratleri ne kadar bi fikrim yok

Gaz kesici olayı ne acaba? :p Yamaha veya honda da olacak gibi kararım. Biraz bilgi edineyim. :p

SALVANO hocam inceledim motoru gerçekten güzel şeyler yazıyor. Beni uzun yolda üzmesin yeter. Yakıtını hesapladım bizim köye gitmeyi düşünüyorum zaten aldığım zaman. Sanırım 70 TL'ye gidebiliriz :p

Hocam peki en son yapılan değişiklikler hangi modelinde? Mesela 2006 ile 2008 Modeli arasında motor gücü, gösterge, grenaj gibi değişiklikler var mı? Eğer yoksa 2006 da alsam olur gibi.. :)

Yahu kararım Yamaha ve Honda arası kaldı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 PM ----------

Kusura bakmayın biraz sıkıyorum sizi ama kusura bakmayın. Önerilerinize açığım. :)

Son düzenleme:
Arkadaşım,scooter dan cbf 1000 e geçmek pek akıl karı değil.İyice düşünmeni tavsiye ederim :wiinkk:

Arkadaşım,scooter dan cbf 1000 e geçmek pek akıl karı değil.İyice düşünmeni tavsiye ederim :wiinkk:

Abi diyorum yanlış anlamayın avatarınızdan belli oluyor yaşınız benden büyük. :) Ybr,cbf tarzı motosiklet kiralayıp veya arkadaşlarımdan ödünç alıp 1 ay süre ile alışıp ondan sonra geçmeyi düşünüyorum aslında. :) Debriyajı, vites değiştirmesinin nasıl olacağını duydum ama yapamam sanırım dediğiniz gibi scooter'dan 1000 cc vitesli motora.. :)

Ailem ile konuştum 2. el alırken pek anlamam yani sorun çıkarmasın ileride oynama yapmış olabilirler diye 0 almayı planlıyoruz. :) Rodajını ben yapacağım o yüzden dediğiniz gibi beceremem bir süre ybr,cbf,apache 150 gibi motosiklet kullanarak alışsam olur mu acaba? :)

ybr ile 2 sene acemilik atlat sonra bakarsın 1000 lik e yoksa kaza riskin çok büyük. agır motor bunlar affetmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar