HONDA CB250R

Yoldaşlar herkese merhaba,Öncelikle yaşadığımız bu kötü günleri atlatma ve keyifli güzel günlerimize sürüşlerimize dönmek dileğinde bulunmak istiyorum. Sizlere sormak istediğim bir konu HONDA CB 250R motorunu kullanan veyatta bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Şimdiden teşekkürler

Merhaba. Son zamanlarda çok tartışıldı hocam forumu biraz araştırmanızı tavsiye ederim.
Sevgiler

Çoğu kullanıcının beğenisi alan bir motor yorumlar gayet güzel. Eksi yönlerinide var onlarıda biliyoruz zaten

Motosikleti
Honda Forza 250
Merhaba yoldaş bu konuda daha fazla bilgi bulabilirsin,

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/185131-honda-cb-250-r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

Bu zamana kadar rodajda iken(680. KMdeyim şu an) gördüğüm artı ve eksileri paylaşmak istiyorum.

Pozitif Yönler;

Oldukça kıvrak ve dengeli
Torku gayet yeterli
Şekil şemal 10 numara
Her şey led. Özellikle ön far şimşek etkili cinsten.
ABS Sistemi gayet güzel çalışıyor. Nissin kaliperler mevcut. Ön fren çok iyi. Arka frenler kendi çapında bişeyler deniyor.
Showa süspansiyonlar muhteşem çalışıyor.
Fabrika çıkışı dunlop lastikler ısındıktan sonra güzel tutuyor. Değiştirme ihtiyacım yok.
Yakıt tüketimi 3.0L /100 KM

Negatif Yönler;

Her devirde titreşim mevcut. Özellikle yüksek devirlerde daha çok titriyor. Klasik bir tek silindir titreşimi. Böbrek taşı düşüren cinsten değil ama özellikle pegler, sele, depo kenarlarında titreşim hissediliyor. Elciklerde titreşim yok denecek kadar az. Rodaj bakımından sonra azalacak inş :D
Radyatör çok hassas en ufak taş atmada deforme oluyor. Radyatör koruma taktırmak farz oldu.
Gösterge tablosu hassas ve hemen çiziliyor. Oraya da şeffaf folyo kestirmek şart.

Aklıma gelen bu durumlar haricinde klasik zincir sesi mevcut ancak sadece tünelde duyabiliyorum onun haricinde duyulmuyor. Zincir sesi yüzünden çekinen arkadaşlar çekinmesin farketmeyeceksiniz bile.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Keyifli Sürüşler...

Burda uzun uzun yeni mt25 ile kıyasladım. Haliyle cb250r hakkında fikir verir. Honda 2 yıl önce çıkmış olmasına rağmen yeni mt25 ile kıyaslamaktan hiç çekinmedim. Çünkü gercekten çok güzel ve özel bir motosiklet.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/202957-cb250-r-mi-mt-25-mi-arkadaslar-yardiminiza-ihtiyacim-var.html#post4558607

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar