- Konu Yazar
Otoyolda 120-140 civarıyla 2 saatte bir mola vererek gitsem 6 saatlik bir yolda rahat ettirir mi? Genel olarak Naked motorla uzun yol yapılmaz sadece şehirde sürülür gibi bir düşünce var sanırım ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?2016 model CB500F'imle araya gireyim gene.
95000 km'deyim, henüz bir sorun çıkarmadı. Periyodik bakım dışında masrafı olmadı.
Ne çok sakin, ne de çok apaçi kullanırım. Ortalama tüketimim 4.2lt/100km. Araba gibi sürülürse 3.5 civarında geziniyor.
140-160 aralığında çok rahat gider.
Artçı da rahat ediyor.
500 Hornet de benim de motorun yenilenmiş, teknoloji eklenmiş hali.
Uzun süre binecekseniz alınır. 2 ay binip satacaksanız alınmaz, piyasası diğer popüler motorlar kadar hızlı değildir.
Şehirde zaten gider ondan yana pek şüphem yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha A ehliyeti de almadım onu da haziran boyunca halledeceğim bir daha ehliyet derdi olmasın diye. Çevrede böyle eğitimler veren biri de yok sanırım sadece A ehliyeti alırken birkaç saat MT07 ile parkur yapacağım o kısmen bir eğitim sayılır belki. O yüzden çok yüksek CC lere uçmaya gerek yok sanırım önce 500 ile iyice pratik yapayım belki fazlasını istemem bile. İstersem de bunu A2 motoru isteyen birine satar üzerine çok az koyup benzer durumda Hornet 750 falan bakarım.Paraniz varsa bence alinabikir.
sezonu bos gecemyi goze alabilirseniz eylul sonu kisin falan uyguna getirme sansi olabilir.
Fakat dolar firlarsa o zaman da cok pahalanabilir.
Sonuc olarak zorlamiyca sizi alin gecin keyifle binin.
Suzuki Sv 650 de surmustum o cok daha keyiflidir. 2. Elde de suan gebze de cafe racer modeli var. 309 yazmisti 2022 modeldi sanirim.
Ben olsam Bi zafer akcay egitimi patlatip gidip onu alirdim.
Son düzenleme: