Honda Cb250r vs Ktm Duke 250

Değerli abilerim ablalarım kardeşlerim 22 yaşındayım ilk motorumu alacağım kaskı bugün aldım

Honda cb250r 2022 model ve üstü 20-25 bin kmde bir kaç tane buldum temiz sayılacak derecede diğer yandan
Ktm duke 250 2023 hatta 2024 modelleri bulunuyor bu fiyatlara ne diyorsunuz ben açıkcası bugüne kadar okuduklarımdan hondanın kalitesini tercih etmek istiyorum ama 3 yıllık 20 bini devirmiş motorlar var diğer yandan bir çok parçası bajaj olan ktm duke 250 var 2024 bulunuyor 13 binlerde vs siz ne düşünüyorsunuz yerimde olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

Bu motorlara sahip olan varsa bütçeme uygun şekilde konuşabiliriz.
Bütçem 185₺

Muhtemelen honda ağır basacaktır ama üretimi de yok artık soru işareti ikinci elde piyasası ne olacak ilerde.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Etrafında hangisinin servisi yada ustası iyiyse onu seç.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Ktm nin en son haberleri çıkmıştır iflas vs o yüzden hondaya yakınım.

Değerli abilerim ablalarım kardeşlerim 22 yaşındayım ilk motorumu alacağım kaskı bugün aldım

Honda cb250r 2022 model ve üstü 20-25 bin kmde bir kaç tane buldum temiz sayılacak derecede diğer yandan
Ktm duke 250 2023 hatta 2024 modelleri bulunuyor bu fiyatlara ne diyorsunuz ben açıkcası bugüne kadar okuduklarımdan hondanın kalitesini tercih etmek istiyorum ama 3 yıllık 20 bini devirmiş motorlar var diğer yandan bir çok parçası bajaj olan ktm duke 250 var 2024 bulunuyor 13 binlerde vs siz ne düşünüyorsunuz yerimde olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

Bu motorlara sahip olan varsa bütçeme uygun şekilde konuşabiliriz.
Bütçem 185₺

Muhtemelen honda ağır basacaktır ama üretimi de yok artık soru işareti ikinci elde piyasası ne olacak ilerde.
Ayni soruda kalip cb aldim memnunum arkadasimdada duke var onuda kullandim daha torklu abs kapatmasi vs ile ekrani vs daha teknolojik ama ikinci el piyasasi yok hondada az yakiyor yine guzel gidiyor

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Sadece alım - satım açısından yorum yapmam gerekirse; aldıktan sonra en geç 1 sene içerisinde satmayı düşünürseniz, Honda'yı tercih edebilirsiniz. Yok, eğer en az 3 sene binerim düşüncesi varsa KTM olabilir. KTM şu an iflas haberleri nedeniyle, sıfır ve ikinci eli benzer CC'deki sahip rakiplerine göre ucuz. Ancak 2-3 sene sonra finansal durumları iyileştiğinde piyasası tekrar artacaktır. İlla ki bu motoru satıp keyfini aldıktan sonra daha yüksek CC motora geçebilmek için satış kararı alacaksınız. Karar sizin.

Kendimi sizin yerinize koyarsam, 250cc sınıfında başlayıp belli bir yol tecrübesi kazanıp CC yükseltmem, benim 2-3 senemi alır. O yüzden KTM'yi tercih ederdim. Kararınız neyse hayırlısı olsun, kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar