Honda cb125f 2024 2025 alacakları bilgilendirme ve amacli

Aktif cb125f kullanıcısıyım bu motorlardan geçen sene 8 adet aldim.. külbütör kapağı yag kaçıran tek benim motor değildir diye düşünüyorum ve servis garantiden degistirdigi halde kaciran tek motor bunlar herhalde.. uzun süre kullanacaklara altin degerinde bilgi verilir😉 ayrica motorlarin yeni kronikleri mevcut servis bile bu km deki motorlari gormedigimiz icin ellerinde parca mevcut degil eger uzun soluklu kullanıci iseniz mevcut parcalari servisden tedarik edin cok uzun sürüyor gelmesi yazin motorunuzu yatirmayin... ayrica arizali parcalari resimlerini de cekip yükleyeceğim

Motosikleti
Honda CB125F
Bu modeli uzun yıllar kullanma düşüncem var. Kronik arızalı parçalar mevcutsa paylaşmanız makbule geçer.

F54

gidin 2026 modelini alın sizde start stop koymuşlar büyük yenilik :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu modeli uzun yıllar kullanma düşüncem var. Kronik arızalı parçalar mevcutsa paylaşmanız makbule geçer.

motorda kronik mronik hiçbir şey yok erensel rahat ol.

honda hondadır demedik yine de araştırıp aldık.

yeni cb125f ler sadede avrupa da 85.000 adet satıldı. kronik sorun olsa forumlarda youtube da bol bol konusulurdu.

kronik dediği şeylerin de muhtemelen sebebi belli.
8 adet motor alınmış yuksek kmler yapılmış(yine gizem kaç km oldugu yazmıyor)

yani kuryelik işi için alınmış motorlar bunlar. üstelik kullananların kendi motorları değil.

nasıl kullanıldıklarını hayal etmek sana kalmış.

senin benim gibi adamlarda bu motora hiçbir şey olmaz.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ölümsüz motor aldık erensel. Bullet proff diyor ecnebiler.Anlamı kurşun geçirmez afdsg

1000KM bakımından sonra servise bile goturmuyorum.Yağını filtresini ben değiştiriyorum. Honda bu yaaaa rahat ol.

3500 km oldu benim karaoğlan. Serviste yağ filtresi kapağını fazla sıkıp oring'i ezmişler, ordan yağ kaçırıyordu hafiften. Torksuz sıkınca böyle oluyor işte. Ben çok memnunum makineden. 80 den sonra ufaktan başlayan zırıltı haricinde canımı sıkan bişey yok. Bir de arka fren işte. Garantisi bitsin alet edevatı tamamlayıp yağını suyunu kendim değişeceğim.

Benim ilk motorum YBR 125 ESD idi. Arka freni kampana idi. Çok güzel keyifle kullanıyordum. Birgün arka fren kullandığımda gacır gucur sesler geldiğini farkettim. Fren tutuşunda sıkıntı yoktu. bBelki geçer diye 2-3 gün sabrettim. Lakin ses geçmediği gibi daha da şiddetlendi. Ustama danıştım: "Bunu kaliperden yapar, ıslanınca olur bu" dedi. "Nasıl kurtulacağım bu sesten" diye sordum. "Değiştirmek gerek ama ıslanınca o da yapacak" dedi. O sese tahammül edemeyeceğimi anlayınca o yüzden motosikleti satıp Inazuma F almıştım.
Sizin Cb125 F lerde bu sorun olmuyor mu?

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Benim ilk motorum YBR 125 ESD idi. Arka freni kampana idi. Çok güzel keyifle kullanıyordum. Birgün arka fren kullandığımda gacır gucur sesler geldiğini farkettim. Fren tutuşunda sıkıntı yoktu. bBelki geçer diye 2-3 gün sabrettim. Lakin ses geçmediği gibi daha da şiddetlendi. Ustama danıştım: "Bunu kaliperden yapar, ıslanınca olur bu" dedi. "Nasıl kurtulacağım bu sesten" diye sordum. "Değiştirmek gerek ama ıslanınca o da yapacak" dedi. O sese tahammül edemeyeceğimi anlayınca o yüzden motosikleti satıp Inazuma F almıştım.
Sizin Cb125 F lerde bu sorun olmuyor mu?
Yaşanacak olursa yazayım. Tasın içine su kaçınca yapar, kuruyunca geçer. Arada bir tasın içini ve kaliperleri açıp kurutup zımparalayıp temizleyip toplamak sorunu çözebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar