Honda CB750 Cafe Racer Projesi

Motor blogun uzerinde ve calistirildi. Projede yaptigimiz bir kac degisiklikten dolayi motorun bitmis halini bayram tatili sonrasi gorebileceksiniz.

Motorumuz ile ilk deneme turlarini attik. Ilk calismada ayarlanmasi gereken parcalari tespit icin yaklasik 20 km bir surus yapmisiz bile. Daha bir kac eksigimiz var o yuzden guzel resimleri sonra cekecegim. Depo nun yeni sekli yapilacak bir kac kucuk degisiklik, onumuzdeki bir iki hafta icinde bitmis ve cekimleri yapmis olacagiz. Videosu cektigimizde 4/4 egzoz sesini duyma sansiniz olacak. Muhtesem bir ugultuya sahip.

ritmomotor.jpg

Yakinda gorusmek uzere....

Ama çok güzel olmuş bu. :) Emeğinize sağlık devamını bekliyoruz. :rendeer:

elinize sağlık çok güzel olmuş zvkle takip ediyorum forumdan....

Herkeze cok tessekurler guzel resimler yakinda gelecek

Angel : Oturak tamamen el imalati karbon fiber alisimli kompozitten yaptik onun uzerine Cumartesi gunu dosemesi yapildi. Istersen sana imalat resimlerini atabilirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herşey çok güzel olmuş elinize sağlık ama sanki sele rahatsız edecek gibi geldi bana otururken belki etmezde ışıklarda durunca bacakların iç kısımlarına batıcakmış gibi geldi,öylemi peki ?

herşey çok güzel olmuş elinize sağlık ama sanki sele rahatsız edecek gibi geldi bana otururken belki etmezde ışıklarda durunca bacakların iç kısımlarına batıcakmış gibi geldi,öylemi peki ?

Uzun yolda belki olabilir ama su anda boyle bir seyi pek hissetmedim. Acikcasi selenin genisligi XT660 ile yani. Oturus pozisyonu olarakta o akadar bacak aranizi hissetmiyorsunuz

Son ayarlardayiz. Karburatorun hava ayarini yapiyoruz, yerine tam oturmayan sizdiran cintalari sokup temizleyip , tekrar oturtuyoruz. Depo icin guzel bir logo calismasini da bitirmek icin bu hafta sonu bir calisma yapacagiz.

ritmomotor.jpg

dsc08752large.jpg

dsc08749large.jpg

dsc08743large.jpg

dsc08742large.jpg

dsc08741large.jpg

dsc08740large.jpg

ön disk yapraklı değil hava kanalları yok yani şu eski mz lerdeki gibi kitleme sorunu yaparmı resime bakınca aklıma ilk o geldide :)

ön disk yapraklı değil hava kanalları yok yani şu eski mz lerdeki gibi kitleme sorunu yaparmı resime bakınca aklıma ilk o geldide :)

Senelerce o disklerin benzerini yolcu ucaklarinda kullandilar. Hic bir ucagin freni kitlenip kaza yaptigini duymadim.

MZ lerdeki sorun fren merkezinin yanlis tasarlanmasidir.

emeğinize sağlık çok güzel olmuş,yalnız depo ile sele nin arası biraz boşluk var sanırım yanlarında gözüme çarptı.
saygılar sevgiler.

ellerine sağlık çok sade ve güzel olmuş işçilik yönünden de eminim kalitelidir (resimlerden anlaşılan bu) şurası olmamış burasını şöyle yapsaydın demiyecem tamamen zevk meselesi eminim nasıl istiyorsan öyle yapmışsındır, benim yada başkasının zevkine göre yapsan bi anlamı kalmazdı :) söyliyecek pek bişey yok yani ama plakayı nere takacaksın (mutlaka düşünmüşsündür?)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar